canım gökcencim burada harcadığımız zamanların bir karşılığı olsun değilmi.hepimiz kilolarımızdan yoğun derecede şikayetciyiz o zaman her ne gerekiyorsa yapacağız.ben fikrimi açıkca yazdım.doğrusu da bu.yoksa bu takım bi işe yaramaz.gerektiğinde uyaracağız birbirimizi kırmadan tabiki.genel olarak yamıştım.direk seni hedefleyerek değil.çünkü geçmişte de böyle üyelerimiz oldu.aynı şekilde ben de eleştirileri bekliyorum.ben de pek verimli değildim son haftalara kadar.gerçekleri kabul etmek lazım..umut haklısın canım kılosu FAZLA olanların oyalanmaya hakkı yok.nıyeyse bu kısmı dırek uzerıme aldım.yapdıgım yanlısın farkındayım ama kendımı toparlamaya ugrasıyorum.en cok kallıste ve sız arkadaslarımın sayesınde.kallıste ben takımın kararına uyarım demek ıstıyorum bu arkadaslar konusunda.cunku son zamanlarda bende gayret gosteremedım.o yuzden cokda bısey soylemeye hakkım yok dıye dusunuyorum
iyi aksamlar güzelim hosgeldin... vallahi cok sevinirim gökcenim. ben cok merak ediyorum sizi.kendini en kisa zamanda toparla birtanem. burada ne deniyorsa iyiligimiz icin deniyor. ne alinganlik edecek nede oyalanacak lüksümüz var. yaz kapida. bu yazada sisko kalmiyalim cadirlardan kurtulup bizde hatlarimizi gösterebilelim modern sik seyleri bizde giyebilelim bu aradada sagligimizi düzeltelim. agriyan eklemlerimiz, hareket ettikce soluk soluga kalmalarimiz. bunlardan kurtulalim. saglikli ve mutlu olalim diye söyleniyor ne söyleniyorsa. ben seni cok seviyorum gökcenim benim icin bu hafta tam tamina bir kilo verirmisin? cok mutlu olurum him?:dance:
okadar kolaysa sen ver bir kiloyu deme sakin ben senin cok güzel kilo verdigini biliyorum:sm_cool:
canım honeycim biz de seni çok seviyoruz.kallistecim istatistikler bakarak 3 isim belirlemiş.biraz bizleri sıkıştırmasında fayda var aslında.yoksa hepimiz serilmiştik:))daha sonra ortak bir karar alınacak heralde.ama her ne olursa olsun bu yapılmaya çalışılanlar hepimizin iyiliği içinyani bilmiyorum kimseyi zor durumda bırakmak istemiyorum ben alınmam da kırılmamda beni sevdiğinizi düşünüyorum (eğer yanılmıyorsam)yani kişisel bir şey değil biliyorum kallisim kızmam ben sana şekerciğim ben takımdaki herkesi çok seviyorum atsanızda gelirim ayolkaydirigubbakcemile3
herkesin hakkında hayırlısı olsun gönüller bir olsun önemli olan budur bence:enbuyukkk:
çok başarılı bir liste bence umut gerçekten tebrik ederim...
ah kallistecim yapmayayım diyorum yine fırlıyorum.evde hiç durmuyorum.çalıştığım için haftasonlarım hep koşturmaca.bi ütüm kaldı.onu da ikindi gibi yapayım diyorum.kendim rahat edemiyorum malesef bu huyum çok kötü.şöyle ayaklarımı uzatıp bir dinlenemem.sürekli bi koşturmaca.oğlum sağolsun bana evde güzel spor yaptırıyo.aman umutum hiç yaranmaya uğraşma ben bugün kızların okul kıyafetlerinden başka bir iş yapmadım gezinip duruyom ne işiymiş o?????
reyhan ablacıgım bende senı cok sevıyorum.yarın ıns.resmımı sende burda oldugun bı saatde koyarım.senın ıcın soz en az 1 kılo verıcem.kendımı topladım.cok sukur.ben asla kımseye kolaysa sen yap demem ablacıgım kaldıkı sana.metabolızmam kendımı tuttugum surece gayet j-hızlı calısıyor.iyi aksamlar güzelim hosgeldin... vallahi cok sevinirim gökcenim. ben cok merak ediyorum sizi.kendini en kisa zamanda toparla birtanem. burada ne deniyorsa iyiligimiz icin deniyor. ne alinganlik edecek nede oyalanacak lüksümüz var. yaz kapida. bu yazada sisko kalmiyalim cadirlardan kurtulup bizde hatlarimizi gösterebilelim modern sik seyleri bizde giyebilelim bu aradada sagligimizi düzeltelim. agriyan eklemlerimiz, hareket ettikce soluk soluga kalmalarimiz. bunlardan kurtulalim. saglikli ve mutlu olalim diye söyleniyor ne söyleniyorsa. ben seni cok seviyorum gökcenim benim icin bu hafta tam tamina bir kilo verirmisin? cok mutlu olurum him?:dance:
okadar kolaysa sen ver bir kiloyu deme sakin ben senin cok güzel kilo verdigini biliyorum:sm_cool:
bennu cok sevındım kan ıhtıyacının gıderılmesıne.sinerji gercekden cok guzel bu forumda.umarım bebek saglıgına kevusur ve sen en kısa sürede bıze mujdelı haberlerı verırısınhoşbuldum reyhan ablacımmm:1hug:
ablacım şimdilik iyi çok şükür,zaten moralimiz düzeldi bunca destek sayesinde..içim huzurlu yani anlayacağın,elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum..gözlerime inanamıyorum bu duyarlılık karşısında...burası mükemmel insanların bulunduğu mükemmel bir site...Allah rızası için bir istekte bulundum,ve gerçekten okadar gönülden istedim ve diledimki demekki Allah zorda bırakmadı,herkes canı gönülden seve seve yardım etti ve ediyorda...bunu görmek bile motive ediyor..
kan sıkıntısı bundan sonra çekmeyeceğimize inanıyorum...ve edilen dualar,verilen gönüller...ya herşey öyle güzelkii...inanıyorum dahada güzel olacak..her gece ağlıyordum ne yapsam diye,ama şuanda mutluluktan ağlıyorum...
bebeğimiz bir melek çünkü,yaşanılacak çok güzel bir hayat bekliyor onu daha,insanlar onu görmeden sevdiler,sahiplendiler...
sizlere minnettarım...herşey için tşk ederim binlerce kez...
reyhan abla ben shiseido kullanıyorum.gecen hafta genc serısınden antıagıng serısıne yanı bio performance grubuna gecdım.cok memnun kaldım.elımdekı urunler simple ama buyuklerını de alıcam.esım almanya da gorememısdı belkı satılmıyodur ama ımkansız ya satılmaması.cok cok meemnunum. kremlern jel formunda olanları da varsagol bennucugum. canim ben 300 gr verebildim bu hafta cok degil.yinede sagol. kremi kullanacagim insallah ise yarar. bende selülitten cok ödem var ayak bileklerimde. belki bacaklarimdada vardir. umuyorum faydasi olur. biryigin krem aldim bugün. yüzümede uygun krem bulamiyorum bir türlü. cildim kuru ama kirisik kremlericok yagli yapiyor yapis yapis oluyor suratim.
reyhan abla ben kallıste ve kendı adıma yuzsuzluk yapıp markasını sorayım esım yarın sabah yıne almanya ya gıdıyor.getırebılır bıze yanıtarihi yazdım şuraya şakkıdı 10 gün sonra neler oldu soracağım ablam ve duruma göre yüzsüzlük yapacağım şutarafagitti
umut canım dırek benı hedeflıyerek de yazabılırsın.ben bundan hıc de alınmam.az cok benı tanıyorsunuz yapılan uyarılara ters tepkı vermedıgımı bılırsınız.aksıne bundan memnun olur doner kendıme bakarım.sadece bır kez gul fazla yemısın dedıgınde sormusdum neyı fazla yemısım dıye oda bısey soylemedı.tek olumsuz sayılırsa olumsuz tepkım budur.ama dırek adres verılmeden yazılan seylerı sevmıyorum.sadece senın ıcın soylemıyorum bunu tabı ama burda bırbırımızı hıc tanımıyoruz.gormeden duymadan ılışkı kuruyoruz bırbırımızle.soyledıklerımızden alınabılıyoruz.hele bıde yaramız olan bı konuysa .hassas anlarımıza denk gelebılıyor.dunde benım icın oyleydı.fıkrını acıkca yazdıgın ıcın sevıyorum senı.ve benı dırek uayrmana dı hıc kırılmam.ayrıcacanım gökcencim burada harcadığımız zamanların bir karşılığı olsun değilmi.hepimiz kilolarımızdan yoğun derecede şikayetciyiz o zaman her ne gerekiyorsa yapacağız.ben fikrimi açıkca yazdım.doğrusu da bu.yoksa bu takım bi işe yaramaz.gerektiğinde uyaracağız birbirimizi kırmadan tabiki.genel olarak yamıştım.direk seni hedefleyerek değil.çünkü geçmişte de böyle üyelerimiz oldu.aynı şekilde ben de eleştirileri bekliyorum.ben de pek verimli değildim son haftalara kadar.gerçekleri kabul etmek lazım.
bi de canı hep yazı düşünüyorum.bizim gibi kilolular için incecik şeyleri giyip dışarı çıkmak bir ızdırap resmen.o günlerde ağlamamak için bugünlerde boğazımızı tutup harekete vereceğiz kendimizi.ben senin daha iyi olacağına eminim.
selam bennucugum iyiyim canim sen nasilsin?. cocuklar var asagida yemek falan yedik ben aksam yemegi koydum ocaga bir ara kactim buraya. yemekte hep sizden bahsettim. cok etkilendiler. geyik yapilan biryer diyedüsünüyorlarmis meger. ben oyalaniyorum diye ses etmiyorlarmis. belkide ben anlatmayi becerememisimdir. simdi baska gözle bakiyorlar. bu yil izinde bulusacagiz dedim. lami cimi yok bir gün özel izmire gidecegim bu is icin dedim.insallah dediler kismetse izine gidelimde gidersin dediler
ımmm gezi gözlem kolu olrak gerekli incelemelri yaparak evime döndüm .pazar günleri nadir giderim gezmeye malum eşim evde. yaa kime ne yazayım inanın bilmiyorum kafamda çok dağnık bu arada kafamda okadar konu varki kendimi toparlayamıyorum kusura bakmayın.hadi şimdilik öptüm herpinizi kocaman
selam bennucugum iyiyim canim sen nasilsin?. cocuklar var asagida yemek falan yedik ben aksam yemegi koydum ocaga bir ara kactim buraya. yemekte hep sizden bahsettim. cok etkilendiler. geyik yapilan biryer diyedüsünüyorlarmis meger. ben oyalaniyorum diye ses etmiyorlarmis. belkide ben anlatmayi becerememisimdir. simdi baska gözle bakiyorlar. bu yil izinde bulusacagiz dedim. lami cimi yok bir gün özel izmire gidecegim bu is icin dedim.insallah dediler kismetse izine gidelimde gidersin dediler
kızlar gelelım benden haberlere.dun evımızın anahtarını aldık.onumuzdekı hafta tapumuzu da almıs olucaz kısmetse.bu sabahda erkenden esımle gıttık.olculerı vs aldım.saatlerce evde vakıt gecırdık.yapdırmamız gereken seylerı palnladık notlarını aldık.sonra da uzun zamandır cok ıstedıgım bısey yapdım.spor salonuna uye oldum.kısa bı paket aldım 5 haftalık ama .duzenlı gıdersem uzatabılırım.yanı artık hafttada ıkı gun yuzmeye gıdıcem.cok mutluyum kallıste kaptanıma gıpta etmısdım bu konuda.gıdıcem yer bıraz uzak ama goze aldım.bıraz once yemek yedık esım mac ızlerken bend eburaya kacdım.basım cok agrıyor ılac alıcam belkı bıraz uyurum
evet annecim vallaha dediğin gibi okadar şaşkın hissediyorumki kendimi çok haklısın en kısa sürede toplarım inşlh kendimi
kızlar gelelım benden haberlere.dun evımızın anahtarını aldık.onumuzdekı hafta tapumuzu da almıs olucaz kısmetse.bu sabahda erkenden esımle gıttık.olculerı vs aldım.saatlerce evde vakıt gecırdık.yapdırmamız gereken seylerı palnladık notlarını aldık.sonra da uzun zamandır cok ıstedıgım bısey yapdım.spor salonuna uye oldum.kısa bı paket aldım 5 haftalık ama .duzenlı gıdersem uzatabılırım.yanı artık hafttada ıkı gun yuzmeye gıdıcem.cok mutluyum kallıste kaptanıma gıpta etmısdım bu konuda.gıdıcem yer bıraz uzak ama goze aldım.bıraz once yemek yedık esım mac ızlerken bend eburaya kacdım.basım cok agrıyor ılac alıcam belkı bıraz uyurum