Şimdi..... Değerlendirmeyi herkes tabiki kendi yapacak ama ben şu an bu tabloyu görünce şunu düşündüm, bazı arkadaşlarımızın kendilerinide bizide kandırmaları bir kenara atmaları gerekiyor... tablo ortada....
özeleştiri yapayım diye kendime laf etmek istiyorum ama ben her ne kadar bu yarışmada 23.8 kilo vermiş gözüküyorsamda yarışma başlamadan sadece 18 gün önce diyete başladığımı söylemek istiyorum ve tüm kaybım 32.5 kilodur... arada bir ay gelmedim 6 kilo alıp geri döndüm o aldığım 6 kiloyu vermek içinde bayağı zamanım geçti ben burada eleştiriye aık olduğumu belirteyim ilk başta herkes aklına geleni söyleyebilir ama iyi bir iş çıkardım diye geçiriyorum aklımdan...
herkesi tek tek eleştiriye almayalım ama şöyle bir kıyaslama yapabiliriz..
buseyrem 9 haftada 1.0 kilo vermiş....................şaşkınperi 6 haftada 3.0 kilo vermiş........... kimin çaba gösterdiği ortada...
matem 95 kilo ile başlamış 14 haftada 3.0 kilo vermiş........ buna kıyasla zenan 80 kiloyla başlamış aynı hafta giriş yapmışlar ve kilosu matemden daha az olmasına rağmen 5.1 kilo vermiş............daha fazla kilolular daha çabuk kilo verme özelliği taşırlar bunu hepimi biliyoruz....
honey arkadaşımız ise 64.0 kilo ile başlamış 27 hafta aramızda olmasına rağmen zenandan daha az vermiş.....
Çokta fazla kıyaslama yapmak istemiyorum hemen tepki görebiliyorum çünkü burada karşımızdaki kişiyi sevip sevmeme konusu yok tabiki aynı amaç için buradayız çaba harcamayan arkadaşlarımızın durumunu alacağımız ortak kararlar ile değerlendirilmesi önerisini sunuyorum bu arkadaşlarımız kimler...
Honeybaby
MATEM
buseyrem
Kimse darılıp kızıp tepki göstermesin mesela honey arkadaşımız yarışma istatistiği yapıldığı zaman çıkıp ben şu zaman içinde bu kiloya ulaşacağım sözü vermişti ama bu tabloyu görünce durumun ortak değerlendirilip oylama yapılması taraftarıyım...
önerileri olan yazabilir.. mehalimin bir istatistiği daha var bunuda önümüze serdikten sonra bu durumu değerlendirelim...ama o istatistiği beklemeden ben bu arkadaşlarımız için oylama teklif ediyorum açık veya kapalı olabilir... siz söyleyin .... veya saçmalama ne oylaması diyebilirsiniz başka bir öneri getirebilirsiniz....