• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 haftalik hamileyim kasik agrim ve kanamam var

Si33l

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2019
155
78
28
38
Ankara
Arkadaşlar dün doktora gittim 5 haftalık gebeyim keseyi gördük ama bebek yok çok az kazanma şeklinde kanamam var protestan verdi benim gibi durum yaşayanlar varmı

Nasıl bir kanama oluyor WC girip çıkınca peceteye silince mi oluyor yoksa ped mi koyuyorsun

Kahve lekeleme gibi oluyordu 2 gündür pecete ile siliyorum wc de ama sol kasik ağrı Sanki adet olacak gibi agriyir

Dun doktara gittim 5 haftalık hamileyim ilaca başladım kese göründü ama bebek yok henüz haftaya tekrar gideceğiz valla çok zor işler
Allah herkezin yardımcısı olsun

Arkadaşlar dün doktora gittim 5 haftalık gebeyim keseyi gördük ama bebek yok çok az kazanma şeklinde kanamam var protestan verdi benim gibi durum yaşayanlar varmı
5ci hafta bebegin kendine yer yaptığı hafta diyorlar o yüzden kahverengi pembe tarzında damla şeklinde olan kanamalar için endişe ye mahal yok bol bol su içip sırt üstü dinlemeniz gerekiyor protestanida ihmal etmeyin

5ci hafta bebegin kendine yer yaptığı hafta diyorlar o yüzden kahverengi pembe tarzında damla şeklinde olan kanamalar için endişe ye mahal yok bol bol su içip sırt üstü dinlemeniz gerekiyor protestanida ihmal etmeyin
Progesteron kanda biraz düşük çıkmış ilaca devam

Bende 5 haftalık iken 5 gün boyunca lekelenme geldi pembe doktorum yerleşme kanaması olabilir bol dinlen dedi bende hiçbir iş yapmadım dinelndkm ilaç verdi ama adet kanı gibi kırmızı gelirse kullan demişti su iç dinlen ben çok su içip hiçbir iş yapmadım sadece hafif yemek ve WC dışında hiçbir iş

Dun doktara gittim 5 haftalık hamileyim ilaca başladım kese göründü ama bebek yok henüz haftaya tekrar gideceğiz valla çok zor işler
Allah herkezin yardımcısı olsun
Canım aynı şeyleri bu hamileliğimde yaşamıştım aylarda progestan kullandım ama ağız yoluyla fayda etmemişti doktorum bana fitil olarak önermişti

Nasıl bir kanama oluyor WC girip çıkınca peceteye silince mi oluyor yoksa ped mi koyuyorsun
Progesteron Ilacini kullanıyorum kanamam kesildi ilacın etkisi geçince hafif ağrı oluyor. Arada bir çok az akıntı oluyor akıntı ve ağrı normal mi

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
Canım bi 10 gün daha bekle adet zamanın gelsin. Bakalım lekelenme adete dönecek mi kesilirse bi test yaparsın

Erken dillenmese olabilir bende adetim 3 gün gecikince lekeleme ile öğrendim bir kan testti yaptır bence

Back
X