- 4 Ekim 2008
- 3.638
- 7
kimin resmi ayol bende görcem çatlerim valla banane tekrar koyun resmi yaaa
müsait bir zamanda yine koyarim resim saskinim. gerci kizlar kiziyor bana ama kallis burda oldugunda koyarim bakinca siliverir kallisim olurmu?
kizlar yarin is var ben cikiyorum. kendinize iyi bakin iyi geceler allah rahatlik versin .öptüm hepinizi
ablacıgım okurken gozlerım doldu ya ne dıyım.guzel dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım.kacamak yapmak ıstedıgımde bu sozlerın aklıma gelecek kesınlıkle.artık 80 e kadar durmak ıstemıyorum ıns.sporunda yardımı olursa cok sevınıcem.evım ıcın dıleklerınde cok guzel ablam.benımde dılegım o.su andakı evımde cocuk odası benım calısma odam.calısma masam okul kıtaplarımın oldugu kıtaplık kosu bandım ve elıpdık bısıklet duruy.ama yenı evde bebek odasını bos bırakıcaz kı daha cabuk gelsın.annesını secsın ve gelsın.gercekden ınsan hayatında bır donum noktasıymıs ev almak.cok cok heyecanlıyım hayırlısıyla ıcıne gırmek ıstıyorum.allah ım esımle huzurumuzu mutlulugumuzu orda da devam ettırsın ıns.abla evet shıseido pahalıdır.ama ben normal magazadan almam hıc.ınt den alısverıs yapdıgım bıyer var zorda kalırsam ordan ama degılse esım sık sık dısarı gıdıyor oralardan aldırırım.shiseido japon markası o tarafda oldukca uygun fıyatları.bıde aldıgım bı urun 6 ay gıdıyor.bugun resımde de goruceksın ama cıldıme her yatırımı yaparım.napıym benımde takıntım buoyyy canim benim evini almis yok anahtarini almis. hayirli ugurlu olsun canim. cok mutlu olun. evinizden bereket kahkaha ve cocuk sesi eksik olmasin. cedric yarin size göre 11 gibi gelirim ben cok heyecanlandim yadelikafadulden
shiseido almanyada tabiki satiliyor canim yalniz oldukca pahali. ve her krem her cilde kesinlikle olmuyor ister pahali ister ucuz. ama sen kendine uygununu bulduysan ne mutlu. shiseido almanyada douglas. drogeri markt müller dahil bütün parfümerilerdede bulunur.
ay ne harika olur izmirde hepimiz bulussak yaa. yada benim davetlim olun uzak demezseniz cesmeye gelin. orada bir yazligimiz var. valla kalin istediginiz kadar ben cok sevinirim. ama herkese uymayabilir tabiki. benimki sadece teklif..
bu arada gökcenim. ben senin kilo vermedeki basarilarina hayranim. güzelim ne olur yasin gencken dedigin gibi metabolizmanda iyi calisiyorken bundan faydalan. 30dan sonra metabolizma yavasliyor 40tan sonra durgunlasiyor 50 den sonra iflas ediyor diyebilirim. bekleme.. gün bugündür. bugün gencsin.. en güze,l en mutlu, en saglikli oldugun yasindasin. anne olmak istiyorsun. bunlardan güzel sebepmi olur. spor salonuna yazilmana ne kadar sevindim bilsen. vakit ayiracaksin, hazirlanacaksin, gideceksin bukadar seyi yaptiktan sonra bosagitmesini istemezsin. böyle oluncada. kilolarindan pitir pitir kurtulacaksin insallah. kendini yepyeni, bambaska, saglikl,i ince, hos ve zarif görüp mutlu olacaksin. bunlari sen basaracaksin, bunu kimse senin icin yapamaz. sonundada basarinla ögüneceksin. ben bunu istiyorum. hepimiz bunu istiyoruz
saolasın bennu cugum.ıns allah butun ısteyenlere de nasıp etsın.cedric hayırlı uğurlu olsun yeni evin..sana o kadar uğurlu gelsinki gönlünden geçen her güzel şeyi yeni evinde yaşa ve sahip ol...çok mutlu oldum senin adına...senin için yepyeni bir başlangıç olacak özellikle sporada yazılmışsın heleki yüzme en güzel en çabuk zayıflatan spor...süpersin...hayırlı olsun...kaydirigubbakcemile5
simdi bu hafta yediklerimi carsambaya kadar yazmistim
persembe
sabah 1 tas kahve teksekerli 1 domates 4 5 zeytin 2 dilim tam bug.ekm.
ogle 1 kepce ispanak corbasi 100 gr hasalnmis balik 1 tabak salata
ara 1elma
aksam 1 dilim ekm tam bug 4 kasik zeytin yagli yesil fasulye yemegi 1 kase yogurt
1 tas cay gunboyu su bugun suyu yazmamisim ne kadar oldugunu
cuma
sabah 2 koca bardak su once 13 gr peynir 2 dilim ekm 1yumurta beyazi haslanmis 1tas kahve tek sek.
oglen aksamdan kalan fasulye 4 kasik 4 kasik makarna sade
ara 13 15 kadar beyaz leblebi
aksam 1 kepce tarhana corbasi 1 tabak havuclu omatesli yesil slata 1 kase yogurt
1 elma 2saat sonra
gunboyu 2 lt su
cumaretsi
sabah demiycemsaat 11 gibi kahvalti 1 tas kahve1 haslanmis yumurta 13 gr peynir 2dilim tam bug ekm
ara 1 muz
2saat sonra 1 tas cay vanilyali teksekrli 2 bismek
aksam 1 kepce mantar corbasi tonlu makarna4 kasik 1 tabak salata
gunboyu 2 lt su
pazar
sabah 2 koca bardak yarim saat sonra 1 tas kahve 1 domates 7 8 zeytin 1tatli kasigi krem peynir 1 tatli kasigi kayisi receli tatli bisiy yedigim zaaaman kahveye seker koymam 2 dilim ekm tam bug
oglen sadece salata ama cok 5 6 marul yapragindan domatesli havuclu az yagli limonlu
aara 2 meyveelma muz
aksam pataes salatasi 2 orta boy patatesten yapilmis 1kase yogurt
gun boyu 1 bucuk litre su
bide yazmazsam uyuyamam kacamaklarim
kizlar yaptilar cumartesi iki kalpli kurabiye bildigimiz un kurabiyesi cayin yaninda vanilyalicay yazmistimya 2 bismekin yaninda bunlarda var
pazar gunude 4 5 tane cips hani su pringilslar varya iste bunlar kizlar bunun disinda salatalarim hep cok az yagli tuzsuz ekmek hep ayni belli bir liste yok ne denk gelirse ve yarin demiyim saat 2 olmus bugunden itibaren yine yazmaya devam hadi gorusuruz opuyom gocaman
allah hayırlısını versin canım güle güle oturmak nasip etsin evinizden sağlık ve huzur eksik olmasın en büyük hazine bu..kızlar gelelım benden haberlere.dun evımızın anahtarını aldık.onumuzdekı hafta tapumuzu da almıs olucaz kısmetse.
geçende bizde böyle bir sohbet oldu internet sağlayıcısını değiştirmek istiyoruzda karar veremedik kızlardan biri iptal edelim dedi, eşimde annenide kadınlar klübünden ayırdığımız için tımarhaneye yatırırız o zaman dedisağolasın annecim bizlerden bahsettiğin için...bende hep evde sizi anlatıyorum evdekilere tuhaf geliyordu,ta ki şu beyzanurun kan bağışı olayındaki gerçekçi dostluklarınızı görene kadar...inşallah izninde görüşürüz,ayy neşe doldummm
4 çocuğu olduğu naılda belli oluyor canım benim...Şenizkizlaar kesin didismeyi ben ablaniz olarak size didismeyi yasakliyom cici kizlar olun bakim
saskin temiz kardesim benim yarinda bizim eve gel olurmu temiz evi temizliycem diye ugrasip durma deli kiz
bende hala sildiğim mesajlar saklı duruyor kaydirigubbakcemile2..hemde çok yakışıklı bir ğlu var ben kefilim :))Ben görmedim resmini ama yaaaa nere koydun resmi hemen bulim çabuk Kalisi mehalimi bulun bana onlar yardım etsinler şu resmi bulmamda...
düşünüyorum ciddi ciddi hemde.. gidin sohbet alanında yapın yazışın :mymeka:abbbowwwwwwwwwwww:1shok: diyet topiğinden evde kalımş kızlara koca bulma topiğine döndü bura kaydirigubbakcemile3ahanda vallah diyom kallis akşamları kitleyecek burayı ona göreee
sen eksik kal delikafadulden bekara kız bakıyoruz sana noluyor ki lülülülülülükimin resmi ayol bende görcem çatlerim valla banane tekrar koyun resmi yaaa
cedricim canım günaydın mehalim sanada kolay gelsin canım benin...günaydın günaydın canlar yeni big gün ve yeni bir hafta inşl güzel geçer hadi kaçtım öpüldünüzz.
kolay gelsin kalllis sultan