Mehalim ne o diyet başına vurdu sanırım... Her geleni tatlı börek çörek sanıyon.. :roflol: Valla benim tipe bakılırsa benden yürüyen hamburger olur sanırım. Ya da elma şekeri koca göbek ince bacakla sırnaşık şey
heheheheh valla iyi reklam yapmissin kendine saskinim. ben illede hamarat gelin isterim . benim oglumunda ickisi sigarasi kumari neyim yoktur ama kizlar icin birsey diyemem:jeyyar:
annem vallaha bir daha düşün bu şaşkını alıp kardeşimi harcama bu kız adamı diliyle yer bitirir alim allah.hoş sen onun hakkından gelirsin emmeklava:
resmini gördünüz oglumun 24 yasinda security görevlisi. yani degerli esya transportu altin, gümüs, para vs
1,74 boyunda 73 kiloda dünya tatlisi merhametli sevecen anneye babaya cok bagli cok saygili bircocuk. ne dersin saskinim himmmmm?
Allaaah derim ne diyim :lepi: sositososito
yerim seni ben yerimmmŞeniz
yerim seni ben yerimmmŞeniz
bencede kitliyecek mehalim :) valla yarin fircalayip parlatacak bizi kallisimkaydirigubbakcemile
ben 15 tane resim koydum ama sildik hepsini saskinim. oglumunda 2 yada 3 resmi vardi
yasasinnnnnnhihoyyyt masaj yuhhuuuuuuu ben bayilirim valla bende iyi masaj yaparim ama cocuklarim ögrenemedi gitti:jeyyar: