İlköğretim Yorum ve Soruları 5.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

hoşgeldiniz aramıza.bizim yazılılar bitti sayılır.ingilizce ve din yazılıları kaldı.haftayada onlar var.matematikten 90 fenden 76 türkçeden 97 aldı.fenden çok düşük almış.öğretmeni bile şaşırdı.90dan aşağı not beklemiyordum dedi.zor soruları yapmış basitleri kaçırmış.öğretmeni önemsememeiş bu soruları yoksa yapamıyacağı sorular değil dedi.canımda sıkıldı.iyi çalışmıştı.
çalıştığımız testlere gelince açı yayınları, mutlu yayıncılık, seviye yayınları,kırmızı beyaz yayınevi, uygun yayınevi ,analiz yayınevinin kitapları ve yaprak testleri.

bizde sınavlar başladı kps sınavımız ilki çok kötü geçti malesef 35 sorudan 8i yanlıştı(
2.kps sınavımız yarın umarım daha başarılı bir sonuç sergiler oğlum, çokta çalıştığı söylenemez
bu arada diğer 5. sınıf öğrencilerin ders yapma isteği nasıl,bizim 5.sınıfa kadar güzeldi hırsımız
sanırım 5e gelince jarjı bitti,, beni çok yoruyor birde büyüdüm havalarındalar hiçbir şey söylenmiyor(

Tudemi kızım geçen sene biraz çözebiliyordu ama sınavına girdirdiğimde çokk zorlandıı
Şimdi elimizde güvenderin konu anlatımlı tüm dersler kitabı var karika birşey diyebilirimm ,konuları okadar güzel anlatıyorki ,mesela 1 konuyu anlatıp onunla ilgili hemen 10 soru soruyorrr ve dahada aklında kalmış oluyoo
O kul ilk açıldığında aydan almıştım tüm derserini ama oo güvender kadar iyi değilll
BENDE zambak,formul,yaprak testlerini çözdük
Konu anlatımlı olarak aydan ve güvender ,ama güvender en iyisi
ve güvenderin soru bankası var bizde birde zambağın soru bvankası
şimdilik bunları aldımm ama coşkuyuda almayı düşünüyorum,3ncü sınıfa giden kızıma aldımm çokk beğendimm

bizde de çoşku, uygun ,açı,mutlu,seviye,helikon,etkin ,kırmızı beyaz yayınevlerinin soru bankası, yaprak testleri ve konu anlatımları var.ama kendiliğinden bu testleri çözecek oğlum yok.sizlerin çocukları nasıl.testleri siz demeden yapar mı.bizimki biz söylemeden çok nadir çözer.gerçi öğretmenimiz çok ödev veriyor.test çözmeye fırsatıda olmuyor.sizin çocuğunuzun ödevi çok oluyor mu.öğretmenine test verin sınava girecek diyoruz.ödev vermem gerekiyor diyor.arada test çözdürüyor.oğlumun 3.sınıfta öğretmeni değişti.eski öğretmenimiz ödevi az verir test çözdürürdü.şimdiki öyle yapmıyor.

5.sınıf bölümünde neden hiç ilerleme olmuyor.bu sene sıkıntı yok galiba.4.sınıftayken çok aktiftik.oğlum takdir alıyor.hepside 5.sizin çocukların karnesi nasıl.

5.sınıf bölümünde neden hiç ilerleme olmuyor.bu sene sıkıntı yok galiba.4.sınıftayken çok aktiftik.oğlum takdir alıyor.hepside 5.sizin çocukların karnesi nasıl.

evet haklısınız bu sene hiç bu bölümde ilerleme yok...bende takip ediyorum ama hiç gelişme yok...bizimde karnemiz takdirlik cok şükür ama cok yoruldu cocuklar..Bu hafta sonu tudemin sınavlarına gircek insallah...

oğlumda bizde çok yorulduk.gerçi yorulduğumuza da değdi.oğlumda sınav dersanesinin sınavına girecek hafta sonu.oğluna sınavda başarılar dilerim.allah çocuklarımızın emeğini boşa çıkarmazda güzel liseleri kazanırlar.

Bende arada bir göz atıyorum buraya ama ilerleme olmuyor diye üzülüyorum
Oysaki buradan çok yararlı paylaşımlarda bulunabiliriz,
Malum5.sınıf tahminimzden zorlu bir süreç oldu ve olacak, yarı doneme geçtik sayılır
Birbirimizden ders hakkında performans hakkında bilgi alıp verebiliriz
Umarım bundan sonra
Benim oğlumun yarın 2de matematik olimpiyat yarışması var,
Taktir alsakta 2 tane 4 müz bizi üzdü,
Umarım bundan sonra düzeltiriz..

Karneler nasıl 5.sınıf anneleri,
hadi artık canlanalım biraz

Basarılar oğluna canım,bol bol çikolatalı şeker yesin sınava yarım saat kala
Öğretmenimizden küçük bir taktikti ise yarıyor gibi:))
amin.Tesekkürler...
sizinde yavrunuza başarılar diliyorum.

Basarılar canım umarım iyi not alır..

Kaderim teşekkürler.Sizin yavrunuza da basarılar diliyorum.Hakllısınız biraz canlanalım.Mesela Sİzin katılacağınız yarışma ile ilgili hiç bilgim yok şimdi burada okuyorum.Burada bu tarz bilgileri de paylaşırsak birbirimizi aydınlatmış da oluruz.

Teşekkür ederim canım
Bizim okulun düzenlediği bir yarismaydi bu ama başka okuldanda ogrenciler katılımda bulundu sayılı olarak

Matematik olimpiyat yarışmasıydi,1. Olan öğrenciye leptap,2. yarım altın,3.ise çeyrek altın hediye edecek okulumuz, biz çeyreği bile alamayacaz gibiSorular çok zormus her çıkan ogrenci aynısını söyledi,kitapçık elimde ama doğrumı yanlismi anlayamıyorum
Oğlumda çok zorlanmış, aramızda matematikten çok iyi anlayan bir Veli olursa paylasabilirim..
Ben resmen tıkanıyorum sorular karşısında..

Selam
Okulunuzu tuttum eğitimi iyi bir okuldur diye umuyorum..Biz bu tarz atılımı hiç göremedik..
Zordur mutlaka ama sonucunda sınav psikolojisini üzerlerinden atıyorlar ve zamanı nasıl kullanacaklarını öğrenmeleri açısından deneyim kazanıyorlar.
Biz veliler olarak elimizden geleni yapıyoruz sizde moralinizi bozmayın daha cokk cokk sınav bekliyor evlatlarımızı..Allahım hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın..

Okulumzdan memnunuz gibi olpiyat yarışmaları ve SBS,kps gibi sinavlarla aşır neşir oluyoruz mart Nisan'dan sonra ise bursluk sinavi verecek okulumuz, kazanma ihtimalimiz yok ama kismet yinede..

Okulumzdan memnunuz gibi olpiyat yarışmaları ve SBS,kps gibi sinavlarla aşır neşir oluyoruz mart Nisan'dan sonra ise bursluk sinavi verecek okulumuz, kazanma ihtimalimiz yok ama kismet yinede..

Ne kadar ilgili bi okul cok şanslısınız...Başarılar yavrunuza..
Bu arada bu haftasonu fatih dershanesinin sınavı var diye duydum..Bilginize..

Sizinkinede basarılar canım

Kızlar nerdesiniz yaa karneler nasıl
15 tatilde hangi kitapları çözecek çocuklarınız,
Bizim 2 dördümüz varmış taktir alıyoruz..

oğlumda sınava girdi ama derece beklemiyoruz.çok iyi değil.yaptığı sonuçlara göre.beni sevindiren oğlumun daha az yanlışı olmaya başladı.bizim karnemizin hepsi 5.ama hepsi 100 den 5 değil.

Ben kardeşime farklı yayınlarının setini aldım.
bunun yanında artık belirli bir okuma kriterine ulaşması için ömer seyfettin, kemalettin tuğcu gibi yazarları okutmaya başladım. romanlara geçiş aşaması içinse ipek ongunun bir kitabını okuttum(bir genç kızın gizli defteri), tatilde başka bir kitabını daha okutmayı düşünüyorum. bunların dışında fazla bir şey yaptırmıyoruz çünkü öğretmeni dönem boyunca oldukça zorladı, ödevsiz bir günlerini bile hatırlamıyorum. neredeyse her hafta deneme sınavı oldular. artık biraz kafa dinlesin:)

Bogazici Universitesi ve Anadolu Lisesi mezunu deneyimli hocadan ilköğretim öğrencilerine uygun fiyata etüd öğretmenliği:
- Çocuğunuza ders çalışma alışkanlığının kazandırılması
- Ödev ve sınavlarında destek ve motivasyon sağlanması konularında deneyimliyim.
- Eğitim hayatımla ilgili kendi deneyimlerimi sizlerle de paylaşmak isterim

Istanbul - Kadıköy veya Beşiktaş civarı
xxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…