5 LOKMA DİYETİ

Cicekkz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Mart 2019
694
210
103
Herkese merhaba bu diyet Dr.Alwin Levis tarafından geliştirilmiş. Dr Mehmet Öz'de tavsiye etmiş daha önce deneyen varsa sonucu paylaşabilir mi. Ben bugün başlıyorum. Diyetin avantajı her yiyeceği yiyebiliyor olmak. Sbh öğünü kahveyle geçiştiriliyor öğle ve akşam 5'er lokma hakkımız oluyor yani günlük 10lokma geçilmiyor. İntrnetten araştrrsanz daha iyi olur detaylarını. Bende uzun vadeli diyet yapamadığım için böyle diyetler bulup uyguluyorum son olarak bunu keşfettim
İnşallah işinize yarar
*Diyetin en iyi yanı kaçamak yaptğnda ertesi günki lokma sayndan düşersin. Telafi etmiş olursun

Son düzenleme:
Ama lokmaları büyük alırsak

Ama lokmaları büyük alırsak
Hahha canm okuduğuma göre ne kadar büyük ısırrsan ısr günlük kalori alımın çok olmuyor zaten kalorisi yüksek olmayan besinlerden kullanrsak lokma hakkımız bitince düsük kalorili beslenmis oluyormuşuz. Valla ben tuttum bu diyeti bugün basladm istediğim herseyden yedim şuana kadar 5lokmalk hakkm kaldı ay ne yesemm،

Çok iyi ya baya aç kalmak gibi ama ya ben hamile kalmasaydim 18 e 6 diyetini yapıyordum 5 kilo vermiştim hiç de aç kalmadım hatta bu diyet dışına çıkınca vücudumu hemen şişmiş gibi hissettim pişmanlık olduyordu

Çok uçta bir diyet şekli, özellikle yemek yemeyi seven biri için, bir gün iki gün yapılır belki ama uzun vadede zor ve onla verilen kiloda çabuk geri alınır.
Hani diyorlar ya tadını bildiğin yiyeceği ben nasılsa bunun tadını biliyorum yememeliyim deyin der gibi.
Yok abi ben bunun tadını biliyorsam ve önüme geldiğinde hala yemek istiyorsam demekki sevdiğmdem yemek istiyorum.
Çeşit çeşit diyet yöntemi bulmak yerine beyindeki o iştah merkezine çözüm bulsalar çok daha hora gecer

Doğru diyosun canm aslnda benim için biraz iyi oldu bu diyet canm herseyden çekiyor ah o iştah merkezini bi halletsek illa yiycem yani gôrdüğüm şeyi o yüzden bu diyette kstlama olmadığı icin iyi aslnda biraz

Başarılar dileyelim ozman.
Takipteyim, sonuçları paylaşırsınız bizimle
Tmm canm şuan kilom 59,7 yarından itibaren hiç bozmadan devam edeceğim bakalm ne kadar sürede kaç kilo veriyorum. Bu arada sende bana eşlik etmek istersen birlikte başlayalım motive ederiz birbirimizi

Kilomuz ayni bende 18e 6 diyetini uygulayinca kilo vermeye başlıyorum. Ama bu da fena fikir degilmis Kaç kilo verdin şimdiye kadar ??

Kilomuz ayni bende 18e 6 diyetini uygulayinca kilo vermeye başlıyorum. Ama bu da fena fikir degilmis Kaç kilo verdin şimdiye kadar ??
Tatlım birkaç gün yapabildim ama diğer diyetlere göre çok iyi bir diyet.Sürdürülebilir yani. Ama benim sürdürememe sebebim kişisel benim bünyem şok diyetlere alşk olduğu icin yani o sekilde kilo verildiğini bildiğim ve tecrübe ettiğim için uzun diyeti psikolojik olarak yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…