bennucum seni gördüm kaçıyorum :)) öptüm şeker..
ben kaçıp işlerimi halletmeye gidiyorum hoşkalın arkadaşlar......
bende güldümmmkaydirigubbakcemile3delikafaduldenhe he ne güldüm kendime .....5.12...2008 ...:roflol::roflol::roflol::roflol:
saol annecim.canım annem ben buraya resim koyarsam benim herif kıtır kıtır keser beni:roflol: istersen msnden gösteririm kendimi sanaselammmmmmmmm
mehalim harikasin canim ya. böyle sayilarla görmek bir baska oluyor sanki.
mehalim sende yaa hadi?
canım benim ben tarihleri püsküt ten aldım kallisim sayesinde açıkcası dikkat etmediğimiçin fark etmemişim bunu düzeltiriz sorun değil.--gözündende bişi kaçmıyo haa al işte başa belaa:):dilcikar:Mehalim canım ellerine sağlık, yine yememiş içmemiş çalışmışın maaşallah.
Canım bişey sorucam benim giriş tarihim 16.01 görünüyo yaa o tarih benim sana ilk msj attığım tarih. Ama ben gruba 23.01 de girmişim ( sayfa 28 msj no: 273 ) Hatta ilk hafta deneme sürecimdi 2. haftadan itibaren başladım 02.02.2009 tarihi itibariyle hem yürüyüşe hemde diyete tam anlamıyla başlamış oldum... Yani ben bu kiloyu 02/02 tarihinden bu güne kadar ki zamanda vermiş olmuyo muyum? Kafam allak bullak oldu da bi sorum dedim canım
Kallisim benim aklımdan ne zorum varki zamanımı ayırıp bunlarla uğraşıyorum.evet kimse benden böyle bir şey istemiyor ancak faydalı olurmuyum diye bunları yapıyorum bazı şeyleri netleştirmek sorunları zorlukları aşmada elbette önemlidir .tabi eleştiride yapacağız özeleştiride yapacağız.Buraya zaman ayıran hepimiz fayda sağlamak zorunlarla daha kolay boğuşmak ve daha iyi olmak için zaman harcıyoruz .bu nedenle oylama teklifini gayet makul görüyorum ve diğer arkadaşlarında bu mesajları lütfen okuyup geçmesini istemiyorum.oylayalım yada oylamayalım yada şöyle yapalım diye tekliflerini bekliyorum.kimse boşa kürek çekmek istemezHoneybaby
MATEM
buseyrem
Kimse darılıp kızıp tepki göstermesin mesela honey arkadaşımız yarışma istatistiği yapıldığı zaman çıkıp ben şu zaman içinde bu kiloya ulaşacağım sözü vermişti ama bu tabloyu görünce durumun ortak değerlendirilip oylama yapılması taraftarıyım...
önerileri olan yazabilir.. mehalimin bir istatistiği daha var bunuda önümüze serdikten sonra bu durumu değerlendirelim...ama o istatistiği beklemeden ben bu arkadaşlarımız için oylama teklif ediyorum açık veya kapalı olabilir... siz söyleyin .... veya saçmalama ne oylaması diyebilirsiniz başka bir öneri getirebilirsiniz....
birtakıma bu kadar istatistikçi çok be güselim :roflol::roflol: ay herkesleraraştrmacı kaydirigubbakcemile3
canım benim ben tarihleri püsküt ten aldım kallisim sayesinde açıkcası dikkat etmediğimiçin fark etmemişim bunu düzeltiriz sorun değil.--gözündende bişi kaçmıyo haa al işte başa belaa:):dilcikar:
QUOTE]
Ya aslında sorun değil de zaten 1 ayda istediğimin çok altında kilo verdiğim için bide tarih daha öne çekilip 6 haftada 3 kilo görününce iyice uyuz oluyom kendimeBide sana uyuzluk yapmak zevkli oluyo dermişim :roflol:
20.01.2009 tarihinden 20.02.2009 tarihi arasında takıma gelmeyenleri
[
şaşkınperi : 44 mesaj var 1 ay süre içinde..şaşkın 23 ocakta gelmiş mesajları o tarihte başlıyor..şubat( 15-17-19)arasında gelmemiş..-3 gün gelmemiş
:roflol::roflol: ben iki kez tatile gittimde deliye döndüm eve dar attım kendimi sırnaşık şey elim mahkum değil yüreğimle bağlandım inanın :1hug: tatilin haricindede bir gün gelmemezlik yaptım haber vermeden ama hatırlatırım 93 haftadır buradaymışımşakkıdı bir kaç günde hastaydım ama ben yatarken kızlarıma yazdırdım yine yazdım yane mirmirmirmir20.01.2009 tarihinden 20.02.2009 tarihi arasında takıma gelmeyenleri
kalliste: eli mahkum nereye gelmeyecek..
bu kilo yanlışlık bilgisi nereden geliyor tahmin yürüttüm ..şimdi... tüm listelere bakınız heryeni üye bir takıma başladığında sadece takıma yazılıyor kilosu atıyorum 80 kiloyla buün takımda paylaşıma başladın bir hafta sonra cuma bildirimine giriyorsun ya..o zamanda diyorsun ki 78 kilo.. ama ben senin gelişini buraya geldiğin gün giriş kilonu vererek bildirdim listede aslında hata bende böyle bir uygulama yok ama ben kendim unutmayayım diye yazmış olabilirim... püsküütte senin kilonu görüp bir hafta geriden tarih hesaplaması yapmış... olmalışakkıdıYa aslında sorun değil de zaten 1 ayda istediğimin çok altında kilo verdiğim için bide tarih daha öne çekilip 6 haftada 3 kilo görününce iyice uyuz oluyom kendimeBide sana uyuzluk yapmak zevkli oluyo dermişim :roflol: