Kızlar ben 5 haftalık hamileyim. Bugün kontrole gittim ve doktor iç kanaman var dedi ve düşük olcakmış gibi konuştu. Progestan verdi. Benim diğer korkum kan uyuşmazlığının da olması. 5. Haftada iç kanamadan kan uyuşmazlığı ortaya çıkar mı? Bebek etkilenir mi ((
Kızlar ben 5 haftalık hamileyim. Bugün kontrole gittim ve doktor iç kanaman var dedi ve düşük olcakmış gibi konuştu. Progestan verdi. Benim diğer korkum kan uyuşmazlığının da olması. 5. Haftada iç kanamadan kan uyuşmazlığı ortaya çıkar mı? Bebek etkilenir mi ((
Kan uyusmazligi ile kanamanin ilgisi yok.
Kan uyusmazligi bizde de var. Eylulde dusuk yaptim dusuk yaptiktan sonra kan uyusmazligi icin igne yaptilar. Ama normal sartlarda bi sknti yoksa gebelikte 27.haftada (yanilabilirim haftada) yapiliyor uyusmazlik ignesi. Belki kanaman oldugu icin igne yapabilirler. Ama kanamanin dusugun sebebi uyusmazlik degildir. Sonuc ne oldu acaba?
Kan uyusmazligi ile kanamanin ilgisi yok.
Kan uyusmazligi bizde de var. Eylulde dusuk yaptim dusuk yaptiktan sonra kan uyusmazligi icin igne yaptilar. Ama normal sartlarda bi sknti yoksa gebelikte 27.haftada (yanilabilirim haftada) yapiliyor uyusmazlik ignesi. Belki kanaman oldugu icin igne yapabilirler. Ama kanamanin dusugun sebebi uyusmazlik degildir. Sonuc ne oldu acaba?
Canım ben 15. Haftadayım benim de kan uyuşmazlığım var. Korkulacak birşey değil. Doktorunı bilgilendirmen yeterli. Genelde 27-28. Haftada iğne yapıyorlar. Eğer erken doğum riskin yoksa doktor doğum sonrası uyguluyor.
Canım ben 15. Haftadayım benim de kan uyuşmazlığım var. Korkulacak birşey değil. Doktorunı bilgilendirmen yeterli. Genelde 27-28. Haftada iğne yapıyorlar. Eğer erken doğum riskin yoksa doktor doğum sonrası uyguluyor.
Bizde de kan uyuşmazlığı var ben çok araştırdım gebeliğiniz boyunca kanamanız olmadığı sürece müdahale etmiyorlar ama 28. Hafta da iğne vuruluyorsunuz bu arada kızlar sakın eczaneden almayın 300 tl fiyatı var mecidiyeköy ve avcılar da ecza deposundan ücretsiz alabiliyorsunuz bilginiz olsun
Arkadaslar bende de hem kan uyusmazlıgı hemde 3 genimde pıhtılasmaya yatkınlık var. Ve ben bunun için kan sulandırıcı kullandım. Cogu doktor vermez ama ben 1 bebegımı kalp atısından 3-4 gun sonra kaybettım ve kan pıhtılasması nedenı çıktı bebekte yapılan incelemedn sonra. Yine bir arkadasım daha var 2 dusuk yaptı kan uyudmazlıgı var onlardada. Gebelık süresince kan sulandırıcı kullandı.
Yani bana ve o arkadasa cogu doktor ve perinatolog kullanma dedi ama biz kullandık son haftaya kadar.
Ben kaybettiğimden sonra bir daha hamile kaldım ve doğumdan 1 gun önceye kadar kullandım ve allaha şükür ikiz kızlarım var.
Ve benjm tansıyob amelıyatta 23/11 olmus ve ben o sulandırıcıyı kullanmasam suan bir tarafım felçti.
Ben kan sulandırıcı oksapar kullandım.