Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

reyhan ablam ya ben yeni modeller eklerim dönünce dedim ama bu tablolara bakma işi vaktimi bitirdi o yüzden modeli mehalim bulacak sana :))

yok yok ekleyeceğim bir sürü model oldu yine ama sen bekleme başka bir şey başla ilk fırsatta ekleyeceğim.......

bennucum seni gördüm kaçıyorum :)) öptüm şeker..

ben kaçıp işlerimi halletmeye gidiyorum hoşkalın arkadaşlar......

bennucum seni gördüm kaçıyorum :)) öptüm şeker..

ben kaçıp işlerimi halletmeye gidiyorum hoşkalın arkadaşlar......

ablacım misafirlerim vardı benimde dünden beri hiç giremedim...hepinizi çok özledim şimdide başka misafirler geldi,yazdıklarınızı okudum ancak..

1.5 kilo vermişim bugün tartıldım nasıl oldu bende anlamadım...çok üzgündüm biliyorsunuz iştahım kesildi ama kan bağışı ve beyzanın sağlığına duacı duyarlı insanların olması beni kendime getirdi...allah hepinizden razı olsun...

hafta sonu evdeyim bugün...akşam yediklerimin listesiyle 2 gündür neler yaptığımı sana rapor vereceğim...gamyoncuiremsu

delikafaduldenhe he ne güldüm kendime .....5.12...2008 ...:roflol::roflol::roflol::roflol:
bende güldümmmkaydirigubbakcemile3

selammmmmmmmm
mehalim harikasin canim ya. böyle sayilarla görmek bir baska oluyor sanki.
mehalim sende yaa hadi?
saol annecim.canım annem ben buraya resim koyarsam benim herif kıtır kıtır keser beni:roflol: istersen msnden gösteririm kendimi sana

canım benim ben tarihleri püsküt ten aldım kallisim sayesinde açıkcası dikkat etmediğimiçin fark etmemişim bunu düzeltiriz sorun değil.--gözündende bişi kaçmıyo haa al işte başa belaa:):dilcikar:

Kallisim benim aklımdan ne zorum varki zamanımı ayırıp bunlarla uğraşıyorum.evet kimse benden böyle bir şey istemiyor ancak faydalı olurmuyum diye bunları yapıyorum bazı şeyleri netleştirmek sorunları zorlukları aşmada elbette önemlidir .tabi eleştiride yapacağız özeleştiride yapacağız.Buraya zaman ayıran hepimiz fayda sağlamak zorunlarla daha kolay boğuşmak ve daha iyi olmak için zaman harcıyoruz .bu nedenle oylama teklifini gayet makul görüyorum ve diğer arkadaşlarında bu mesajları lütfen okuyup geçmesini istemiyorum.oylayalım yada oylamayalım yada şöyle yapalım diye tekliflerini bekliyorum.kimse boşa kürek çekmek istemez

20.01.2009 tarihinden 20.02.2009 tarihi arasında takıma gelmeyenleri

umuts : (102 mesajı var 1 ay süre içinde.) (20- 23-24-26-28-30 ocak ) - (02-04-14-15-16-17-18-19-20 şubat )--15 gün gelmemiş

şaşkınperi : 44 mesaj var 1 ay süre içinde..şaşkın 23 ocakta gelmiş mesajları o tarihte başlıyor..şubat( 15-17-19)arasında gelmemiş..-3 gün gelmemiş

reyhanxx54 her gün istisnasız geliyor: 1 ay süre içinde 250 üzeri mesajı var

zenan25 sadece 28-29-31 ocak 1 şubatta gelmemiş 300 üzeri mesajı var..4 gün gelmemiş(bilgisayarı bozuktu teknoloji canavarının

cedric : ( 150 civarı mesajı var )21-22-28-31 ocak............01-03-04-11-15- şubat tarihlerinde gelmemiş ---9 gün gelmemiş

matem 60 mesajı var ) 22-24-25-31 ocak........ 01-05-06-08-14-15-19-20 şubatta gelmemiş...12 gün gelmemiş

honeybaby : ( 52 mesajı var )21-27-28-29- ocak......... 09-10-16-19 şubatta gelmemiş.. 8 gün gelmemiş.

mehalim: hergün istisnasız burda hazır nazır.

kalliste: eli mahkum nereye gelmeyecek..

birtakıma bu kadar istatistikçi çok be güselim :roflol::roflol: ay herkesleraraştrmacı kaydirigubbakcemile3

şakkıdı hee velilerimin izinden gitmeye çalışıyorum napim sositososito

Yani Mehalim sana ne desem bilmem ki? İlla hoca olduğunu belli etcen dimi? Kendimi okulda hissettim bi an, Bi dahakine rapor alırım hocam kusura bakmayın sırnaşık şey

20.01.2009 tarihinden 20.02.2009 tarihi arasında takıma gelmeyenleri

kalliste: eli mahkum nereye gelmeyecek..
:roflol::roflol: ben iki kez tatile gittimde deliye döndüm eve dar attım kendimi sırnaşık şey elim mahkum değil yüreğimle bağlandım inanın :1hug: tatilin haricindede bir gün gelmemezlik yaptım haber vermeden ama hatırlatırım 93 haftadır buradaymışımşakkıdı bir kaç günde hastaydım ama ben yatarken kızlarıma yazdırdım yine yazdım yane mirmirmirmir
buraya gelirken ne umutlarla geliyorum yeni mesajlar vardır okuyacağım diye... bu nedendir sizce motive değilmi... benim motivem neden yüksek... buraya yazılanlar sayesinde yazıyorum bende sayfa sayfa.... ama gelmesem, yazmasam sizde okuyamasanız siz motiveyi nereden bulacaksınız, buraya daha kaç gün gelebileceksiniz..siz yazmasanız ben hangi sebepten geleceğim ki buraya.... bu dönüşüm bir çabanın sayesinde değilmi... çaba gösterenlere haksızlık etmemeliyiz...

bu kilo yanlışlık bilgisi nereden geliyor tahmin yürüttüm ..şimdi... tüm listelere bakınız heryeni üye bir takıma başladığında sadece takıma yazılıyor kilosu atıyorum 80 kiloyla buün takımda paylaşıma başladın bir hafta sonra cuma bildirimine giriyorsun ya..o zamanda diyorsun ki 78 kilo.. ama ben senin gelişini buraya geldiğin gün giriş kilonu vererek bildirdim listede aslında hata bende böyle bir uygulama yok ama ben kendim unutmayayım diye yazmış olabilirim... püsküütte senin kilonu görüp bir hafta geriden tarih hesaplaması yapmış... olmalışakkıdı

iyi akşamlar hepinize
son bir kaç mesaja baktım.dünkü sonuçları da okuyacağım şimdi.
ancak vakit bulabildim.
yukarda takıma gelinmeyen günleri de yazmışsın mehalim.güzel bir istatistik.
inşallah takımdan atmayı düşünmüyosunuzdur beni:))
gelemememin nedenleri var.eğer merak ediliyorsa yazarım birkez daha.

umutum hoşgeldin ..

takıma glmediğin günlerin sebeplerini biliyoruz şekerciğim atma gibide niyetimiz yok verdiğin kilo ortada hem mesaj sayından kurtarıyorsun:roflol::roflol: desem ...

ya ne bileyim sayfayı açar açmaz görünce fena oldum:))aranızdan ayrılmak istemiyorum ama şartlarım el vermiyor daha sık gelmeye.
iş yerimde internetim yok benim hergün bu yüzden giremiyorum yine de yazayım.
eveeeeeeet kallistecim seni canı gönülden tebrik ederim.maşallah.çok güzel bir sonuç.kendin için de bizler içinde çok gayret gösteriyorsun.emeklerinin karşılığını almana çok sevindim.

kadiscim mezun olmuş.tebrik ederim canım benim.her zaman uğrayacağından eminim.kendini özletme.kilo korumaya odaklanarak hayatına ve beslenmene devam edeceksin bundan sonra canım.darısı bizlere.
emelcim tekrar aramızdasın.diyetine de asılacaksın belli.çok sevindim senin içinde.dediğin gibi öncelikle son aldığın kiloları bir at üstünden.gerisi gelecek inşallah.
honeycim sen de güzel bir sonuç almışsın tebrik ederim.üzüntüden demişsin gerçi bu iyi değil tabili.sağlıklı ve mutlu bir şekilde versen daha iyi olurdu tabi.
gramla verdim diyen şaşkınpericim ve zenancım olsun gramla olsun canlarım.önemli olan vermiş olmanız.tebrikler.

umutum sık gelemiyorsunda önemli olan burada olup msn sohbeti yapmak değil önemli olan kaliteli paylaşım yapmak ve bana göre bunu sen yapabiliyorsun işyerinden giriş yapabildiğin zamanlardada ben kadisle sana yetişemiyordum biliyorsun...

sık gelmediğin için bu gelişinde belirtebilirsen eğer memnun olurum canım şu oylama işi redmi kabulmü?

kallisim buraya gelip özel olarak tebriklerimi bizzat ve şsahsen (anlatım boozıkluğu:roflol: ) sunmaya geldim
iste yürüyüsslerin ve spor salonun faydasıı gördünüzmü sadece boğazımızı tutup zayıflanmıyorr en güzel örnek kallistecim tebrikler
buarada bu yürüyüslerde yırtıkın payını görmezden gelemiycem delikafadulden
hepiniizi yürüyüs grubuma bekliyorumŞeniza.s.

geçmişe döneceğim tekrar ama diyetimden bahsetmek istiyorum.
çok güzel ve kararlı devam ediyorum ve çok mutluyum.aldığım karar doğrultusunda haftada bir tartılıyorum ve bu beni inanılmaz rahat ettirdi.kendimi sıkmaktan vazgeçtim.sadece elimden geleni yapıyorum ve sonuç alacağımı hissediyorum.
metobolizma çayı içiyorum düzenli olarak ve hergün 2-3 lt su içiyorum.ara ve ana öğünlerimin saati belli ve atlamıyorum.
eski düzenime geri döndüm.
aklımı kurcalayan ise yediklerimin kalorisi.işte bundan emin olamıyorum.
kallistecim emelci sizin değerlendirmenizi dört gözle bekliyorum gerçekten.
eksik günleri de yarın yazacağım.sanırım herkesin tam 1 haftalık yedikleri elinizde olacak.
bu çok heyecanlandırdı beni.yazdıklarımın dışında sadece değiğim gibi çaylar ve su var hayatımda.çayların tamamı şekersiz bu arada:))
verdiğim 1 kilodan dolayı sevinçliyim.daha fazla olsaydı iyi olurdu tabi ama spor yapamadığım için daha fazla veremem sanırım bir hafta içinde.bakalım haftaya cuma ne olur.

kallistecim oylama işini tam anlayamadım.takımdan ayrılmaları için mi oy kullanıcaz.kusura bakma tam okuyamadım mesajları henüz.
kallistecim ben az yazsam da genelde motivasyon içerikli yazmaya gayret ediyorum ki yazdıklarım bi işe yarasın.bir kelimeden etkilenip diyetime geri döndüğüm çok oldu.
ama uğrayamadığım zamanlarda da resmen suçluluk duyuyorum benim için bu takım çok önemli.hayatımda önemli bir anlamı var.hayatımın gidişatını bu takım sayesinde değiştirdim.çok şey borçluyum yani:))

degum sana çok teşekkür ederim canım teşvik içinde ayrıca minnettarım bunuda belirteyim gözümün önünde yürüdünüz yürüdünüz şimdi durduramıyorum :)))

yırtık payı cidden büyük hiç inkar edemeyeceğim ayakkabılığa doğru adım at senden önce gidip ipini kapıyor :)) bende kıyamıyorum..

kaçtım canlarım hoşkalın.........

evet umutçum durum belli ve ortada hepimizin vermeye çalıştığı bir gayret var ama bazı arkadaşlarımızın uzun süre geçmesine rağmen çaba harcamadıklarını gördük mehalimin sayesinde... ve bu durum motivemiz açısından kötü etkileniyor boşa kürek çekiyoruz hissi veriyor arada bir gelip sohbet etmekse bak deguada geldi işte ama ortada artı yok hep eksi durum var haftalar geçmiş sonuç yok... bu arkadaşlarımızı sevip sevmediğimizle alakası olmayan bir durum takım için düşüneceksiniz.... eğer bu işe baş koymuşsa takımda olmadanda çok güzel paylaşım yapıp kilo verilebilir diye düşünüyorum...

sadece düşünmenizi ve cevap vermenizi isteyeceğim konu şu.. takımın başarısı ve tüm hepimizin sonuç alması konusunu düşündüğümüzde ilerlemeyen ve çaba göstermeyen arkadaşlarımızı takım dışında tutalım veya tutmayalım oylaması... bunu bir çok takım yapıyor hatta ilerleme kaydetmeyenler diskalifiye ediliyor hemen ikaz yok oylama yok...takım iç işleyişi ile ilgili bu suç değil yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…