Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen haklısınız ama yinede herkesinki yuvarlak olunca ben bı korktum.Bir sıkıntı olsaydı doktorunuz söylerdi, hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım
Doktorda sordum da bişi demedi kötü birşey olsaydı söylerdi herhalde .Doktor güzel demiş ya işte buradaki yorumlar ne kadar sağlıklı olur ki doktor değiliz çoğumuz
Hayır canım benim hep fasülye şekildeydi. Değişiyor bakma açısına göre endişelenmeAynen haklısınız ama yinede herkesinki yuvarlak olunca ben bı korktum.
Ay öylemi çok sağol ya ben de korkmuştum seninki de mi bu şekildeydi hiç yuvarlak gozukmedi gezdirdigi halde ama doktorda kötü birşey demedi.Hayır canım benim hep fasülye şekildeydi. Değişiyor bakma açısına göre endişelenme
Tamam sağolun.Peki öyle yassı görünce doktorun birşey dedi mi yoksa normal mi dedi.illa yuvarlak olmuyor ya. benimki de bu kadar uzun olmasa da sekil olarak benzerdi. 8.haftada yuvarlak oldu, 12.haftadan sonra yine uzadı değişiyor yani. bir sey olsa doktor muhakkak söylerdi, endişelenmeyin.
ay bir de senin kız yaaakdjf fasülye gibi olunca erkek derlerdiHayır canım benim hep fasülye şekildeydi. Değişiyor bakma açısına göre endişelenme
Evet canım hala öyle uzun . EndişelenmeAy öylemi çok sağol ya ben de korkmuştum seninki de mi bu şekildeydi hiç yuvarlak gozukmedi gezdirdigi halde ama doktorda kötü birşey demedi.
yoo demedi 2 hafta sonra gel kanlı canlı görelim bebeğini dedi gittik gördük çok iyi anlıyorum sizi valla. ben de doktorun yüzünü izliyordum ful sonra bir sonraki kontrole kadar acaba bir sey gördü de söylemedi mi diye tribe giriyordum. sonra esim bunu doktora söyledi doktor da dedi ki görsem neden söylemeyeyim manyak mıyım ben? dedim estagfurullah ben manyağım hiç korkma valla tadını çıkarTamam sağolun.Peki öyle yassı görünce doktorun birşey dedi mi yoksa normal mi dedi.
İlla benimki bı farklı oluyor ya neyse sağlıklı olsunda önemli değil.yoo demedi 2 hafta sonra gel kanlı canlı görelim bebeğini dedi gittik gördük çok iyi anlıyorum sizi valla. ben de doktorun yüzünü izliyordum ful sonra bir sonraki kontrole kadar acaba bir sey gördü de söylemedi mi diye tribe giriyordum. sonra esim bunu doktora söyledi doktor da dedi ki görsem neden söylemeyeyim manyak mıyım ben? dedim estagfurullah ben manyağım hiç korkma valla tadını çıkar
Bana özelden resmini atarmisin lütfen ya merak ettimEvet canım hala öyle uzun . Endişelenme
Ahhha benim bütün belirtiler erkekti ye tatlıyı al ayşeyi olduk bizay bir de senin kız yaaakdjf fasülye gibi olunca erkek derlerdi