5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Demek ki bu uykuya direnme hepsinde var me direniyorsun uykun var işte uyu di mi:) gündüz hiç uykumuz yok bizim en çok yarım saat sizlerde de öyle mi veya buna bi çare bulan var mı kızlar Peki ek gıdaya yavaştan başlama fikrine ne diyorsunuz ?

Benim kız özellikle akşamları uyku caktınde yıkıyor ortalığı esnıyor gözleri kızarıyor var işte uykun kucskta pişpişliyırum ayakta beşikte sallıyorum ağlanaktan 2 kere nefessız kaldı aksam olmasına korkar oldum gündüz de tilki uykusu parmağımın çıtırdamasuba bile utanıyır uyanıkların hep kucak uyurken ses yapmamam lazım ev aldı başını gştti kanguruda olmadı durumlar bu vende gelecek ay evde yapılan yoğurtla hafiften başlıcam belki sebze çorbası geç ek gıdaya başlanınca kabul ettirmek zor oluyor

Aynen gündüz bizimki de de uyku yok.
12 sinde 4 aylık olu caz daha erken bizim için ek gıda

herkesler gitmiş gece gece aklıma düştğ burası bakn varmıdır acaba bi ses versin

Ben aktifim haftada bir iki kez bile olsa bakıyorum :) fırsat bulup bişekilde

geçmiş olsun ben de menenjit aşısını yaptırcam önümüzdeki ay. önemli bi aşı.

• Beğen
Reactions: Rup
Valla bizim kız hastalandı salgın var grip oldu ilk kez ve cok zor geçti bir de aşı oldu menenjit hafif ateşle atlattık galiba çok şükür :KK43:

Benim kızımda grip geniş tıkalı sürekli açmayan çalışıyoruz çok zor geçiyor :KK43: Rabbim şifa versin evlatlarımıza

geçmiş olsun ben de menenjit aşısını yaptırcam önümüzdeki ay. önemli bi aşı.
Saol canım benim evet yaptır kurtul bencede yan etkisi yok cok fazla bizim ateş gripten cıktı diye düşünüyorum calpol bulundur ama evde yine de kuzum

Benim kızımda grip geniş tıkalı sürekli açmayan çalışıyoruz çok zor geçiyor :KK43: Rabbim şifa versin evlatlarımıza
Yaa işte cok zor oluyor biz bile zorlanırken minnoşlarımız iyice zor nefes alıyor Allah hepsini esirgesin şifa versin dediğin gibi kuzum :KK43:

Saol canım benim evet yaptır kurtul bencede yan etkisi yok cok fazla bizim ateş gripten cıktı diye düşünüyorum calpol bulundur ama evde yine de kuzum
bu ay yaptıracaktım ama eşim içeriğini fln araştıralım dedi bi bakıcam da muhtemelen yaptırırız çünkü interntte kızı menenjit olan birisinin yazdığını okudum ağladım kız bilinci kaybolmuş beyin zarına kadar mikrop ilerlemiş şimdi ilik nakli bekliyolar yazınca bile tüylerim diken diken oldu :KK43:

Yaa işte cok zor oluyor biz bile zorlanırken minnoşlarımız iyice zor nefes alıyor Allah hepsini esirgesin şifa versin dediğin gibi kuzum :KK43:
benimki de dün grip oldu:KK43: ben gece üşüttürdüm galiba üstünü çok açıyo . gece hiç uyuyamadı sürekli burnu tıkalı ve ağladı inşallah bugun biraz daha iyi olur

• Beğen
Reactions: Rup
bu ay yaptıracaktım ama eşim içeriğini fln araştıralım dedi bi bakıcam da muhtemelen yaptırırız çünkü interntte kızı menenjit olan birisinin yazdığını okudum ağladım kız bilinci kaybolmuş beyin zarına kadar mikrop ilerlemiş şimdi ilik nakli bekliyolar yazınca bile tüylerim diken diken oldu :KK43:

benimki de dün grip oldu:KK43: ben gece üşüttürdüm galiba üstünü çok açıyo . gece hiç uyuyamadı sürekli burnu tıkalı ve ağladı inşallah bugun biraz daha iyi olur
Aynen aşı önemli ne olur ne olmaz bende okudum cok üzüldüm korktum Allah şifa versin korusun yavrularımızı :KK43: yaa geçmiş olsun ilk iki gün zor geçiyor kuzum sonra biraz daha rahat oluyor ben kombiyi açmadım ev 20 derece gece 18 derece oluyo bilerek soğuk tutmaya çalışıyorum cünkü burnu açılıyor daha rahat uuuyor kombi açıkken iyice tıkanıyor burnu aklında olsun canım geçmiş olsun miniğine :KK43:

X