5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Merhaba bende 5+3 haftalık gebeyim. Adetim 3 gün gecikmişti değerim 1101 cıktı
Adet 3 gün gecikince 5+3 Nasıl oluyor canım benim adet 4 gün gecikmişti ve son adetim 4 mart, 4 +2 dedi bana. Senin satın kaçtı? Bu hafta hesabı Nasıl ya

Sizinkiler normal seyrinde gibi sanki. Benim adet olmak gereken gün pazar hcg 880 çıktı 3 gün sonra 5015 çıktı dr çoğul gebelik olabilir çok hızlı yükselmiş dedi, sizler sonraki hcg leri de yazarmisiniz? ay catlicam meraktan
Bencede senin ikiz olma ihtimali çok yüksek Can'ım hadi hayırlısıKeseyi görünce anlarsın zaten

Bende 5 haftalik hamileymisim. Bugun doktora gidicektim ama annemler erken daha dedi. Simdi sizin yazdiklarinizi okuyunca pisman oldum gitmedigime

hosbulduumm :KK66: ben daha doktora gitmedim..adet gunume 1 gun varken 408 idi degerim..4 gun gectiginde 3800 küsür son adet tarihimde 3 mart..muhtemelen 15 mart gibi yumurtladim..kan degerime hore hersey normal dediler insallah oyledir..ilk gebeligimde vajinal muayenenin hemen ardindan dusuk yaptim o yuzden normal ultrasonda gorunene kadar gitmicem..ama meraktan catliyorum :)))

hosbulduumm :KK66: ben daha doktora gitmedim..adet gunume 1 gun varken 408 idi degerim..4 gun gectiginde 3800 küsür son adet tarihimde 3 mart..muhtemelen 15 mart gibi yumurtladim..kan degerime hore hersey normal dediler insallah oyledir..ilk gebeligimde vajinal muayenenin hemen ardindan dusuk yaptim o yuzden normal ultrasonda gorunene kadar gitmicem..ama meraktan catliyorum :)))
Niye vajinal ultrasondan hemen sonda düşük yaptın? Bana da öyle bakıldı, korktum şimdi

korkmayin Allahin izniyle bisi olmaz..benim kanamam yoktu vajinal bakti doktor muayene bitti kanama basladi kismet oyleydi belkide..korkmayin lutfen benimki kötü bir tecrubeydi sadece ins kimsede oyle olmaz..:KK66:

korkmayin Allahin izniyle bisi olmaz..benim kanamam yoktu vajinal bakti doktor muayene bitti kanama basladi kismet oyleydi belkide..korkmayin lutfen benimki kötü bir tecrubeydi sadece ins kimsede oyle olmaz..:KK66:
Anladım çok geçmiş oldun Allah bir daha yaşatmasın. Ben istemiyordum çok ısrar etti çünkü haftada 3 gün sadece burda doktorum, bu gafta görmüş oluruz dedi. Salı günü baktırdım. Kanama olmadı ama dünden beri kasık Ağrı'm çok var. Ay ne kadar korkuyor insan ya:KK43: allahım yardımcımız ol

Merhabalar bende dün öğrendim bhcg 100.5 sat 7 Mart degerim düşük mü sizce

Anladım çok geçmiş oldun Allah bir daha yaşatmasın. Ben istemiyordum çok ısrar etti çünkü haftada 3 gün sadece burda doktorum, bu gafta görmüş oluruz dedi. Salı günü baktırdım. Kanama olmadı ama dünden beri kasık Ağrı'm çok var. Ay ne kadar korkuyor insan ya:KK43: allahım yardımcımız ol

tesekkur ederim..kasik agrim bendede var buara olurmus normalmis..agim olmasa korkuyorum olsa korkuyorum bende :)) Allahim yardimcimiz olsun..

X