Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5ci hafta bebegin kendine yer yaptığı hafta diyorlar o yüzden kahverengi pembe tarzında damla şeklinde olan kanamalar için endişe ye mahal yok bol bol su içip sırt üstü dinlemeniz gerekiyor protestanida ihmal etmeyinArkadaşlar dün doktora gittim 5 haftalık gebeyim keseyi gördük ama bebek yok çok az kazanma şeklinde kanamam var protestan verdi benim gibi durum yaşayanlar varmı
Progesteron kanda biraz düşük çıkmış ilaca devam5ci hafta bebegin kendine yer yaptığı hafta diyorlar o yüzden kahverengi pembe tarzında damla şeklinde olan kanamalar için endişe ye mahal yok bol bol su içip sırt üstü dinlemeniz gerekiyor protestanida ihmal etmeyin
Yükselir o sen dikkat et dinlen bol su meyve faln tuketProgesteron kanda biraz düşük çıkmış ilaca devam
Canım aynı şeyleri bu hamileliğimde yaşamıştım aylarda progestan kullandım ama ağız yoluyla fayda etmemişti doktorum bana fitil olarak önermiştiDun doktara gittim 5 haftalık hamileyim ilaca başladım kese göründü ama bebek yok henüz haftaya tekrar gideceğiz valla çok zor işler
Allah herkezin yardımcısı olsun
Yükselir o sen dikkat et dinlen bol su meyve faln tuketProgesteron kanda biraz düşük çıkmış ilaca devam
Progesteron Ilacini kullanıyorum kanamam kesildi ilacın etkisi geçince hafif ağrı oluyor. Arada bir çok az akıntı oluyor akıntı ve ağrı normal miNasıl bir kanama oluyor WC girip çıkınca peceteye silince mi oluyor yoksa ped mi koyuyorsun
Hafif ağrın olur canım zamanla azalır merak etme. Akıntının kahverengiye döner. Hatta beyaz bile olur.Progesteron kullanıp hala kasik agrisi olan varmi
Canım bi 10 gün daha bekle adet zamanın gelsin. Bakalım lekelenme adete dönecek mi kesilirse bi test yaparsınArkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
Erken dillenmese olabilir bende adetim 3 gün gecikince lekeleme ile öğrendim bir kan testti yaptır benceArkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?