Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

allah zenan ben sana ne diyim b,ilmemki ısrar 5 resim var hepsinide ekle demişin tam alıntı yapıp bacum zaten hepsini ekledim diyecektimki alttaki mesajıı okudum yıkıldım kızlar söyleyince anldım 5 resim hepsinide koymuşsun zaten diye:))) zenanım ne demek sen iste ben herşeyi yaparım.ayrıca resim eklemekte çok kolay ahh sen yanımda olsan ben neler neler öğretirdim sana.
ama ne zaman ne istersen söyle seve seve yaparım canım.
şaşkınım madem yemişin bişiler bırak suçluluk duymayı ne yapalım yarın kaçırmazsın.

ayy reyhan annemde gelmiş kesin geçmişi okuyordur .yaa ben daha burda durmak istiyorum ancak namümkün benimki kalk diyo tepemde şimdiden kocaman öpüyurm hoşçakalın.

ben geldimmmmm. neler aptiniz bakalim ben yokken himmmm?
zenan tam düsündügüm gibisin ya gercekten cok sekersin .cocuklarinda cok tatli allah bagislasin. kallisim kacinci oldun? ay hic aklimdan cikmadiniz bütün gün

ay ay aya cok simardim yaa sagolun kizlar 10 kilo daha var onlarida verimde o zaman bidaha ekleriz hem o zamana kadar daha ogrenirim bu isleri
mehalim sagol bitanem ben simdi bile sizlerden o kadar cok sey ogreniyorumki gonlum hep sizlerle
saskin reyhan abla mehalim kallisim honeyim sagolun ay simardim ayol allah hepimizin evlatlarini bagislasin
kallisim bak artik sen nasil uygun gorursen

ben artik kallisimi görmek istiyorum banane. hem artik kiloda verdi. baska bahanesi kalmadi:icecream:

reyhan abla kallsimiz bireysel ucuncumuz masallah allah devamini getirsin insallah ya bende bir gun derece yapmak istiyom artik
ben 80 inci etapta basladim hep az az verdim ya cok tembel ve gevsek buldum kendimi be ne yapsam acaba:uhm: bisiyler yapmaliyim artik sagliksiz seylerde denemek istemiyorum aslinda hayirlisi bakalim onumuzdeki hafta neler gosterir allah buyuk biraz daha gayret edem ben

yaaaa cikmam gerek yine hepinizi opuyom iki mesaj yazdirmiyolar ya hadi kocaman opuyom herkezi yarin gorusuruz

kallistecim bugün çok karşılaştık ama seni tebrik etmeyi unuttum kafamçokkarıştı Dışarı yemeğe gitmiştik, içime dert oldu, gelir gelmez girdim hemen.
Çok çok tebrik ederim, başarının devamını dilerim.
Ayrıca kardeş takımım kilo veren, vermeyen, alan herkesi de kutlarım, iyiki varsınız.
Öpüldünüz, iyi geceler.

kadiscim mezuniyetin kutlu olsun, darısı başımıza.
Matem geçmiş olsun.
Emel42 ve Bennuu hoşgeldin.

iyi tamam cikip yatayim en iyisi oyyyyyyy kac saat oturmusum ben ya . iyi geceler geberdim uykusuz gözlerim herseyi dörtköse görmeye basladidelikafadulden

ben geldimmmmm. neler aptiniz bakalim ben yokken himmmm?
zenan tam düsündügüm gibisin ya gercekten cok sekersin .cocuklarinda cok tatli allah bagislasin. kallisim kacinci oldun? ay hic aklimdan cikmadiniz bütün gün
ablam söylemişler zaten 3. oldum diğer takım arkadaşlarından çok güzel sözler aldım şımardım delikafadulden bizim takımı hiç saymıyorum tabi hepini gönlümdesiniz hepinizin yeri ayrıŞeniz

ben artik kallisimi görmek istiyorum banane. hem artik kiloda verdi. baska bahanesi kalmadi:icecream:
ablam bahane değilde bak zenanın fotolarada yazdım geçen yıl spor yaparken öyle içim ferahtıki ama sporu bırakınca üzerine bir ay kermesten dolayı ayrı kaldım 6 kilo alıp döndüm moralde gitti vücut kendini bir saldiki anlatamam şu an bu kadar kilo vermeme rağmen geçen yılki görüntüme ulaşabildiğimi sanmıyorum yani içim rahat değil anlatabildimmi bende istiyorum boy boy foto ekleyeyim ama az daha sabır biraz daha egzersizle azıcık daha toparlıyayım zaten iim durmaz siz demeden eklerim...:1hug:

görüsürüz canim zenan. ben örgü modeli ariyorum habire arada bakiyorum buraya
ben bir sürü yeni model buldum bugün spordan sonra ekleyeceğim inşallah model bulamadıysan akşama bakarsın ablam..

Gece gelip fotoları silerim dedim örgü örerken oturduğum yerd sızıp kalmışım kızlarda gülüşüyorlar anneme bak ne yetenekli uyurken bile örgüsünü örebiliyor diye :roflol::roflol: yatağa zor attım kendimi ancak bu saatte kalkıp gelebildim dün üzerimde bir tuhaflık var demiştim zaten bugün kalktığımdada boğazlarım şişmiş olduğunu farkettim zor yutkunuyorum... hasta olmasam bari... şimdi kaçıyorum, ben spora koca işe kızlardan biri kursa gidecek hepimiz bir çıkacağız yine kahvaltı hazırlayıp kaldırayım milletidelikafadulden Yırtığı salıyorum üzerlerine hepsinin battaniyesinin altına bir girip heryerlerini yalıyor bağıra bağıra kalkıyorlar :roflol::roflol:

günaydın kahvaltı yapıp gelicem birazdan
dün bankaya diye çıktım ancak döndüm işe

günaydın kahvaltı yapıp gelicem birazdan
dün bankaya diye çıktım ancak döndüm işe

günaydın emelim dün bankadan sonra ancakmı döndün :roflol::roflol: yürüyüşünde dozunu kaçırdın :roflol::roflol: ya şaka ....

bende spora diye geldim koca yine erken bıraktı takılıyorum şutarafagitti

oh oh kallisim sporamı gidiyordun sen takıl bakalım bende seni görünce şaşırdım internet başındamı spor yapıyor acaba diyee canım ben dün yaptığımı birazdan ekleyecem sende zaman bulunca bir güzel önerilerini açıklamalarını yaparsın şekercim okey mi

timam şekerciğim yaz bakalım takkeler gelsin :))

burasının adı kadın yaşam merkeziymiş zaten mehalim her türlü konforu sağlamışlar evdekiler aç kalmasa akşama kadar kalırım:roflol:

bennu geldiği zaman bakar diye not bırakacağım...

bennucum Muhsin beyle görüşüp bizi durumdan haberdar etmeyi unutma şeker, kim gitti kaç kişi ulaştı kaç kişin örneği uygun çıktı bu bilgileri aktaralımki başlık güncellensin ve diğer gitmek isteyipte ya zaten başka giden varmış gerek yok diye düşünebilecek arkadaşlarımıza bilgi aktaralım.

başaracam sildim hepsini başka bişi deneyecem sinir oldum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…