5 metre duvak

gulmisal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2009
241
0
96
Antalya
kızlar uzun duvak kullanan varmı aranızda. ben 5 metre duvak yaptırdım ama acaba kısaltırsammı diyorum. uzun kullanıp çok rahatsız olan var mı aranızda

hiç ağır olmuyor bende cok uzun istemiştim tasıyamazsın uzun olur basın agrır dediler 2 metre yaptırdım ama pişman oldum keşke cok uzun yaptırsaymısım agırlıgı fln yok arkadasım cokta sık durur ben hissetmedim bile

içimi rahatlattın saol canım:) herkes taşıyamazsın başın kopar ağrıdan gecen zehir oldu dedide bilemedim bende kaydirigubbakcemile3

teyzeminki 2.5 metre agır gpürdend taşlı taşlı kumaş gibiydi dvagı o sürekli oynak oldugundan çok eline dolaya dolaya oynadı agır magır demedi doladı döktürdü asenam benim kendi dügününü bile coşkuya çevirmişti

içimi rahatlattın saol canım:) herkes taşıyamazsın başın kopar ağrıdan gecen zehir oldu dedide bilemedim bende kaydirigubbakcemile3

evet cnm aynılarını bende yasadım benim gelinligimin asıl duvagıda seninki kadardı ama sanki kullanmısta rahat edememiş gibi herkesin agzından bir laf cıktı ama valla cok pişmanım uzun yaptırmadıgıma yine kısa deildi 2 metre ama coook uzun istemiştim olmadı sen kimseyi dinleme zaten hafif tül oynarken flnda koluna sararsın olur biter

bende 3 metre yaptırdım kenarları dantel ıncı ıslemelı cok güzel bı duvak oldu çok içime sindi banada cok uzun rahat kullanamazsın falan dedıler ama dınlemedım yaptırdım ıcımde kalmasın rahat edemezsemde edemem ıcıme sindi ya gerısı boş agustos 1 de düğünüm olucak benımde:))) ama seninkide çok uzun olmus ıstersen bıraz kısaltabılırsın benım boyum 1.75 topuklu ile 1.80 oldu duvak tepeden olucak 2 kat duvagım yanı 1 metreden fazlası kuyruk oldu çokta guzel gözukuyor sen bilirsin ama bence çokta uzun ıstıyorsan 4 metre ıdeal olur....

duvak uzun olacak giriş miziği ile ağır ağır geleceksin arkandan sürüklenecek.zaten bütün gözler üzerinde.aman allahım kaptırdım kendimi galiba.bence çok olur.ilerleyen saatlerde dola koluna at göbeğinibayanssulusmile

ben de uzun yaptırıyorum burdakileri okuyunca rahatladım gerçekten, sağolun kızlar kaydirigubbakcemile5

ayy ne güzel olur yaa up uzun duvak kenarları işli boncuklu oyyyy oyyy oyyy:) bitanede kısa alırım pasta ve takıdan sonra gelin odasına çıkınca kısa duvağı takar öyle rahat rahat oynarım:)

Benim duvağımda uzundu bu şekilde, ilk girişte çok güzel duruyor, lakin duvağı iki parça yaptırın, uzun kısmı oynama safhasında çıkarırsınız bu şekilde daha rahat olur bence...

gülmisal 'im ,önce hayırlısı olsun canım,allah tamamına erdirsin boshayallersmile
içinde böyle bir isteğin varsa tabii kullan ,ama bence yedek bir duvak bulundur yanında alternatif ,çünkü rahatsızlık vermesi muhtemel...

bu arada uzun duvağını sakla ,yaramazlık yapınca seninki ,balkondan sallandırırsın delikafadulden

çok öpüyorum

arkadaslar pekı uzunlu kısalı ıkı duvagı nasıl takıp cıkarıyolar.ben dedım gelınlık aldıgım yere.tek tul ıkıye katlanıyo ıkı kat oluyo dedı.oyle olmaz falan fıseyler anlattı.bılgısı olan varsa anlatabılırmı lutfen uzun olanı cıkarıp kısa olanla nasıl kalınıyo?

Benimki dört buçuk metreydi beş de olsa olurmuş çok hoş duruyor ağırlığı fln da yok yani..

cnm uzun duwagı cıkcak sekılde takıolar yani cıkarcan zaman zorlanmıcan sekılde..kısayı da normal takıolar iki kat duruo yani duwagın sonra cıkarmak istedign zaman alttan uzunu cıkarıosun yani biri cıkarıo sonra kısayla kalıosun..gelınlıkcın bi uzun duwak bi kısa duwak yapcak sonrası kuaforunu ilgilendırıo we hemen hemen her gelınlıkcıde bole yapıo tawsiyede edıolar hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…