5 haftalık keseyi göremedi doktor😢

Boş yere doktor doktor gezmeyin özellikle alttan baktırmayacaksanız. Çünkü kese beta yeterince yükselmeden görülmüyo. Hatta keşke dayanabilseniz de 2 3 hafta sonra tekrar kontrole gitseniz. Çok daha az stresli geçti benim o şekilde sürecim. Her şekilde olacağına varıyor zaten. Beklemesi zor ama tekrar tekrar doktor stresi yaşamaktan çok daha rahat bence.
Bu arada yurtdışında yaşıyorum ben. 11. haftaya kadar doktor hep vajinal ultrasonla baktı. Çocuğu net görene kadar bunu tercih ediyorlarmış net görüntü için. 12. haftadan itibaren abdominal ultrasona geçtiler. Belki vajinal ultrasonla ilgili fikrinizi değiştirir. Sevgiler.
Çok haklısınız evet ama o an inanın öyle düşünemiyor insan b de doktor çok önemli korkuttu biraz beni keseyi gördü başka Dr şimdi beta verdim bekliyorum 🙏🏻🙏🏻

Son adet tarihinden 5+1 kese görünmedi alttan bakmayalım çokta sağlıklı değil dedi. Ya geç döllenme yada dış gebelik dedi. 1 hafta sonra gel dedi ben 10 gun sonra gittim. Yani 6+4 de gittiğimde kese ve kalp atışını görmüştüm. Geç döllenme dedi. Ultrasona göre 5 haftalik dedi. Çok şükür sağlıklı doğdu hatta bu gün ilk dişini çıkardı 😍

Kızlar beta 1600 küsür çıktı şükürler olsun Rabbime 🤲🏻❤️ isteyen herkesin kucağını doldursun Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin..

Son adet tarihinden 5+1 kese görünmedi alttan bakmayalım çokta sağlıklı değil dedi. Ya geç döllenme yada dış gebelik dedi. 1 hafta sonra gel dedi ben 10 gun sonra gittim. Yani 6+4 de gittiğimde kese ve kalp atışını görmüştüm. Geç döllenme dedi. Ultrasona göre 5 haftalik dedi. Çok şükür sağlıklı doğdu hatta bu gün ilk dişini çıkardı 😍
Yaaa yerim onu sağlıkla büyüsün annesi Maşallah 🧿 🥰🥰

X