- 6 Haziran 2023
- 69
- 17
- 8
- 26
- Konu Sahibi haticezng12
-
Benim 6 haftalıkta yolk sac minicik görünüp bebek hiç görünmemişti. 1 hafta sonra karından yine görünmedi bebek. Vajinal göründü. Yani vajinal baktıramayıp karından baktırırsanız ve yine bebeği göremezseniz endişe etmeyin. Yolk sac varsa bebek de vardır.Merhaba kızlar,
Daha önce bir düşük yaptım bu yüzden hep endişeliyim.Dün 5. haftaydı tam. Doktora gittim keseyi ve içinde yolk sac göründü sadece. Bebek görülmesi gerekir miydi? Doktor normal dedi ama ben çok korkuyorum. İş yerinden bir arkadaş 5+4te kalp atışını duymuş. Ben çok korkuyorum.
benim rahmim geriye yatıkmış ondan karından hiç göremiyoruz zaten. İçime su serptiniz teşekkürlerBenim 6 haftalıkta yolk sac minicik görünüp bebek hiç görünmemişti. 1 hafta sonra karından yine görünmedi bebek. Vajinal göründü. Yani vajinal baktıramayıp karından baktırırsanız ve yine bebeği göremezseniz endişe etmeyin. Yolk sac varsa bebek de vardır.
inşallahUltrason cihazlarının kalitesine göre bile değişiyor bebeği görmek, 5 haftada görunmemesi çok normal hiç endiselenmeyin, iki gün once bende 6+2yken devlet hastanesine gittim ne bebek ne kalp atısı görundu sizin gibi korktum biraz duramadım dün ozele gittim cihazı cok daha iyiydi hem bebegimizi hem kalp atısını görduk, yani hiç telaşlanmayın biraz daha bekleyin yolk sac varsa bebişinizide görceksiniz insallah
Çok iyi anlıyorum seni benimde oyle bi tecrubem vardı, pozitif düsün hicbir sıkıntı yaşamayacaksın insallahinşallahinsan bir kere o kötü durumu tecrübeleyince stres oluyor. hala ailelerimize bile söyleyemedik
Sonucunuz ne oldu bende 5+5 hafif lekenme ile gittim kese var bebek yok dusuk riski cok yuksek dediMerhaba benimde dün lekelenmem oldu vajinal olarak bakıldı 6 haftalık kese var yolk kesesi de var ama bebek daha görünmedi. Boş gebelik olma ihtimali var mıdır? Yardımcı olur musunuz?
Merhaba bizim gebelik devam ediyor şükür. 23.haftaya girdik. Son durumunuz nedirSonucunuz ne oldu bende 5+5 hafif lekenme ile gittim kese var bebek yok dusuk riski cok yuksek dedi
Merhaba lekelememiş nasıldı acaba çok geçmiş olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benimde 5+2 haftalık dün aksam cok sag kaşık ağrım oldu birazda sol yumurtalık galiba çok korktum akintım olmadıMerhaba bizim gebelik devam ediyor şükür. 23.haftaya girdik. Son durumunuz nedir
Merhaba damla seklindeydi kanamam ama bir gün sürdü bebeğim doğdu şükür darısı sizeMerhaba lekelememiş nasıldı acaba çok geçmiş olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benimde 5+2 haftalık dün aksam cok sag kaşık ağrım oldu birazda sol yumurtalık galiba çok korktum akintım olmadı
Maşallah sevindim bana dış gebelik dediler hastanede 4 gun yattım mtx iğne vurdular ultrosonda görünmedi dediler sonra görünen kitleye kürtaj yaptılar 2 gunde 1 kan veriyorum bugünde domtor dış gebwlik değil düşük yapıyorsunuz dedi kafami karistirdiMerhaba damla seklindeydi kanamam ama bir gün sürdü bebeğim doğdu şükür darısı size
Merhaba kızlar,
Daha önce bir düşük yaptım bu yüzden hep endişeliyim.Dün 5. haftaydı tam. Doktora gittim keseyi ve içinde yolk sac göründü sadece. Bebek görülmesi gerekir miydi? Doktor normal dedi ama ben çok korkuyorum. İş yerinden bir arkadaş 5+4te kalp atışını duymuş. Ben çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?