5 kilo doğan bebek hızla büyüyor

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
19 Şubat'ta doğduğunda 5 kilo olan ve doktorları bile şaşırtan bebek hızla büyüyor ve henüz 3 aylık olmasına rağmen 7.70 kg.

Doğduğunda 5 kilo olan Jack Stanley Castle isimli sevimli bebek doğduğunda o kadar hızlı büyüyor ki henüz 3 aylık olmasına rağmen 7.70 kg ve 1 yaşındaki bebekler için üretilen kıyafetleri giyiyor.

29 yaşındaki anne 3 gün süren doğum sonrasında dünyaya getirdiği bebeğinin büyüme hızına karşı şaşkınlığını koruyamadığını belirtti.

61 cm doğan bebeğe yaşıtları için üretilen kıyafetler ve bebek bezleri küçük geliyor.

Doktorlar bebeğin ilk doğduğunda ağırlığı ve boyunu görünce gözlerine inanamamış.

Büyümesi yavaşlamayan bebeğin İngiltere'nin en iri bebeği olabileceği konuşuluyor.

Hey maşallah ben 2900 zor dogurdum 2 yaşında zorla 11 kilo oldu daha....

ne yemiş bu abla ya...ama 3 aylık bebeğin yürüyecek halde olması da biraz beni korkuttu.Maşallah...

hey maşallah benim kız 5. aya girdi 3,200 doğdu daha 5 kilo

benim kızımda 16 sene önce 4.750 doğmuştu 1 yaşında 15 kiloydu şimdi çok zayıf manken gibi maşallah

bu iste bi terslik var , 7.70 deil onun kilosu, haber yanlis,
3. ay için bu kilo haber degeri tasimazkli,goruntude oyle deil aaten
i$in dogrusunu merak ettim :)

Benim kizimda 4 kilo 80. Gr dogdu 12 haftalikken 7 kilo nun uzerindeydi ve sadece emziriyordum normal demisletdi bana

bu iste bi terslik var , 7.70 deil onun kilosu, haber yanlis,
3. ay için bu kilo haber degeri tasimazkli,goruntude oyle deil aaten
i$in dogrusunu merak ettim :)
Evet ya saçma oluyor benim kızım 4 aylık 6.500 kg bilemedim. Ama bebek 3 aylığa göre çok iri

çok tatlı ama yaaa.......yoğura yoğura sev bunu ohhh....

Allah esirgesin maşallah bu bebeğe çok tatlı bişey gözleri elleri yicen bunu yicen

5 kg habere cikicak yuksek hir rakam degil bence
Benim oglum da 36+3 te dogdu 3780 di normal zamabda dogsa 5 kg gibi bekliyordu dr um

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…