ablam söylemişler zaten 3. oldum diğer takım arkadaşlarından çok güzel sözler aldım şımardım delikafadulden bizim takımı hiç saymıyorum tabi hepini gönlümdesiniz hepinizin yeri ayrıŞenizben geldimmmmm. neler aptiniz bakalim ben yokken himmmm?
zenan tam düsündügüm gibisin ya gercekten cok sekersin .cocuklarinda cok tatli allah bagislasin. kallisim kacinci oldun? ay hic aklimdan cikmadiniz bütün gün
ablam bahane değilde bak zenanın fotolarada yazdım geçen yıl spor yaparken öyle içim ferahtıki ama sporu bırakınca üzerine bir ay kermesten dolayı ayrı kaldım 6 kilo alıp döndüm moralde gitti vücut kendini bir saldiki anlatamam şu an bu kadar kilo vermeme rağmen geçen yılki görüntüme ulaşabildiğimi sanmıyorum yani içim rahat değil anlatabildimmi bende istiyorum boy boy foto ekleyeyim ama az daha sabır biraz daha egzersizle azıcık daha toparlıyayım zaten iim durmaz siz demeden eklerim...:1hug:ben artik kallisimi görmek istiyorum banane. hem artik kiloda verdi. baska bahanesi kalmadi:icecream:
ben bir sürü yeni model buldum bugün spordan sonra ekleyeceğim inşallah model bulamadıysan akşama bakarsın ablam..görüsürüz canim zenan. ben örgü modeli ariyorum habire arada bakiyorum buraya
günaydın kahvaltı yapıp gelicem birazdan
dün bankaya diye çıktım ancak döndüm işe