Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam bennucum reyhan ablacim allah bu desteklerle ve bu dualarla minige acil sifa verir insallah
mehalimide gordum simdi selam mehalim bugun ne guzel seyler yaptin ellerine saglik tam bakamadim daha

selam bennucum reyhan ablacim allah bu desteklerle ve bu dualarla minige acil sifa verir insallah
mehalimide gordum simdi selam mehalim bugun ne guzel seyler yaptin ellerine saglik tam bakamadim daha

merhaba zenan çok teşekkür ederim...sağolasın...

reyhan ablacım tebrik ederim kilo verdiğin için..harikasın,selülit kreminide almışsın güle güle kullan inşallah işe yarar bizlere tavsiye edersin...

iyi gecelerrrrrrrr..............

ne habar şekerlerrrr..............mehalim kitabi aldım bugün canım bi göz attım şimdi .. hayretle kaldıgım bişi var .....o resmi koyarsan sevinirim .. göbekteki yaglar bizim bildiginiz gibi deri altındaki yaglar degilmiş ..... asıl göbek yagı altta imim midenin altında çorap gibi asılı bunu bilmiyodum biz karın kasının üstündekini göbek yagı sanıyoruz .... sayfa 104 DE....

iyi geceler ...

arkadaşlar,kilo veren herkesi tebrik ediyorum,bu hafta için başarılar diliyorum herkese,daha iyi olacağına inanıyorum....a.s.

sagol bennucugum. canim ben 300 gr verebildim bu hafta cok degil.yinede sagol. kremi kullanacagim insallah ise yarar. bende selülitten cok ödem var ayak bileklerimde. belki bacaklarimdada vardir. umuyorum faydasi olur. biryigin krem aldim bugün. yüzümede uygun krem bulamiyorum bir türlü. cildim kuru ama kirisik kremlericok yagli yapiyor yapis yapis oluyor suratim.

herkese merhabaaa
aaa ne çok kişi var ışığı yanan ne güzel ben geçmişe bakıp geleyim şekerler

gecmisi okudum geldim mehalim kallisim once yaptiginiz istatistikler icin sizlere tesekkur ederim
bende kendimi cok az kilo vermis gordum buraya katildigim gunden beri belki daha cok kilo verebilirdim
ama cok sabirsiz oldugumu dusunuyorum hemen her hafta degisik bisiy denedim bir aydir yurumeye basladim zayiflamak adina yaptigim en duzenli sey yurumek oldu bunun cok faydasini gordum ve birde yeni yeni ogrendigim saglikli ve duzenli yemek sabirla yurumeyi ve duzenli yemek yemeyi devam ettirirsem daha iyi sonuc alacagima inaniyorum ve yaza daha ince girecegimede
takim icin kendi iyiligimiz icin ne yapilacaksa ben varim diyorum ve hepimiz yaza incecik olalim diyorum
vaybe ne cok yazmisim galiba ben yazi yazmada biraz hizlandim afferim bana hadi silmeyim artik

gerçekten bende çok etkilendim ve hoşuma gitti istatistikler...ilerleyen haftalar için kendi istatistiklerimi merakla bekliyorum...
ellerine sağlık kalliste,mehalimmm süpersiniz...

sevgili grubummm hepinize iyi geceler dilerim öpüyorum hepinizi...yarın görüşmek üzere hoşçakalın...

bennu reyhan abla iyi geceler yediklerimi kac gun yazdim buraya diye baktim eksik olmasinda yarin hepsini yazacamaya onun icin epey bi gecmise gittiydim sizlere iyi geceler honeyde gecmise daldi galiba

kallistem ben her yapılan istatistikde başlangıç kilomun 67.5 olduğunu söylüyorum yani deneme süresinde 1 haftada 3.5 kilo veremeyeceğime göre bu yanlışlık bir türlü düzeltilemediği için ben hep daha az vermiş görünüyorum yani aslında 8.5 kilo verdim hoş bu da az tabiki daha fazla vermeliydim
elbette herkesin mazeretleri var ben polikistik over hastası olduğum için gerçekten bu verdiğim kilo benim için çok büyük başarı açıkcası kendimle gurur duyuyorum 8.5 kiloyu vermeden hala o kiloda yaşıyorda olabilirdim yani dimi?
ben oylama yapılmasına gerek kalmadan takımdan ayrılmaya razıyım arkadaşlar yerime yeni birini takıma alabilirsiniz bende listede olmam siz bilirsiniz ama eğer isterseniz size verdiğim sözü tutarak giderim yani 55kilo ile mezun olacaktım nisanın son haftasına kadar süre verin demiştim ama belkide daha kısa zamanda verebilirm yani bilmiyorum kimseyi zor durumda bırakmak istemiyorum ben alınmam da kırılmamda beni sevdiğinizi düşünüyorum (eğer yanılmıyorsam)yani kişisel bir şey değil biliyorum kallisim kızmam ben sana şekerciğim ben takımdaki herkesi çok seviyorum atsanızda gelirim ayolkaydirigubbakcemile3
herkesin hakkında hayırlısı olsun gönüller bir olsun önemli olan budur bence:enbuyukkk:

off kimse kalmamış çok mu geç kaldım acaba:)

honeyim zenanım ikinizde kusura bakmayım eşim msn nin yeni sürümünü yüklüyordu.hemkendi hemde benim msn imi açarak deneme yapıyordu.dolayısla ikinizlede konuşamadım lütfen kusuruma bakmayın

ne kusuru canim ya olabilir her zaman konusuruz nolcak mehalim iyi geceler oylesine ugramistim benmirmirmirmir
yatayim artik

saat 03.00 dan beri yatakta dönüp durdum gözümü kırpamadım hyalet gibi bakınıyorum şimdi, saatlerdir sol kolum dirsekten aşırı derecede ağrı yapıyor kendimi kötü hissediyorum nedendir...

şöyle bakınıcam... neler yazmışsınız...

ha birde selülit losyonu aldim. 10 günde etkisini görürsünüz diyor. birde drenaj yapiyormus ödemleri önlüyormus. bakalim dogrumukaydirigubbakcemile3

tarihi yazdım şuraya şakkıdı 10 gün sonra neler oldu soracağım ablam ve duruma göre yüzsüzlük yapacağım şutarafagitti

ya honeyim listeleri yine inceledim 23-29 ağustos arasındaki etapta ilk kez listeye girmişsin ama kilon 64.0 gözüküyor hem etap başında hemde etap sonunda.. ilk haftan olduğu için liste hatalı olsaydı görür ikaz ederdin diye düşünüyorum canım ama neden böyle bir sorun oldu hatırlamam mümkün değilki ilk haftanda bakmadınmı yazılanlara...yada ilk hafta benim verdiğim listeye göre kilo verememiş gözüküyorsun bu durumu hatırlamıyormusun yani ilk bildirimini hatırlarsın sanırım benim hatırlamam mümkün değil... eğer geldiğinde hatalı yazdıysak diğer haftalarda bunun açığa çıkması gerekmezmiydi bak şimdi bizim listemize göre 64.0 ile geldin gözüküyor değilmi... bunu yanlış yazsam eğer 2. hafta bildiriminde 63.4 demişsin 600 gr verdi gözükmüşsün 3. bildiriminde ise 62.4 demişsin....

eğer başlangıç kilon hatalı olduysa haftalarca aynı kilo düzeninden bildirim yapmışsın sen ne dersin bu duruma?

başlangıçta 67.5 diyorsun ama haftalarca hatalımı bildirim yaptın öyleyse haydi ben bir kez hatalı başladım ama sen 2. haftan 3. haftan 4. haftanda nasıl bildirim yaptın.... ben bu durumu anlamadım .. tüm bu kiloları uydurmuşta olamam değilmi ilk hafta 3.5 vermiş olamayacağıma göre dedin ya ilk hafta vermediysen diğer haftalarda verdin o zaman yanlış bildirimi sen yaptın... 3 ayrı liste var istatistiklri içeren ve hepsindede aynı durum sözkonusu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…