Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sorma şaşkıım takıma gele herkesi. kremalı pasta pamuk şekeri gibi görmeye başladım allah sonumu hayır getire:icecream:

heheheheh valla iyi reklam yapmissin kendine saskinim. ben illede hamarat gelin isterim . benim oglumunda ickisi sigarasi kumari neyim yoktur ama kizlar icin birsey diyemem:jeyyar:

oyoy süpersiniz yaa sohbetinize bayldım bennu ve şaşkın süper ikili olmuşunuz ya her akşam sizi seyre gerleceğim bundan sonra:smiley-cool:

annem vallaha bir daha düşün bu şaşkını alıp kardeşimi harcama bu kız adamı diliyle yer bitirir alim allah.hoş sen onun hakkından gelirsin emmeklava:

yok bak valla ilk cikiyor agzimdan ben saskini alacagim ogluma. saskinliginida geciririm ben onun. bak duvardan duvara vur beni diyorkaydirigubbakcemile3 bundan iyi gelin dostlar basina

hosgeldin mehalim. cenesi düsükmü diyorsun? netsekki?. ya olsun okadar kusur kadikizindada olurkaydirigubbakcemile2. benim oglum sessiz tamamlarlar birbirlerini

annem vallaha bir daha düşün bu şaşkını alıp kardeşimi harcama bu kız adamı diliyle yer bitirir alim allah.hoş sen onun hakkından gelirsin emmeklava:

Çok ayıp Mehalim bu tavrı sana hiç yakıştıramadım.. Niye kıskanıyon senin oğluna varmadım diye dimi? Benim gibi güzel gelini nerden bulcan sen? :dilcikar: Ne kötülüğümü gördün hee sorarım sana ne zararım dokundu sanada kısmetime mani olup geleceğimle oynuyorusun hıı?

saskinim yok güzelim mehalim birsey demedi. iyi düsün dedi bana sadecedelikafadulden
zenanim tebrikler. besinci olmussun yürüyüste ben 13.yüm ya gecen ay 4. ydüm. kallisim 8. ciolmus. ikinizde beni gecmissiniz

oy oy şaşkınım kısmetinimi engelledim.iyi tamamda yazık değilmi o körpecik delikalıya onuda düşünüyorum ben ama yok bak reyhan annem dengelerler diyor annecim oğlun kaç yaşında ne iş yapar anlat hele

heh şöle destek ol biraz. Malum başımda bi anne yok boşamı senle kalisi veli seçtim kendime.. Hem Reyhan ablam benden iyisini mi bulcak hem aileden hem dışardan sayılırım. Gireriz kol kola yaparız yürüyüşümüzü bak o zaman yürüş grubunda bile açık ara fark atar herkese.. Benim gibi destekçi gelin nerde bu zamanda ... sositososito kaydirigubbakcemile3

resmini gördünüz oglumun 24 yasinda security görevlisi. yani degerli esya transportu altin, gümüs, para vs
1,74 boyunda 73 kiloda dünya tatlisi merhametli sevecen anneye babaya cok bagli cok saygili bircocuk. ne dersin saskinim himmmmm?

hah oglan calissin biz gelin kaynana yürüyüs yapalim. ne o zayifliyacagiz heheheheh. aslanim benimdelikafadulden

Allaaah derim ne diyim :lepi: sositososito

Ben görmedim resmini ama yaaaa nere koydun resmi hemen bulim çabuk Kalisi mehalimi bulun bana onlar yardım etsinler şu resmi bulmamda...

abbbowwwwwwwwwwww:1shok: diyet topiğinden evde kalımş kızlara koca bulma topiğine döndü bura kaydirigubbakcemile3ahanda vallah diyom kallis akşamları kitleyecek burayı ona göreee

bencede kitliyecek mehalim :) valla yarin fircalayip parlatacak bizi kallisimkaydirigubbakcemile
ben 15 tane resim koydum ama sildik hepsini saskinim. oglumunda 2 yada 3 resmi vardi

yasasinnnnnnhihoyyyt masaj yuhhuuuuuuu ben bayilirim valla bende iyi masaj yaparim ama cocuklarim ögrenemedi gitti:jeyyar:

yerim seni ben yerimmmŞeniz

bencede kitliyecek mehalim :) valla yarin fircalayip parlatacak bizi kallisimkaydirigubbakcemile
ben 15 tane resim koydum ama sildik hepsini saskinim. oglumunda 2 yada 3 resmi vardi

biey demes kalisim hayırlı bi iş için çene aman parmak patlatıyoz burda.. Vışş tıkandım hee niye sildinizki heç değelse bi tanecik nazarboncuğu niyetine saklasaydınız yaa :çok üzgünüm:

müsait bir zamanda yine koyarim resim saskinim. gerci kizlar kiziyor bana ama kallis burda oldugunda koyarim bakinca siliverir kallisim olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…