- 1 Nisan 2016
- 925
- 713
- 39
Amin:) son bişey sorayım. O durumu doktor Nasıl açıkladı ne dedi?tesekkur ederim..kasik agrim bendede var buara olurmus normalmis..agim olmasa korkuyorum olsa korkuyorum bende :)) Allahim yardimcimiz olsun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin:) son bişey sorayım. O durumu doktor Nasıl açıkladı ne dedi?tesekkur ederim..kasik agrim bendede var buara olurmus normalmis..agim olmasa korkuyorum olsa korkuyorum bende :)) Allahim yardimcimiz olsun..
bence 6 haftadan sonra gidilmeli hem keseyi hem kalp atisini duyabiliriz. ben ilk bebegimde 5 haftalikda gittim keseyi gordu sadece. iki kere gitmektense simdi gidicem bu kez 7 haftalik oluyormDoktora ne zaman gitmemiz gerekir ki ben randevu alamadım
sizin betahcg niz kactiValla sabredebilirseniz 7. Haftada gidin hem keseyi hem kalp atışını duyarsınız ben sabredemedim 5. Hafta gittim sadece keseyi gördümİnşallah burada yazan herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır Allah'ıma emanet hepimizin yavrusu
Benim 4+5 de 1387 çıkmıştı sonra 5. Haftada doktora gittim tekrar ölçmedi keseyi gösterdi 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi inşallahsizin betahcg niz kacti
bende 6 haftalikken yaptirdim 18.031 cikti doktorada gostermedim daha cok mu yuksek acaba bilmiyorum ki ikiz falan olabilir miBenim 4+5 de 1387 çıkmıştı sonra 5. Haftada doktora gittim tekrar ölçmedi keseyi gösterdi 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi inşallah
Amin:) son bişey sorayım. O durumu doktor Nasıl açıkladı ne dedi?
2 gün sonra testi tekrarla canım sonra kadın doğumcuya gidersin.Merhabalar bat 12 nisandı fakat bu sabah hamile olduğumu öğrendim :)
Kan sonucum 32,96 sizce değerim nasıl? Dr gitmedim henüz
Canım üzülme artık. İnşallah bir daha hep mutluluk yaşarsın bebeklerinle :)aciklayamadi cok kotu gunlerdi Allahim kimseye yasatmasin..amin..
Olabilir sanki gibi geldi bana hayırlısı olsun canımbende 6 haftalikken yaptirdim 18.031 cikti doktorada gostermedim daha cok mu yuksek acaba bilmiyorum ki ikiz falan olabilir mi
Bence normal bende adetime 2 gün kala yaptırmıştım 78 çıkmıştı ikiye katladığını düşünürsek hergün bence seninkide normal hayırlı olsun Can'ım sağlıkla doğsun inşallahMerhabalar bat 12 nisandı fakat bu sabah hamile olduğumu öğrendim :)
Kan sonucum 32,96 sizce değerim nasıl? Dr gitmedim henüz
Canım korkma kalp atışını da duymuşsun sorun yok demiş doktor iyi düşün iyi olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahkızlar bende ilk ögrendiğimde degerim 4 gün gecikme yasadım test yaptığımızda 238 idi 2 gün gecti 490 oldu bir hafta sonra cagırdı doktorum keseyi gördük 10 gün sonra tekrar cagırdı o zaman hem bebegi hem kalp atışını duyduk cok korkuyorum birsey olcak die ilk bebeğim