5 metre duvak

bence süper oluyo 5 metre duvak çok asil onun üzerinede kısa duvak yaptırırsın yüzünü örtmek için daha sonra salona girince çıakrtırsın muhteşem oluyo yaopuyorumnanaktan

ablamın 3 metreydi. düğünde koluna doladı oynayamadı rezil oldu
en sonunda çıkardık gelin odasında rahat rahat göbeğini attı

dün gelinlikçim ile görüştük ama hiç tavsiye etmedi upuzun duvağı. Bende çok heves ediyordum yürüyeceğim duvak arkamdan sürünceke. Kenarları fransız dantel geri kalanı tül olacak falan. Ama gelinlikçim diyorki kime öyle uzun duvak yaptıysam hepsi sonradan pişman oldu keşke yaptırmasaydım diyorlar dedi aklım karıştı benimde.
onun yerine gelinliğini arkadan kuyruklu yapalım yine istediğin gibi olur kuyruğu sırf dantel olur ve rahat kullanırsın dedi.
duvak uzun olunca herkes duvağa basabilir ve o zaman saçın çelikecek başın ağrıyacak ama gelinliğin kuyruğuna bassalarda bir şey olmazmış. Kararsız kaldım…

bende uzun yaptırmayı planlıyorum ama ilk danstan sonra tamamen cıkartacağım duvagı oyle koluma filan dolayamam, kısa da takmayacağım. sende istersen oyle yapabilirsin yada arkadasların dediği gibi bi uzun bi kısa yaptırırsın

canım bence uzun da olsa kuyrugun duvagını uzun yaptır ilk danstan sonra kısaya gecersin yada tamamen cıkartırsın. benim gelinliğimin de kuyruğu uzun ama istediğim zaman toplanabiliyor. içine bi dugme yapıyorlar kuyrugun ve istediğin zaman kuyrugu toplatıyorsun boylece kimse basmamış oluyor ve sende rahat ediyorsun. bence bu cok onemli cunku provalarda bile ben rahat hareket edemedim kuyrukla birisinın surekli arkadan duzeltmesi gerekti yoksa ayaklarıma dolandı. hem seninkinin arkası komple fransız danteli olacakmıs yazık değil mi insanlar bassın yırtsın. bence gelinlikcin ile bi konus derim:) uzun duvaktan da vazgecme:)

bikbikkkk çok güzel sölemişsinnn.. gelinlik kuyruğu uzun olursa esas oynaması zor olmaz mı, bunu dicektim bende? duvak ilk dansta fln uzun olsun, sonra kısası hop, mis gibi :)

benım duvagımda cok uzundu
kuaforum bıle 3bın tane sac yaptım senınkısı gıbı gormedım perde gıbı dedı
cok heveslenmıstım uzun duvaga ama zor tuttu sacımda
hep dıkkat etmek zorunda kaldım
nıkahtan sonra dugune gıderken hele cıkarıp attım sacımdan

6 metre duvak tülü aldım dantelde aldım 6 metre duvak diktireceğim inşallah rahibe duvağı gibi kenarı dantelli olacak çok heveslendim napiyim sadece nikahta takıcam ama düğünüm farklı bigün olucak ozaman kısa duvağımda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…