5 haftalık hamileyim kese yok kanamam var

shr7373

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2024
6
1
24
Merhaba arkadaşlar SAT a göre 7+1 gebe olduğumu söylüyorlar ilişki tarihime göre 5+1 de kahverengi başlayıp yoğunlaşan kanamam var vajinal ultrasonda kese görülmedi ve bana kese mese yok muhtemelen düşük yapmışsın şeklinde bir tavır sergilendi ve kanda beta ya bakacağını söyleyip kan aldılar cumartesi günü 1344 çıkmıştı salı günü ise 1748 çıktı şuan net bişey söyleyemem 2 gün sonra tekrar gel bakalım diyip gönderdiler böyle Bi durum yaşayan varmı aranızda dış gebelik olsa karından ultrasonda bakıldı gözükmezmiydi beta da yükseliyor az da olsa belirsizlikten kafayı yicem

Son ilişki tarihine göre hesaplanmaz yavrum gebelik. Son adet tarihine göre sen şuan 7+1 sin. Bazı kadında kese geç gözüküyor ama betan 7. Haftaya göre çok düşük geldi bana inşallah her şey yolundadır ama 1300 betalar en başlarda oluyor. Ayrıca 4 günde 1700 olmuş bu da çok düşük normal gebelik böyle olmaz. Kanamamda olmuş doktor haklı olabilir ama bellide olmaz tabi. Dış gebelik olunca ultrasonda gözükmez. Biraz daha büyüdüğünde tüpte gözükebiliyor. Rabbim gönlüne göre versin

Düşükte ağrı olmaz mı yada ne bileyim farketmez miyim anlayamadım ki yavaş yükseliyor ama yükseliş var kanda da ağrım da yok net bişey duyamadım Bi türlü belirsizlik içinde kafayı yiyeceğim ya

Canım seni üzmek inanki istemem ama insan duymak istiyor bir şeyleri. 4 günde 400 artması hiç bir anlam ifade etmez. ama artıyor diye düşünme yani. Ağrı hissetmeye bilirsin çünkü kimyasal gebelikte normal adet olur gibi oluyor bazı kadın anlamıyor bile. Ama kimyasal gebelikte hiç artmaz. Dış gebelikte artar ama çok çokk az artar. Sen yine muayene olup kan ver bakalım nolcak

Doktor doktor geziyorum salı günü 1700 dü bugün 3000 olmuş beta düşük yapıyorsun diyorlar sürekli ama kan değerim artıyor kese birtürlü görünmedi kanama durmuyor neden kan değeri yükseliyro kafayı yicem artık abla ya

Üzülürek söylüyorum ama dış gebelik olabilir hemen belli olmaya biliyor farklı doktor gözüyle muayene olmanda faydan var. Çok geçmiş olsun bunları söylemek çok zor ama dış gebelik riskin varsa bunu erken öğrenmen daha iyi. İnşallah dış gebelik değildir.

Çok benzerini yıllar önce yaşadım. Bhcg düzensiz arttı ama ultrasonda ne rahimde ne de başka yerde kese görülmedi.2500 civarıydı. Küretaj yaptılar patoloji de rahimde bebek yapısı görülmedi ama kürerajdan sonra hızlıca bhcg düştü. Kimse bu duruma anlam veremedi.

Şuan itibariyle yeri bilinmeyen gebelik olarak yatış verdiler
Aynısı başıma geldi. Cnm geçmiş olsun. Bnimde 2200 kere çıkıp hiç yeri belli olmadı. Bı doktor sol tüp de dedi biri asla göremedi diğeri de yaklaşık 15 dakika içeride aradı ama bulamadı. Velhasıl iğne ile gebelik sonlandırıldı.

Dış gebelikten kürtajdan falan korkuyorum bende çok tuhaf Bi Durum gerçekten kanamam da durdu sayılır baya azaldı diyebilirim diğer kan değerlerimde de Bi problem yok beta hcg de salı günden bu güne artması gerektiği düzeyde artmış aslında 3000 e çıkmış yarın tekrar kan tekrar ultrason özellikle psikolojik anlamda çok ama çok yorucu ...

Kaç haftalıktı acaba tanı olarak ne söylediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…