• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları 5.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

terlik

İYİLİK MELEĞİ
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.802
15
158
İlköğretim 5 'e geçen veliler hadi hayırlısı , zaman ne kadar çabuk geçiyor değilmi ?... bir de bana sor dediğinizi duyar gibiyim. yerimseniben
Bu forumda 5 sınıfa giden evladınızın sorunlarıyla ilgili yada çocuklar sizin derslerinizle ilgili test , yardımcı kitap yada öğrendiğiniz bilgileri aktarabilirsiniz.
Bilgi paylaşımlarınızı bekleriz... sevgiyle kalınız... başarılar dilerim... kaydirigubbakcemile5

hepimize yeni dönem hayırlı olsun.yeni dönem de çocuklarımızın mutlu ve başarılı olmaları dileğiyle...

inşallah bu seneleri iyi geçer çocuklarımızın dersler zorlaştı
birde çevresinde fikir alabileceği birisi olmayınca dahada zor
allah yardımcıları olsun
allah zihin açıklığı versin çocuklarımıza

benim kızımda 5.sınıfa gecti.ne cabuk büyüyorlar bu yaramazlaralkisalkisalkis

5.sınıf öğretmeniyim. Sorularınız olursa cevaplarım kızzlarrr :)

5.sınıf öğretmeniyim. Sorularınız olursa cevaplarım kızzlarrr :)

tşk ederim kendi adıma benimde oğlum 5.sınıfa geçti iyi bir öğrenci zaten bu yıl sorumluluk duygusu dahada gelişti test oldular .dün matematikten 100 aldı buğünde fenden 91 almış yarında türkçe var allah herkesin çocuğuna zihin açıklığı versin.ihtiyaç duyduğumda size danışırım hoşçakalın

arkadaşlar yeni eğitim ve öğretim yılımız hayırlı olsun.oğlumda 5.sınıfa geçti.neredeyiz geçen seneki 4.sınıf anneleri.geçen yıl çok kalabalıktık.hepinizi bekliyorum.tüm öğrencilerimize başarılar annelerine sabır dilerim.

arkadaşlar yeni eğitim ve öğretim yılımız hayırlı olsun.oğlumda 5.sınıfa geçti.neredeyiz geçen seneki 4.sınıf anneleri.geçen yıl çok kalabalıktık.hepinizi bekliyorum.tüm öğrencilerimize başarılar annelerine sabır dilerim.

sizlere de hayırlı olsun...Herkesin yavrusuna başarılar diliyorum...

arkadaslar cocugunuzun dersıne kım gırıyor bılıyormusunuz ..

ogretmen zannettiğiniz kişi gerçekten ögretmen mi

gözümüzden sakındıgımız yavrularımızı kımlere emanet ediyoruz

turkıyede cok acı bır ucretlı ogretmen gercegı var kı bu kanatlı hayvan yetıstrıcılıgı mezunundan tutun da et ve sut urunlerı mezununa kadar ogretmenlıkle uzaktan yakında alakası olmayan ınsanların cocuklarımzn dersıne gırmesıne olanak saglıyor..

bransında dersıne gıren ucretlı ogretmenler yok mu ?ama ucretlı ogretmenlık yapmak ıcın herhangı bır sozlesme ımzalanmadıgı ıcın ogretmen donem ortasında ben kpss ye hazırlancm deyıp elını kolunu sallayarak ısı bırakabılıyor

dıyelım kı ogretmenımız dersıne sene sonuna kadar devam ettı unıverste mezunu bir çok hayalle mezun olan ogretmen 500lıra cıvarı bır maasla(tatılde yatmaz)kafasında gelecegı ıle ılgılı sorunlarla ve dusunmesı gereken kpss belasıyla ne kadar faydalı olabılır ogrencılerıne

cocugunuzun egıtımıne sahıp cıkın sonra ısletme mezunu matematık ogretmenı ıle benım cocugum neden matematık yapamıyor dıye dusunur durusn

biz geldik kızımla :13:
geçen seneyi kazasız belasız atlattık çok şükür :46:
burda yaptığımız paylaşımların çok faydası oldu şüphesiz
yeni öğretim yılımız hepimize hayırlı olsun ,karnelerimiz beşle dolsun :72:

Selam arkadaşlar..yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun...tüm yavrularımıza başarılar dilerim:)

5.sınıfa geçtik yazılılara başladık bile:)bu hafta fen ve sosyal bilgilerden ilk yazılılarımızı olacağız. Allah bize sabır versin, yavrucuklarımıza da zihin açıklığı inşaallah.

5.sınıfa geçtik yazılılara başladık bile:)bu hafta fen ve sosyal bilgilerden ilk yazılılarımızı olacağız. Allah bize sabır versin, yavrucuklarımıza da zihin açıklığı inşaallah.

Amin..Bizim daha başlamadı yazılılar...Başarılar yavrunuza...

5.sınıfa başlayan öğencilerimize başarılar biz annelerede sabır diliyorum

5.sınıf 4.sınıfın tekrarı gibi düşünsekte bayaa biz zorlanacaklara benziyor..

benim oğlum taktir getiren bir çocuk olmasına rahmen düşüş yaşıyoruz:( sanırım okul değişikliği

buda neden diye düşünüyorum umarım atlatırız bu süreyi, test kitapları hakkında bilgi paylaşımı yapalım

tudemi biz çözemiyoruz zorlanıyor malesef...zambak yayınları coşku kitapları çözdüğümüz kitaplar..

topiğimizde öğretmen olmasınada sevindim sizden bilgi almamız gereken konular olabilir topiğimizi boş bırakmayın...

5.sınıfa başlayan öğencilerimize başarılar biz annelerede sabır diliyorum

5.sınıf 4.sınıfın tekrarı gibi düşünsekte bayaa biz zorlanacaklara benziyor..

benim oğlum taktir getiren bir çocuk olmasına rahmen düşüş yaşıyoruz:( sanırım okul değişikliği

buda neden diye düşünüyorum umarım atlatırız bu süreyi, test kitapları hakkında bilgi paylaşımı yapalım

tudemi biz çözemiyoruz zorlanıyor malesef...zambak yayınları coşku kitapları çözdüğümüz kitaplar..

topiğimizde öğretmen olmasınada sevindim sizden bilgi almamız gereken konular olabilir topiğimizi boş bırakmayın...

sizin gibi bizde okul değiştirdik geçen yıl takdir alan ve matematiğinin çok iyi olduğuna kesin inandığım oğlum yazılıdan bir aldı çok üzgünüm inanamıyorum .yeni öğretmen de sürekli çocuğumun geri kalmış olduğunu söylüyordu ... içten içe kızıyordum çocuğuma çok güveniyordum zorla ödev yaptırıyordum ama derslerde çok başarılıydı.moralim çok bozuldu.
bizde coşku yayınlarının kitaplarını çözüyoruz daha çok çalıştırmaya gayret ediyorum malum diğer sınavlar yakında

Son düzenleme:
sizin gibi bizde okul değiştirdik geçen yıl takdir alan ve matematiğinin çok iyi olduğuna kesin inandığım oğlum yazılıdan bir aldı çok üzgünüm inanamıyorum .yeni öğretmen de sürekli çocuğumun geri kalmış olduğunu söylüyordu ... içten içe kızıyordum çocuğuma çok güveniyordum zorla ödev yaptırıyordum ama derslerde çok başarılıydı.moralim çok bozuldu.
bizde coşku yayınlarının kitaplarını çözüyoruz daha çok çalıştırmaya gayret ediyorum malum diğer sınavlar yakında
evet sınavlar başlıyor artık ve biraz daha kendilerini sıkmaları gerekiyor,
diğer öğrencileri bilmiyorum ama benim oğlum ders yapma konusunda aşırı isteksiz..
ne yapmamız gerek bilmiyorum hep ders yap şeklinde söyleyip bunaltmakta istemiyorum,
ama ben söylemesem sanki hiç yapmayacakmış gibi beni çileden çıkartıyor:((

ben gerçekten çok konuşup bunaltıyorum .Bir kaç gün sonra türkçe sınavı var tatil boyunca çok çalıştı inşallah iyi bir not alır da ikimizde üzülmeyiz

Back