5 haftalık hamile olanlar buraya!!!

basibaglikiz

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2013
87
2
18
34
Adıyaman
Arkadaşlar 5 haftalık hamileyim. Bu ilk hamilelik olduğu için heyecan ve acemilik yaşayacağım kesin. Aynı durumda olanlar, buyurun burada bilgi paylaşımında bulunalım

Arkadaşlar 5 haftalık hamileyim. Bu ilk hamilelik olduğu için heyecan ve acemilik yaşayacağım kesin. Aynı durumda olanlar, buyurun burada bilgi paylaşımında bulunalım

canım banada yazan olmuyo genelde ben sana yazıyım en ıyısı :) bende 7 haftalık sayılırım benımd eılk bebişimm rabbim hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsin inşallahh:44:

ben de geldiiimm.
hesaplamam doğru mu bilmiyorum ama 5+3 oldum sanırım. ve benimde ilk gebeliğim. beklemediğimiz için sudan çıkmış balık modundayız
bugün doktora gittik keseyi görmek için. minik siyah bi nokta. haftaya tekrar gidicez büyümüş mü die bakmak için.

dilerim hamile olan tüm arkadaşlar bebişini sağlıkla kucağına alır. bebek isteyenlerin de kucağı fazla boş kalmadan dolar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…