Ama benden sürekli beta isteniyor sağlıklı bir şekilde ilerliyor mu diyeArtık betayla işiniz yok ki sizin ultrason ile takip edileceksiniz 6 hastalıkken hiç beta vermedim çoğu kadında vermez düşse bile farkına varmaz kimse. Ultrasonda gelişimi iyiyse betanın önemi yok artık
Kesenizi gördünüz mü? Ne dedi doktor gelişimi için haftasıyla uyumlu dedi miAma benden sürekli beta isteniyor sağlıklı bir şekilde ilerliyor mu diye
2 kese göründüğünü söyledi dış gebelik olma ihtimali olduğunu da söyledi acabaa beta hcg değerimin sebebi bu muKesenizi gördünüz mü? Ne dedi doktor gelişimi için haftasıyla uyumlu dedi mi
Evet keseyi gördümKesenizi gördünüz mü? Ne dedi doktor gelişimi için haftasıyla uyumlu dedi mi
Hayır kanı 2 farklı hastanede verdimiki kanı da aynı yerde mi verdiniz ?
inşallah öyle değildir ama beta düşüşü düşük işaretidir.
doktorunuzu bilgilendirdiniz mi ? ben fitil verir , iğne yapar
Doktor sağlıklı bir şekilde ilerliyor diye dile getirdiHayır kanı 2 farklı hastanede verdim
yanlış ölçüm olabilr. arada uçurum fark yok.Hayır kanı 2 farklı hastanede verdim
Merhaba canım öncelikle 2 kanı da aynı yerde mi verdin ? Aynı yerde değil ise her hastanenin laboratuvarın değerleri aynı olmuyor ?5 haftalik ve 5 günlük hamileyim 1 hafta önce beta hcg değerim 5759 çıktı aradan 3 gün geçtikten sonra değerimm 5633' düştü bunun sebebi ne olabilir?
Hayır herhangi bir kanama veyahut lekelenme yok ama karın ağrısı oluyoryanlış ölçüm olabilr. arada uçurum fark yok.
kanamanız, lekelenmeniz ve bunlara birlikte kasık ağrınız yoksa sıkıntı yoktur
e tamam o zaman. allah korusun olmasında. kasık ağrısı normalHayır herhangi bir kanama veyahut lekelenme yok ama karın ağrısı oluyor
2 kese görmek kötü bir şey değil ikizdir fakat keselerden biri veya ikisi de rahimde değil tüplere yerleştiyse o riskli tabi ki. Dış gebelikten şüphelendiyse ondan takipli gidiyordur doktorunuz tabi. Umarım sağlıklı ilerler2 kese göründüğünü söyledi dış gebelik olma ihtimali olduğunu da söyledi acabaa beta hcg değerimin sebebi bu mu
2 kese göründüğünü söyledi ama ben 1 tane kese tek gördüm ikiz olma ihtimali var dedi 1 hafta sonra kontorle gelmemi söylediMerhaba canım öncelikle 2 kanı da aynı yerde mi verdin ? Aynı yerde değil ise her hastanenin laboratuvarın değerleri aynı olmuyor ?
Keseyi gördün mü ?
Doktorun bu duruma ne dedi ?
Öyle yaparıme tamam o zaman. allah korusun olmasında. kasık ağrısı normal
stres yapma. hiç kendini sıkma
uzan dinlen
İçine sinmiyorsa başka doktora git alttan baksın.2 kese göründüğünü söyledi ama ben 1 tane kese tek gördüm ikiz olma ihtimali var dedi 1 hafta sonra kontorle gelmemi söyledi
İnşallah2 kese görmek kötü bir şey değil ikizdir fakat keselerden biri veya ikisi de rahimde değil tüplere yerleştiyse o riskli tabi ki. Dış gebelikten şüphelendiyse ondan takipli gidiyordur doktorunuz tabi. Umarım sağlıklı ilerler
Doktorumdan memnunum aslında ama bir yandan da korku var içimdeİçine sinmiyorsa başka doktora git alttan baksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?