• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 haftalık hamileyim

Hasretyo35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2019
9
8
36
29
Merhaba 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim ve ne yapacağımı bilmiyorum. Nelere djkat etmem gerekiyor be yapmamam gerekiyor . Tecrübeli kişiler Bana önerebileceğiz tavsiyeleriniz var mı? Ayrıca izmir de güvenilir bir doktor arıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Merhaba ben de 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim ağır kaldırma beslenmene dikkat et onun haricinde şu an çok erken sanırım bana daha fazlası söylenmedi :) Bu arada kesen göründü mü

Toksoplazma testiniz negatif cikarsa disarida yesillik salata falan yemeyin evdekileride cok iyi yikayin.. cig gida sakatat sosis salam kokarec yok tokso pozitif cikarsa cok sorun yok ... midye yasak buyuk baliklar dip baliklari yasak Agir metal oldugu icin boyle seyler yok.. .. ilk bi kac hafta iliski yok.. cips hazir paketli gida abur cubur boyle seyleri tuketmemeye calisin... gazli icecekleri sekersiz tuketebilirsiniz... meyve porsiyonlarin cok yuklenmeyin.. portakal yerine limonata tercih edin .. portakalda glukoz var. Kahve icmeye calisin icerseniz gunde 1 i gecmeyin.. kafeinin alkol kadar zarari olabilecegi soyleniyor. Hamur islerinden kacinin.. protein ve sebze.yemekleri tuketmeye calisin

Toksoplazma testiniz negatif cikarsa disarida yesillik salata falan yemeyin evdekileride cok iyi yikayin.. cig gida sakatat sosis salam kokarec yok tokso pozitif cikarsa cok sorun yok ... midye yasak buyuk baliklar dip baliklari yasak Agir metal oldugu icin boyle seyler yok.. .. ilk bi kac hafta iliski yok.. cips hazir paketli gida abur cubur boyle seyleri tuketmemeye calisin... gazli icecekleri sekersiz tuketebilirsiniz... meyve porsiyonlarin cok yuklenmeyin.. portakal yerine limonata tercih edin .. portakalda glukoz var. Kahve icmeye calisin icerseniz gunde 1 i gecmeyin.. kafeinin alkol kadar zarari olabilecegi soyleniyor. Hamur islerinden kacinin.. protein ve sebze.yemekleri tuketmeye calisin
Yapılmayacak ne varsa yapmışım, yapıyormuşum, 😮😮😮

Dr banu çitcinin uygulaması var ben onu indirdim orda bir sürü bilgiler videolar var sende onu indirebilirsin:)

Bisey olmaz.. hamilelikte ya hep ya hic var ogrenene kadar hersey mubah ogrendikten sonra yasak...

Eger evcil hayvaniniz varsa kumunu falan siz temizlemeyin.. onun disinda hayvanlardan degil yediklerinizden korkun
Valla her şeyi yasakladılar sanki hangi birine uydum 😒
Çok şükür oğlum da ben de iyiyiz 🤗

Yok evcil hayvan beslemiyoruz.

Dr banu çitcinin uygulaması var ben onu indirdim orda bir sürü bilgiler videolar var sende onu indirebilirsin:)
Bende onu kullanıyorum :)) ama bir de gün gün gebelik uygulamasını indirdim.
Her gün gelişimini okuyorum ve bazen bebişten bildirim atıyor 🤗🤗😍

Back