• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 kg.luk çamaşır makinesi hakkında

_sekerpare_

Nirvana
Pro Üye
25 Mart 2010
4.028
3.962
773
50
Ankara
arkadaşlar biz 3 kişilik bir aileyiz şu anki makinem 6 kg.luk bana yetiyor ama artık iyi yıkamıyor o yüzden değiştirmeyi istiyorum bekonun outlet mağzasında 1200 liraya hem fırın hem çamaşır makinesi alabiliyorum fiyatı uygun geldi ama sizce ne yapayım akıl verin bakıp geçmeyin lütfen görüş bildirin...:kkk:

benim daha önce kullandığım makinem 5 kg. idi.bozuluncz 7 kg aldım.iyikide almışım.kıyafetler için yeter ama battaniye ince yorgan kilim falan bile yıkıyor.öncekide yıkıyodu tabiki ama buna rahat rahat sığıyo.keşke 9 alsaymışım bile diyorum.bu arada biz 4 kişiyiz hafatada 1 rahat doluyo.çocuklar büyüdükçe çamaşır artıyo aslında.çünkü gün içinde bile değiştiriyolar.yada odalarına bi giriyorum oraya buraya atmışlar yerlerden topluyorum.e tabi temiz bile olsalar yıkanmaları gerekiyo yerlerde gezindiği için.
fiyat olarak uygun haklısın ama bu eşyalar sonra atsan atılmıyo satsan satılmıyo.kullanışlı al paraya kıyıp derim ben.

valla canım evlenirken yaptığım en büyük eşya hatasından biridir beş kilo almak...tamam iyi yıkıyor memnunum ama üç beş parçayla doluyo hemen...8 veya 9 kiloluk olanlar yorgan yastık battaniye pike ne bulurlarsa yıkıyorlar valla ne güzel...ben yorganlarımı battaniyelerimi hep elimde yıkamak zorundayım...o zamanlar düşünemdeik ama şimdiki aklım olsa en az bi sekiz kiloluk alırdım oh doldur doldur yıka... ben almışken biraz paraya kıy ve fazla kiloluk al derim sonuçta uzun yıllar kullanılıyor ve aldığına değsin...1200 lira iyi fiyat vermişler...aslında fırsat güzel bi fırsat ama işte en az bi sekiz falan alsan iyi olur derim...

arkadaşlar biz 3 kişilik bir aileyiz şu anki makinem 6 kg.luk bana yetiyor ama artık iyi yıkamıyor o yüzden değiştirmeyi istiyorum bekonun outlet mağzasında 1200 liraya hem fırın hem çamaşır makinesi alabiliyorum fiyatı uygun geldi ama sizce ne yapayım akıl verin bakıp geçmeyin lütfen görüş bildirin...:kkk:

Bana kalırsa almışken büyük alın daha rahat edersiniz. 5 kg luk az gelir diye düşünüyorum. İleride bi çocuğunuz daha olduğunda yettiremezsiniz. Sonuçta bi makineyi alınca 5-10 sene kullanılabiliyo. Hergün makine değişilmiyo. Maddi açıdan gerekirse biraz daha bekleyin ama madem ki yeni alıcaksınız 5kg luk almayın derim.

Son düzenleme:
Back
X