- 4 Nisan 2016
- 219
- 168
İçiö rahatladı yaa çok teşekkür ederim aminnnBence normal bende adetime 2 gün kala yaptırmıştım 78 çıkmıştı ikiye katladığını düşünürsek hergün bence seninkide normal hayırlı olsun Can'ım sağlıkla doğsun inşallah
Benim gibi sen de ger an korkuyor musun.... Çok tuhaf bir şeykızlar bende ilk ögrendiğimde degerim 4 gün gecikme yasadım test yaptığımızda 238 idi 2 gün gecti 490 oldu bir hafta sonra cagırdı doktorum keseyi gördük 10 gün sonra tekrar cagırdı o zaman hem bebegi hem kalp atışını duyduk cok korkuyorum birsey olcak die ilk bebeğim
Canım üzülme artık. İnşallah bir daha hep mutluluk yaşarsın bebeklerinle :)
Seninle aynı durumdayım ben de en kısa zamanda gidicemBende sabredebiliegimi sanmiyorum. suanda bile hamilemiyim gercekten diye kendi kendime dusunuyorum. Oyuzden ayrintili cvplar almam lazim doktorumdan ve hcg yukseldigini gormem lazim icimin rahat etmesi icin. Yani sali gununu iple cekiyorum
Ay canım inşallah gönlünden ne geçiyorsa olur:) bunlar ve sonraki beneklerin de. Hepimizin :)insallahh..bebeklerinle demissin aayy insallah yani hayirlisiya ikiz oluyomus birde hayirli olacaksa olur insallaahh..
Kızlar benim gibi çok yeni hamile olduğunu öğrenen aralıkta doğum yapacakları bekliyorum hadi paylaşalım mutluluklarımızı veya sorunlarımızı .yarın doktor randevum var tam beş aylık ama çok tecrübesizim ne olacak bişey belli olacak mı kese falan hiç bişey bilmiyorum
Ben hcg testi yaptırdım kesin hamileyim ama evdeki teste hala silik .. benimde sat 9 Mart hakkında hayırlısı olsun.Merhaba,
Son adetim 9 martta idi, bu ay olmam gereken tarihin üstünden daha iki gün geçti ama 25inden beri göğüslerimdeki inanılmaz büyüme ve acı; saçma sapan üşüme ve terleme durumları; kasıkta anlamsız sancılar, kramplar ve gaz durumu var... Halsizlik, yorgunluk da cabası
iki gün önce evde test yaptım, ikinci çizgi diğerine göre daha açıktı ama teste göre bu da gebe demekmiş
Dün doktoruma gittim, üstten baktı sadece ve varsa bile daha çok küçüktür dedi. Kan testi ve diğer tahlilleri istedi Ona göre bi sonuca varacağını söyledi. Sanırım evde yapılan testleri fazla önemsemiyorlar
Yarın yapılacak tahliller.
Bakalım bu başlıktaki gibi Aralık annelerinden biri de ben olabilecek miyim?
(Bu arada siteye de bugün üye oldum, uzun zamandır sadece okuyordum gerekli başlıklarıAma burada, insanların hiç tanımadan, birbirlerine verdikleri pozitif enerji beni hep etkiliyordu. Bundan sonra fırsat buldukça ben de her şeyi takip etmeye çalışacağım.)
Her şey herkesin gönlüne göre olsun
Ben hcg testi yaptırdım kesin hamileyim ama evdeki teste hala silik .. benimde sat 9 Mart hakkında hayırlısı olsun.
Doktor keseye bakıp ölçüyomuş öğrenirsin merak etmeBenim sat 20 ocak nasil olacak boyle:)) iki ay adet olamayip hamile kaldim ya saka gibi,simdi bebegim ne kadarlik nereden bilicem:)
Canım Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah korkma içini ferah tutmaya çalışKızlar çok korkuyorum. İki saat önce kanamam oldu . Hemen gittik progestan iğne vurdular ilaç verdiler umarım devam etmez ve bebeğim beni bırakmaz, bana dua edin nolur
Yarın güzel haberlerini alalım o zaman inşallahMerhaba,
Son adetim 9 martta idi, bu ay olmam gereken tarihin üstünden daha iki gün geçti ama 25inden beri göğüslerimdeki inanılmaz büyüme ve acı; saçma sapan üşüme ve terleme durumları; kasıkta anlamsız sancılar, kramplar ve gaz durumu var... Halsizlik, yorgunluk da cabası
iki gün önce evde test yaptım, ikinci çizgi diğerine göre daha açıktı ama teste göre bu da gebe demekmiş
Dün doktoruma gittim, üstten baktı sadece ve varsa bile daha çok küçüktür dedi. Kan testi ve diğer tahlilleri istedi Ona göre bi sonuca varacağını söyledi. Sanırım evde yapılan testleri fazla önemsemiyorlar
Yarın yapılacak tahliller.
Bakalım bu başlıktaki gibi Aralık annelerinden biri de ben olabilecek miyim?
(Bu arada siteye de bugün üye oldum, uzun zamandır sadece okuyordum gerekli başlıklarıAma burada, insanların hiç tanımadan, birbirlerine verdikleri pozitif enerji beni hep etkiliyordu. Bundan sonra fırsat buldukça ben de her şeyi takip etmeye çalışacağım.)
Her şey herkesin gönlüne göre olsun
İyi düşün iyi olsun Can'ım korkma Allah'ıma emanet bebişinCanım Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah korkma içini ferah tutmaya çalış
Canım Dr git pragestan verir sana düşük önleyici hemen başlakızlarr, ben de adetime 5 gün kala earyl prediktör ile idrar testi yaptım ve çift çizgi gördüm hemen kan testi verdim ve 55 geldi bhcg. ilki 6 haftalıkken düşmüştü. şimdi hesabıma göre 4. haftam bugun dolmuş oluyor ve 3-4 gündür karnımın sağ alt kısmınca arada minik sancılar oluyor sanki adet olacakmışım gibi oluyor. akıntım var beyaz renkli. tuvalete gitmeye korkar oldum ilkinde kanama olup düşmüştü. yine düşecek diye çok korkuyorum. az önce gebelik.org da okudum beklenen adet tarihinden erken pozitif çıkan bhcg lerin %60 ı düşer diyor, bu yuzden adetiniz gecikmeden test yaptırmayın diyor. çok çaresizim, sizce düşer mi:-(((((lütfen yardım. eğer gebeysem ben de aralık 2016 da doğum yapacağım inşallah:-((
Canım vajinal yaptırma, bekle bi hafta daha normal duy. Ben de öyle yapıcam. Bugün bi arkadaşın başına gelmiş kötü bişi duydum. Temkinli olalım artıkMerhaba kızlar ; bende 3 sene sonra mucizeme kavuştum aşılama oldum 14 mart ama bat 1 marttı yanı şuan 5 haftalık +4 hamileyim bugün vajinal muaynede keseyi gördüm ben vajinal muayne hiç istemiyorum ama haftaya kalp atışları için gel gene vajinal dedi sizinkiler nasıl oldu keselerinizi gordunuzmu meraklardayım
Ayy canım bende istemiyorum vajinal ama birşey olmazmıs öyle dedi gecistirdi orası üni hastahanesi olduğu için bizler biraz kobay ama özele gidicem haftaya inş ne gelmiş arkadaşının başına canımCanım vajinal yaptırma, bekle bi hafta daha normal duy. Ben de öyle yapıcam. Bugün bi arkadaşın başına gelmiş kötü bişi duydum. Temkinli olalım artık