Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

zenanım canım benim hatrımı sormuşun yeni gördüm listeyi yapıyodumkusura bekma sende kaçmışın zaten kocaman öptüm canım saol var ol iyim haftanın yorgunluğu işte ama haftaya daha iyi olacam inşallah
buun gene kısa yürüyüşü yaptım ama kızlar benim cdim hala gelmedi ya günlüğümde gelmedi beni kandırdılar mı yoksa offf gelsede baksam yaff

mehalım ellerıne saglık yıne dokturmusun.yarınkı surprızı de heyecanla beklıyorum.cok acıkdım cok sakız cıgnıyorum yuruyuse yuklendım bugunsositosositokaydirigubbakcemile2

Kalis tebrik ediyorum canım süpersin yaa :içelim: :1hug: kaydirigubbakcemile5 Ya inan çok sevindim :1hug: Bi o kadarda kıskandım hani yerimseniben Ya ben ne zaman 2 ve üzerinde kilo vericem :çok üzgünüm: şu 65 kiloya gelememek beni bunalım yaptı yaa. Onu bi kırsam arkası gelecek biliyorum ama inatla olmuyo kötükedihüso
Bu arada Kadisimi de çook tebrik ediyor ve Allah bi daha buralara düşürmesin diyorum :roflol:
Mehalim canım listen yine çook süper olmuş canım :1hug: inşallah haftaya ilk üçe girerim bende :Saruboceq: Tabi Emel ablamız izin verirse yerimseniben

Son düzenleme:

ben geldim yine nette srun varı umarım şimdi bitmiştir kopup kopup gittim...

mehalim defterde cdlerde geç geldi banada bir haftada ancak ulaştı elime...

kallisim evet ya iki site ilede konuştum tedarikçi firmayı bekliyorlarmış öyle bir hışımla aradımki neye öndermiyosunuz siz istediğimi bakım der gibi ama sonra açıkladılar bende affettim onlarııı.

hehe ben daha sabırlıyım dimek :)) kendileri aramışlardı geciktik diye ...

ya arkadaşlar ben size cevap yazamıyorum ama bugün aptal gibiyim kafam toparlanıyo kusura bakmayın..

ammman be kallisim rahat ol gitsin hergün formumuzu koruyacak değilizyaaa :)) ben şimdi hesaplamalar yapıyorum ince derin hesaplr yarın herkesin külahını önüne koyucam hehehehehe

nası bi külah o korkutma bak yada özelden tiyo ver önlemimi alayım :)) şimdi sen annene torpilde geçersin falla ben söliyimde yapacaksanda yapmazsın artık...

mehalim canım ya istatistik süper olmuş canım eline yüreğine sağlık...

bişi değil birtanem.bak sayısal işler söz konusu olunca babamı tanımam söyleyim.ancakk belki rakamları hani olmazya istemdende yanlış okuyuvermişimdir peh pehh istemeden canımmmmmmm

iyi akşamlarrr
okudum okudum okudum ama alınrtı yapmadım kafam davul gibi aklımda kalanları yazacağım arkadaşlar
zenanım datlum gıymatlum ne şeker çocukların varmış allah bağışlasın sende amma vermişsin güzelim maaşallah yani ben şimdiki halini gördüğüm için başarını farketmedim ama valla süpersin
kaptanım kallisim karizmatikim tebrikler harika vermişsin düzenli sporun faydalarını yeniden anlamış olduk sayende bence devamıda gelecek bu kilo vermelerin belki honeyi mezun edecem derken sen mezun olursun ha?:roflol:
kadisim güzel arkadaşım benim mezun oldun demek darısı benimde başıma inşallah yine gel olurmu kadis ama kilo almadan gel ben seni çok sefiyooom kupanı da şöööyle bir kaldır bakem :hooray::içelim:
mehalim yine harika bir liste yapmışsın ellerine yüreğine sağlık bide süprizi merak ettim korktumda yani napcan kız?nolur beni irezil etmiyesin ele güne noooooluur:Saruboceq:
emelim yeni diyet listen benimde hoşuma gitti çalsammı ki ?:jeyyar:
kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenleri de haftaya inşallah diye teselli ediyorum
ben yine gelirim uyumazsam bu aralar gribinde etkisiyle çok yorgunum çok uyuyorum

mehalimcim 5 resim olcakti hepsi gelmemismi hepsini goyaydin once arkadaslar bi baksinlar sonra kallisim siler demi kallisim yaaa gulumde var o ne zaman bakacak neyse kaptanim bisiyler bulur artikim demi bakin artik nasil olcekse oyle yapiverin bi zahmet ne zormus bu resim isi yaw birguzel ogreneyim bu resim goymayi butun albumlerimi gosteririm ben size insallah

gecen cumartesi sizin icin verdim bu pozlari cocuklari alip suyun kenarina gittik demistimya iste hergun benim yurumeye gittigim yerler burasi bir resim sadece efe dogduktan 6 ay sonraydi 87 li kilolar saclarimi kisaydi o zaman
mehalimcim cok sagol bidenem ya kizlar hakkiniz odenmez vallahi cok sey ogreniyom hepinizden mehalimcim varsa diger resimleride ekle istersen hepsi geldimi bilmiyom ama canim cok sagol

pardon mehalimcim ya ne salagim ben hepsi burdaymis yanyana oldugu icin ben tek resim zannettim onlari kizim gosterdi simdi salak zenan hihikafamçokkarıştı

amaninnn şok oldum ne güzel bir sürpriz oldu bu böyle zenanım sağol bitanem allah bebelerini bağışlasın canım sağlıklı günler nasip etsin inşallah..

senin önceki halin benim şimdiki halim :)) hep diyorum ya sporu bıraktım geçen yıldan kilolu gözüküyorum diye :))

ayy çok beğendim zenanım ben gece gelir silerim sonra isteyen olursa açarım tekrardan olurmu canım gül filan gelince yani... silinmiş mesajları açabiliyoruz çünkü merak etme...

beni bugün için tebrik eden tüm arkadaşlarıma hepinize binlerce öpücük ve teşekkür yolluyorum.. sizi seviyorum canlarım ya iyiki bulduk birbirimizi....

kahve suyum hazır olana dek bakayım demiştim kaçıyorum hemen....yarında spor var öğleden sonra buradayım kısmet olursa...

Ahanda şaşkınınız da geldi :1shok: Zenanım datlum gıymatlum resimlerde koydurmuş sen harbi baya zayıflamışın canım. ama zenanı canlı kanlı görmek lazım çünkü gerçeği resimlerden daha sevimli benim bidenemin... :1hug:
Saat 2,5 tan beri temizlik yapıyom ancak işim bitti Bi ara girdim nete ama sorun vardı hata verip duruyodu bende kaldığım yerden devam edim bari temizliğe dedim. Bi kaptırmışım bu saat oldu. Evdekiler kızmaya başladı yeter artık diye delikafadulden Bugün ben çok fena bişey yaptım :1no2: Sabah yürüyüşten gelince bizimkilere poça börek almıştım onlardan tırtıkladım sonra yeşil çay içtim sonra uyudum 2 gibi kalktım yine acıkmışım bu sefer kuru yemiş yedim.. Akşamda çiğ köfte dürüm olunca dayanamadım ve 2 adet müshil içtim :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…