- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
1. Anne Hathaway Les Miserablés’in çekiminden önce 3 haftada 10 kilo verdi. Filmin çekimi sırasında ise 6 kilo verdi.
“Filmde ölmek üzereymiş gibi görünmek için ölümüne bir diyete girdim. Ama bunu bi plan dahilinde yaptım ve bir beslenme uzmanı rehberim oldu.”
2. Matthew Mcconaughey “Dallas Buyers Club” filmi için 21 kilo verdi.
“Çok zordu. 65 kiloya düşmüştüm; sürekli aç ve sinirliydim. Vücudum ağzı açık ‘besle beni besle beni’ diye ağlayan bir yavru kuşu andırıyordu. Sonra anne kuşun sizi beslemeyeceğini fark ediyorsunuz. Gerçekten zor.”
3. Tom Hanks “Castaway” filmindeki rolüne 22 kilo vererek hazırlandı.
4. Natalie Portman, “Black Swan” filmindeki rolüne 9 kilo vererek hazırlandı.
“Gerçekten öleceğimi sandığım akşamlar oldu. İlk kez insanın bir role ne denli bürünebileceğini gördüm.”
5. Jared Leto “Dallas Buyers Club” rolüne hazırlanırken 18 kilo verdi.
“Chapter 27” filmi içinse 30 kilo aldı.
6. Renee Zellweger, “Bridget Jones’s Diary”de her zamanki kilosundan 9 kilo fazlaydı.
“İlk iki gün için mükemmel bir şey ama sonra doyuyorsun, tamam mı? Bir hafta sonra glukoz değerlerin çılgın atmaya başlıyor. Bir iyi bir kötü hissediyorsunuz. Bunu duymak istemeyebilirsiniz ama gerçekten kötü hissettiren bir şey.”
7. Christian Bale, “Machinist”teki rolü için 28kilo verdi.
“‘Neredeyse yok olacak kadar az yiyerek görünmez olup olamayacağımı görmek gibi bir amacım yok. Bu işi ‘fiziksel dönüşüm gerektiriyor’ diye kabul etmedim. Daha ziyade ‘Lanet olsun, fiziksel dönüşüm gerektiriyor!’ derim genelde.”
8. Robert De Niro “Raging Bull” filminde 27 kilo fazlasıyla…
9. Charlize Theron “Monster” filmi için 13 kilo aldı. Kaşları traş edildi ve ağzına protez dişler takıldı.
“Önce kendimi donut’larla doldurarak başladım ama sonra onlardan midem bulandı. Patates cipsine bayılırım, bu iyi bir şeydi. Yanımda her zaman saklı bir patates cipsi bulunurdu.”
10. Colin Farrell 20 kilo vererek “Triage” filmine hazırlandı.
11. Mila Kunis 9 kilo eksiğiyle Black Swan filminde…
“Yedi ay boyunca, haftanın her günü, günde 4 saat spor yaptım. Bir tek doğum günümde ara verdim. Bir de Emmy ve Golden Globe törenlerinin olduğu gün yarım gün izinliydim.”
12. Russell Crowe “Body of Lies” filmi için 28 kilo aldı.
13. Matt Damon “The Informant” için 13 kilo aldığını söylüyor.
“Kilo almak çok çok çok kolaydı. Muhtemelen en eğlenceli çalışma dönemimdi, çünkü gördüğüm her şeyi yiyordum ve işten sonra spor yapmama gerek kalmıyordu.”
14. Jake Gyllenhaal, “Nightcrawler” filmi için 13 kilo verdi.
“Southpaw” filmi için ise 20 kilo verdi.
15. Chris Pratt 30 kilo vererek “Guardians of the Galaxy” filmindeki rolüne hazırlandı.
nolm.us
“Filmde ölmek üzereymiş gibi görünmek için ölümüne bir diyete girdim. Ama bunu bi plan dahilinde yaptım ve bir beslenme uzmanı rehberim oldu.”
2. Matthew Mcconaughey “Dallas Buyers Club” filmi için 21 kilo verdi.
“Çok zordu. 65 kiloya düşmüştüm; sürekli aç ve sinirliydim. Vücudum ağzı açık ‘besle beni besle beni’ diye ağlayan bir yavru kuşu andırıyordu. Sonra anne kuşun sizi beslemeyeceğini fark ediyorsunuz. Gerçekten zor.”
3. Tom Hanks “Castaway” filmindeki rolüne 22 kilo vererek hazırlandı.
4. Natalie Portman, “Black Swan” filmindeki rolüne 9 kilo vererek hazırlandı.
“Gerçekten öleceğimi sandığım akşamlar oldu. İlk kez insanın bir role ne denli bürünebileceğini gördüm.”
5. Jared Leto “Dallas Buyers Club” rolüne hazırlanırken 18 kilo verdi.
“Chapter 27” filmi içinse 30 kilo aldı.
6. Renee Zellweger, “Bridget Jones’s Diary”de her zamanki kilosundan 9 kilo fazlaydı.
“İlk iki gün için mükemmel bir şey ama sonra doyuyorsun, tamam mı? Bir hafta sonra glukoz değerlerin çılgın atmaya başlıyor. Bir iyi bir kötü hissediyorsunuz. Bunu duymak istemeyebilirsiniz ama gerçekten kötü hissettiren bir şey.”
7. Christian Bale, “Machinist”teki rolü için 28kilo verdi.
“‘Neredeyse yok olacak kadar az yiyerek görünmez olup olamayacağımı görmek gibi bir amacım yok. Bu işi ‘fiziksel dönüşüm gerektiriyor’ diye kabul etmedim. Daha ziyade ‘Lanet olsun, fiziksel dönüşüm gerektiriyor!’ derim genelde.”
8. Robert De Niro “Raging Bull” filminde 27 kilo fazlasıyla…
9. Charlize Theron “Monster” filmi için 13 kilo aldı. Kaşları traş edildi ve ağzına protez dişler takıldı.
“Önce kendimi donut’larla doldurarak başladım ama sonra onlardan midem bulandı. Patates cipsine bayılırım, bu iyi bir şeydi. Yanımda her zaman saklı bir patates cipsi bulunurdu.”
10. Colin Farrell 20 kilo vererek “Triage” filmine hazırlandı.
11. Mila Kunis 9 kilo eksiğiyle Black Swan filminde…
“Yedi ay boyunca, haftanın her günü, günde 4 saat spor yaptım. Bir tek doğum günümde ara verdim. Bir de Emmy ve Golden Globe törenlerinin olduğu gün yarım gün izinliydim.”
12. Russell Crowe “Body of Lies” filmi için 28 kilo aldı.
13. Matt Damon “The Informant” için 13 kilo aldığını söylüyor.
“Kilo almak çok çok çok kolaydı. Muhtemelen en eğlenceli çalışma dönemimdi, çünkü gördüğüm her şeyi yiyordum ve işten sonra spor yapmama gerek kalmıyordu.”
14. Jake Gyllenhaal, “Nightcrawler” filmi için 13 kilo verdi.
“Southpaw” filmi için ise 20 kilo verdi.
15. Chris Pratt 30 kilo vererek “Guardians of the Galaxy” filmindeki rolüne hazırlandı.
nolm.us