çok kanaması olup bebeğini kucağına alan çok tanıdığım var. olay şu ki siz daha kalp atışı duymadığınız için doktor düşük önleyici bişey veremiyor. bolca dinlenin güzel beslenin ve bolca dua edin. ne kadar sıkıcı da olsa beklemekten başka yapcak bişey yok. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. geçmiş olsun.5 haftalık hamileyim 3 gündür adet kanaması gibi kanamam var. Bebek düşmüştür diye bugün doktora gittim ama bebek düşmemiş kanamam da durmuyor.kasıklarımda da ağrı var. Doktor düşük önleyici ilaç vermiyor kanamayı durdurur düşüğü geciktirir diye ama böyle beklemekte sıkıcı. Yatsam da kanamam durmuyor yatmasam da napıcamı şaşırdım. Böyle bir durum yaşayanınız varmı.
baska bir doktora neden gitmiyorsunuz düsük riski oldugu zaman degerlerınız dusmuye baslar hemen zaten igne kullanmalısınızKan tahlilini salı günü yaptım 1722. Perşembe gittiğimde kese büyümüş dedi bi daha gerek duymadı.
Canim inş hersey yolunda gider bebeğin sana tutunurKızlar az önce dayanamadım yine kontrole gittim. Doktor kesenin büyüdüğünü ama bebeği görmediğini söyledi. Böyle kanamalar bazı hamileliklerde olabilir dedi. Beklemem gerektiğini söyledi. Sürekli yatmamın bir faydası olmayacağını söyledi.
Gelisme nedir? Bende 5 haftaligim ve kanamam basladi adet gibi agrilarimda varKızlar az önce dayanamadım yine kontrole gittim. Doktor kesenin büyüdüğünü ama bebeği görmediğini söyledi. Böyle kanamalar bazı hamileliklerde olabilir dedi. Beklemem gerektiğini söyledi. Sürekli yatmamın bir faydası olmayacağını söyledi.
Bende ayni durumdayim su an progestom verdi doktor gunde 3 kere icip yatmami soyledi sizinti seklinde kanamam var ama kesede sorun yok dedi siz naptimiz ins bi sorun yokturSlm kızlar bende 5 haftalık hamileyim önceki gün kahve rengi lekelenmem oldu dr gittim porogestan verdi fitil dun yine kanamam oldu bu seferki kırmızı sulu sekilde oldu tekrar gittim dr igne verdi üç gün arayla kullan sırt üstü yat dedi sadece lavabo ihticacın için kalk dedi henüz kalp atışı duymadım bu durumda olanlar varmı sonrası nasıl gelişti.