biz geldik kızımla :13:
geçen seneyi kazasız belasız atlattık çok şükür
burda yaptığımız paylaşımların çok faydası oldu şüphesiz
yeni öğretim yılımız hepimize hayırlı olsun ,karnelerimiz beşle dolsun
5.sınıfa başlayan öğencilerimize başarılar biz annelerede sabır diliyorum
5.sınıf 4.sınıfın tekrarı gibi düşünsekte bayaa biz zorlanacaklara benziyor..
benim oğlum taktir getiren bir çocuk olmasına rahmen düşüş yaşıyoruzsanırım okul değişikliği
buda neden diye düşünüyorum umarım atlatırız bu süreyi, test kitapları hakkında bilgi paylaşımı yapalım
tudemi biz çözemiyoruz zorlanıyor malesef...zambak yayınları coşku kitapları çözdüğümüz kitaplar..
topiğimizde öğretmen olmasınada sevindim sizden bilgi almamız gereken konular olabilir topiğimizi boş bırakmayın...
5.sınıf bölümünde neden hiç ilerleme olmuyor.bu sene sıkıntı yok galiba.4.sınıftayken çok aktiftik.oğlum takdir alıyor.hepside 5.sizin çocukların karnesi nasıl.
evet haklısınız bu sene hiç bu bölümde ilerleme yok...bende takip ediyorum ama hiç gelişme yok...bizimde karnemiz takdirlik cok şükür ama cok yoruldu cocuklar..Bu hafta sonu tudemin sınavlarına gircek insallah...
Basarılar oğluna canım,bol bol çikolatalı şeker yesin sınava yarım saat kalaoğlumda bizde çok yorulduk.gerçi yorulduğumuza da değdi.oğlumda sınav dersanesinin sınavına girecek hafta sonu.oğluna sınavda başarılar dilerim.allah çocuklarımızın emeğini boşa çıkarmazda güzel liseleri kazanırlar.
amin.Tesekkürler...
sizinde yavrunuza başarılar diliyorum.
Kaderim teşekkürler.Sizin yavrunuza da basarılar diliyorum.Hakllısınız biraz canlanalım.Mesela Sİzin katılacağınız yarışma ile ilgili hiç bilgim yok şimdi burada okuyorum.Burada bu tarz bilgileri de paylaşırsak birbirimizi aydınlatmış da oluruz.
Teşekkür ederim canım
Bizim okulun düzenlediği bir yarismaydi bu ama başka okuldanda ogrenciler katılımda bulundu sayılı olarak
Matematik olimpiyat yarışmasıydi,1. Olan öğrenciye leptap,2. yarım altın,3.ise çeyrek altın hediye edecek okulumuz, biz çeyreği bile alamayacaz gibiSorular çok zormus her çıkan ogrenci aynısını söyledi,kitapçık elimde ama doğrumı yanlismi anlayamıyorum
Oğlumda çok zorlanmış, aramızda matematikten çok iyi anlayan bir Veli olursa paylasabilirim..
Ben resmen tıkanıyorum sorular karşısında..
Selam
Okulunuzu tuttum eğitimi iyi bir okuldur diye umuyorum..Biz bu tarz atılımı hiç göremedik..
Zordur mutlaka ama sonucunda sınav psikolojisini üzerlerinden atıyorlar ve zamanı nasıl kullanacaklarını öğrenmeleri açısından deneyim kazanıyorlar.
Biz veliler olarak elimizden geleni yapıyoruz sizde moralinizi bozmayın daha cokk cokk sınav bekliyor evlatlarımızı..Allahım hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın..
Okulumzdan memnunuz gibi olpiyat yarışmaları ve SBS,kps gibi sinavlarla aşır neşir oluyoruz mart Nisan'dan sonra ise bursluk sinavi verecek okulumuz, kazanma ihtimalimiz yok ama kismet yinede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?