5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Selam kızlar nasılsınız uzun zaman oldu yazamadım hiç bebisler nasıl ? Biz üç aylık olduk :)

Merhaba kızlar bebişlerle Nasıl gidiyor alıştınız mı ben alıştım gibi biraz başka çarede yok zaten

Nasilsiniz kizlar ? Bebeklerle nasil gidiyor hayat ? Faceye girebiliyorum bu ara surekli. Kanguru aldiniz mi ? Hangi marka aldiniz ? Bu arada oglumun pipisi tikanmis galiba cisini yapamiyo yaparken agliyo yavrum yarin doktora gidicez. Bebeklerinize dikkat edin. Zorlandigi hemen anlasiliyor zaten. Allah a emanet olun

Çok geçmiş olsun canim.
Bizlerde iyiyiz alıştık kızımla çok şükür :)
Zaman çok çabuk geciyo zaten 4 gün sonra 3 aylık olu caz
Sevibebe nin kangurusunu aldım ama daha kullanmak nasip olmadi bişey diyemiyorum o yuzden

Ben de merk ediyorum bayb2go denedim ama sanki rahatsız gibi duruyor 3,5 aylık olduk . 4 bitince bi daha deneyeceğim

Bende ediorum cnm bazen fazla.oluo bazen az oluo gunde 3 lt su iciorum sut yapici caylarda iciorum ebemiz kizdi dinlenmen lazim bol bol dedi ev kokmuya ya dedi 2 ay daha sık disini dedi sutum olsunda yemisim isini ek gidaya kadar yapmam bisey

Bende ediorum cnm bazen fazla.oluo bazen az oluo gunde 3 lt su iciorum sut yapici caylarda iciorum ebemiz kizdi dinlenmen lazim bol bol dedi ev kokmuya ya dedi 2 ay daha sık disini dedi sutum olsunda yemisim isini ek gidaya kadar yapmam bisey
Dediğin gibi dinlenmek en önemlisi hemen farkediyo

Benimde sütüm çok az maalesef. Kısmet böyleymiş. Kendimi yıpratmak isteyorum bir de bu yüzden zaten hamilelikte cok çektim..
Kanguru olarak momfortbaby aldık henüz dışarda hiç kullanmadık. Evde taktığımda da sıkılıyor sanki bebişim

Kizlarrr napiosunuzzz bebisler napio biz artik sesler cikarioz bu aralar salyalarla ugrasioz sizler ne durumdasiniz bide facedeki grup adi ne kizlar

Herkes yazsın beklemeyelim mesela ben başlıyım benim kız asla beni yanından ayırmıyor bir dakika bile başka odaya gidemiyorum sizler neler yapıyorsunuz?

Bizimki bazen 2 saat memede durmak istio orda uyuyo besige yatirinca aglama krizi memeye alinca geri uyku

Benim kizimda uykuya geçene kadar çok ugrastiriyo elleri ayakları bi rahat durmuyor ellerini bazen tutuyorum pijamasinin ince koyuyorum kundak yapiyorum aslında uyuyacak ama direniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…