Canım ben lekelere tamamen çözüm bulamadım ama en azından renklerini açabildim. Pirinç unu bal azıcık süt macun kıvamına getirip sürüyorum sürekli güneş kremi kullanıyorum. birde avonun perfect tone berrak görünüm veren temizleyici ile sıcak su ile yıkıyorum yüzümü soyuyor cidden baya açıldı renkleri umarım sana da yarar denemeni tavsiye ederim.
Hayır karbonlu bişey değildi iğneli bişeydi. 15-20 dakka sürüyor. 15 gün sonra tekrar gidicem şu an için iyi gitti bakalım ümitliyim bu sefer :)leke tedavisi derken hangisinden karbondanmı bahsediyorsunuz
arkadaslar benim yuxumde ikinci kizimdan sonra inanilmaz leke oldu.dr malesma dedi krem vb kullanmadigim krem ve dogal yontem kalmadi.Allah a sukur bir komsumun tavsiyesi uzrrine doguda bir eczaciya krem hazirlattik.su an cildim oyle guzel ki piril piril.kapaticilarin fondotenletin kapatamadigi lekeler bir aydan kisa bir surede su an inanilmaz acildi ve hafif bir pembe olarak kaldi.6 seans kimyasal peeling yaptirdim.pahali kremler kullanfim hicbir fayda gormedim.simdi lekeli bir yuz gorsem Allah rizasi icin yardim etmek geliyor icimden.insallah bu lekelerden herkes kurtulur.bir bayan icin cok zor bir durum.foto cekinmeye korkuyordum cok sukur Allah a kurtuldum.Allah herkese sifa versin .sevgiler...krem ve solusyon kullandim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?