5.sınıf öğretmeniyim. Sorularınız olursa cevaplarım kızzlarrr :)
arkadaşlar yeni eğitim ve öğretim yılımız hayırlı olsun.oğlumda 5.sınıfa geçti.neredeyiz geçen seneki 4.sınıf anneleri.geçen yıl çok kalabalıktık.hepinizi bekliyorum.tüm öğrencilerimize başarılar annelerine sabır dilerim.
arkadaşlar yeni eğitim ve öğretim yılımız hayırlı olsun.oğlumda 5.sınıfa geçti.neredeyiz geçen seneki 4.sınıf anneleri.geçen yıl çok kalabalıktık.hepinizi bekliyorum.tüm öğrencilerimize başarılar annelerine sabır dilerim.
5.sınıfa geçtik yazılılara başladık bile:)bu hafta fen ve sosyal bilgilerden ilk yazılılarımızı olacağız. Allah bize sabır versin, yavrucuklarımıza da zihin açıklığı inşaallah.
5.sınıfa başlayan öğencilerimize başarılar biz annelerede sabır diliyorum
5.sınıf 4.sınıfın tekrarı gibi düşünsekte bayaa biz zorlanacaklara benziyor..
benim oğlum taktir getiren bir çocuk olmasına rahmen düşüş yaşıyoruzsanırım okul değişikliği
buda neden diye düşünüyorum umarım atlatırız bu süreyi, test kitapları hakkında bilgi paylaşımı yapalım
tudemi biz çözemiyoruz zorlanıyor malesef...zambak yayınları coşku kitapları çözdüğümüz kitaplar..
topiğimizde öğretmen olmasınada sevindim sizden bilgi almamız gereken konular olabilir topiğimizi boş bırakmayın...
evet sınavlar başlıyor artık ve biraz daha kendilerini sıkmaları gerekiyor,sizin gibi bizde okul değiştirdik geçen yıl takdir alan ve matematiğinin çok iyi olduğuna kesin inandığım oğlum yazılıdan bir aldı çok üzgünüm inanamıyorum .yeni öğretmen de sürekli çocuğumun geri kalmış olduğunu söylüyordu ... içten içe kızıyordum çocuğuma çok güveniyordum zorla ödev yaptırıyordum ama derslerde çok başarılıydı.moralim çok bozuldu.
bizde coşku yayınlarının kitaplarını çözüyoruz daha çok çalıştırmaya gayret ediyorum malum diğer sınavlar yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?