• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 5 haftalik ve 5 günlük hamileyim 1 hafta önce beta hcg değerim 5759 çıktı aradan 3 gün geçtikten sonra değerimm 5633'e düştü bunun sebebi ne olabilir?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ftm_19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2025
12
1
1
22
5 haftalik ve 5 günlük hamileyim 1 hafta önce beta hcg değerim 5759 çıktı aradan 3 gün geçtikten sonra değerimm 5633' düştü bunun sebebi ne olabilir?

Artık betayla işiniz yok ki sizin ultrason ile takip edileceksiniz 6 hastalıkken hiç beta vermedim çoğu kadında vermez düşse bile farkına varmaz kimse. Ultrasonda gelişimi iyiyse betanın önemi yok artık

Artık betayla işiniz yok ki sizin ultrason ile takip edileceksiniz 6 hastalıkken hiç beta vermedim çoğu kadında vermez düşse bile farkına varmaz kimse. Ultrasonda gelişimi iyiyse betanın önemi yok artık
Ama benden sürekli beta isteniyor sağlıklı bir şekilde ilerliyor mu diye

iki kanı da aynı yerde mi verdiniz ?
inşallah öyle değildir ama beta düşüşü düşük işaretidir.
doktorunuzu bilgilendirdiniz mi ? ben fitil verir , iğne yapar

ben düşük yaparken 2 günde 6500 lerden 4000 lere düştü. ağrım ve kanamam vardı. sakin olun streste çok etkiliyor

5 haftalik ve 5 günlük hamileyim 1 hafta önce beta hcg değerim 5759 çıktı aradan 3 gün geçtikten sonra değerimm 5633' düştü bunun sebebi ne olabilir?
Merhaba canım öncelikle 2 kanı da aynı yerde mi verdin ? Aynı yerde değil ise her hastanenin laboratuvarın değerleri aynı olmuyor ?
Keseyi gördün mü ?
Doktorun bu duruma ne dedi ?

2 kese göründüğünü söyledi dış gebelik olma ihtimali olduğunu da söyledi acabaa beta hcg değerimin sebebi bu mu
2 kese görmek kötü bir şey değil ikizdir fakat keselerden biri veya ikisi de rahimde değil tüplere yerleştiyse o riskli tabi ki. Dış gebelikten şüphelendiyse ondan takipli gidiyordur doktorunuz tabi. Umarım sağlıklı ilerler

Merhaba canım öncelikle 2 kanı da aynı yerde mi verdin ? Aynı yerde değil ise her hastanenin laboratuvarın değerleri aynı olmuyor ?
Keseyi gördün mü ?
Doktorun bu duruma ne dedi ?
2 kese göründüğünü söyledi ama ben 1 tane kese tek gördüm ikiz olma ihtimali var dedi 1 hafta sonra kontorle gelmemi söyledi

2 kese görmek kötü bir şey değil ikizdir fakat keselerden biri veya ikisi de rahimde değil tüplere yerleştiyse o riskli tabi ki. Dış gebelikten şüphelendiyse ondan takipli gidiyordur doktorunuz tabi. Umarım sağlıklı ilerler
İnşallah 🤲

Back