Tamam canımSen nasılsın Bebiş büyümüş maşallahh
bebiş büyüyo allahın izni ile canım 1 ay oldu görmedim daha hiç
renkli ultraonumuz var bakalım bugün yarın gidicez cinsiyet de erkek mi değilmi
kesin öğreniriz yemeyede başldım güzelce artık bulantılarım çok azaldı şükür
öle devam edioruzzz..
Hadi Bakalım canım bende merak ettim Erkek mi bakalım... Hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallahh...
Kızlar merhaba,
5 haftalık hamıleyım ve az once kahverengi bı akıntı,leke gordum ic camasırımda.
normal midir acaba? yerleşme kanaması mıdır? kesınlıkle pembe ya da kırmızı kan değil ama.
lutfen yardım gece gece:18:
amin tatlım herkes için önemli olanda zaten
geliceği günü beklioz sabırsızlıkla rabbim herkese kısmet
etsin inş.
normal korkma ama genede doktora git cevremde cok goren oldu kimse dr gitmedi ama ben gitmistim progestan Verdi 1 hafta yattim oyle yani
Ammiin inşallah Duaların benimle olsun
Çok az gelmişti canım doktor aşırı kanaman olursa gel demişti gerisi de gelmedi şimdilik bakalım Teşekkür ederim
gelmez zaten o sadece lekedir sadece yat dinlen bol su ic ayagini duvara uzat
Canım kahverengi akıntıdan korkma açık, parlak kırmızı renk akıntıdan kork. Kahverengi akıntı çok aşırı olmadığı sürece sıkıntı yok.Bugün bende yaşadım kızlar kahverengi ve pembe arası bir renk ne olur yaşayanlar yorum yapsınlar
İnşallah canım bir sorun yoktur doktoruma ulaşamadım korkuyorum kasıklarımda ağrıyorCanım kahverengi akıntıdan korkma açık, parlak kırmızı renk akıntıdan kork. Kahverengi akıntı çok aşırı olmadığı sürece sıkıntı yok.
Hastaneye uzak mısın git bi görün istersen. Kendi doktorun olmasa da başka bildiğin bir doktor varsa ona git.İnşallah canım bir sorun yoktur doktoruma ulaşamadım korkuyorum kasıklarımda ağrıyor
Maalesef uzaktayım canım ptesi kalacakHastaneye uzak mısın git bi görün istersen. Kendi doktorun olmasa da başka bildiğin bir doktor varsa ona git.
Bence pazartesiye kadar kendini yiyip bitirme. Hiçbir sorun yok çünkü Allah'ın izniyle bebeğin sağlıklı. Doktora gidene kadar düşünüp üzme onu.Maalesef uzaktayım canım ptesi kalacak
Tamam canımBence pazartesiye kadar kendini yiyip bitirme. Hiçbir sorun yok çünkü Allah'ın izniyle bebeğin sağlıklı. Doktora gidene kadar düşünüp üzme onu.
Oh çok şükür
Sağol canım benim Allah razı olsunOh çok şükürgördün mü bak bebişin daha fazla meraklandırmadı seni hadi gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?