5 haftalık hamilelikte kanama

seyra_mky

Oğluşlarım ve Ben..
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
184
160
42
5 haftalık hamileyim 3 gündür adet kanaması gibi kanamam var. Bebek düşmüştür diye bugün doktora gittim ama bebek düşmemiş kanamam da durmuyor.kasıklarımda da ağrı var. Doktor düşük önleyici ilaç vermiyor kanamayı durdurur düşüğü geciktirir diye ama böyle beklemekte sıkıcı. Yatsam da kanamam durmuyor yatmasam da napıcamı şaşırdım. Böyle bir durum yaşayanınız varmı.

5 haftalık hamileyim 3 gündür adet kanaması gibi kanamam var. Bebek düşmüştür diye bugün doktora gittim ama bebek düşmemiş kanamam da durmuyor.kasıklarımda da ağrı var. Doktor düşük önleyici ilaç vermiyor kanamayı durdurur düşüğü geciktirir diye ama böyle beklemekte sıkıcı. Yatsam da kanamam durmuyor yatmasam da napıcamı şaşırdım. Böyle bir durum yaşayanınız varmı.
çok kanaması olup bebeğini kucağına alan çok tanıdığım var. olay şu ki siz daha kalp atışı duymadığınız için doktor düşük önleyici bişey veremiyor. bolca dinlenin güzel beslenin ve bolca dua edin. ne kadar sıkıcı da olsa beklemekten başka yapcak bişey yok. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. geçmiş olsun.

Benim ablaminda kanamasi olmuştu ilk haftalarda , idrar yolu enfeksoyonundan olmuştu. Doktorlar buyuk olasılık düşük olacak dediler ama yeğenim şimdi çok sağlıklı :KK66: hadi darısı başına umarım senin içinde herşey yoluna girer :KK66:

Ya arkadaşlar 5 gündür kanamam aynı öyle az boz da değil adet kanaması gibi. Doktorda beklicez diyo. Yarın gidicem bakalım doktora. Dış gebelik olabilir mi kimyasal gebelik olabilir mi aklımdan hersey geçiyor. Sürekli yatıyorum ama değişen hiçbir şey yok.

Kan tahlilini salı günü yaptım 1722. Perşembe gittiğimde kese büyümüş dedi bi daha gerek duymadı.

Kan tahlilini salı günü yaptım 1722. Perşembe gittiğimde kese büyümüş dedi bi daha gerek duymadı.
baska bir doktora neden gitmiyorsunuz düsük riski oldugu zaman degerlerınız dusmuye baslar hemen zaten igne kullanmalısınız

Doktor iğneyi şu an veremem dedi. Düşük yapıyorsan kanamayı durdurur düşüğü geciktirir dedi. Pazartesi başka doktora gidicem

kalp atışını duymadıkça kese büyüse bile hiçbir doktor düşük önleyici iğne vermez. sabretmekten başka çare yok malesef

Anlamadığım şey bazılarına 5 haftalıktan düşük önleyici ilaç veriyorlar. 5 haftalıkken kalp atışı hiçbir bebeğin duyulmaz herhalde

Kızlar az önce dayanamadım yine kontrole gittim. Doktor kesenin büyüdüğünü ama bebeği görmediğini söyledi. Böyle kanamalar bazı hamileliklerde olabilir dedi. Beklemem gerektiğini söyledi. Sürekli yatmamın bir faydası olmayacağını söyledi.

Kızlar az önce dayanamadım yine kontrole gittim. Doktor kesenin büyüdüğünü ama bebeği görmediğini söyledi. Böyle kanamalar bazı hamileliklerde olabilir dedi. Beklemem gerektiğini söyledi. Sürekli yatmamın bir faydası olmayacağını söyledi.
Canim inş hersey yolunda gider bebeğin sana tutunur

Nolmu
Gelisme nedir? Bende 5 haftaligim ve kanamam basladi adet gibi agrilarimda var :KK43:

Slm kızlar bende 5 haftalık hamileyim önceki gün kahve rengi lekelenmem oldu dr gittim porogestan verdi fitil dun yine kanamam oldu bu seferki kırmızı sulu sekilde oldu tekrar gittim dr igne verdi üç gün arayla kullan sırt üstü yat dedi sadece lavabo ihticacın için kalk dedi henüz kalp atışı duymadım bu durumda olanlar varmı sonrası nasıl gelişti.

Slm kızlar bende 5 haftalık hamileyim önceki gün kahve rengi lekelenmem oldu dr gittim porogestan verdi fitil dun yine kanamam oldu bu seferki kırmızı sulu sekilde oldu tekrar gittim dr igne verdi üç gün arayla kullan sırt üstü yat dedi sadece lavabo ihticacın için kalk dedi henüz kalp atışı duymadım bu durumda olanlar varmı sonrası nasıl gelişti.
Bende ayni durumdayim su an progestom verdi doktor gunde 3 kere icip yatmami soyledi sizinti seklinde kanamam var ama kesede sorun yok dedi siz naptimiz ins bi sorun yoktur

Aynen öyle bende 5 haftalık gebeyim benimde kanamam var az az bana verdi doktor progestan adında bir hap seninkide vermeliydi

Günüm geçti test yapmadım bilmiyorum hamile miyim 5 haftaya yakin ediyor 7 günü geçti su an karnımda ağrıvar lekelenme şeklinde az az kanama var ne yapmalıyım gebelik var mı

X