Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani artık sorunlar çözüldü kendiliğinden o da bize alıştı çok şükürMerhaba kızlar bebişlerle Nasıl gidiyor alıştınız mı ben alıştım gibi biraz başka çarede yok zaten
Aynen aynem yavas yavas gaz sorunuda gidio artikYani artık sorunlar çözüldü kendiliğinden o da bize alıştı çok şükür
Bugünleri de gördük :)
Çok geçmiş olsun canim.Nasilsiniz kizlar ? Bebeklerle nasil gidiyor hayat ? Faceye girebiliyorum bu ara surekli. Kanguru aldiniz mi ? Hangi marka aldiniz ? Bu arada oglumun pipisi tikanmis galiba cisini yapamiyo yaparken agliyo yavrum yarin doktora gidicez. Bebeklerinize dikkat edin. Zorlandigi hemen anlasiliyor zaten. Allah a emanet olun
Ben de merk ediyorum bayb2go denedim ama sanki rahatsız gibi duruyor 3,5 aylık olduk . 4 bitince bi daha deneyeceğimÇok geçmiş olsun canim.
Bizlerde iyiyiz alıştık kızımla çok şükür :)
Zaman çok çabuk geciyo zaten 4 gün sonra 3 aylık olu caz
Sevibebe nin kangurusunu aldım ama daha kullanmak nasip olmadi bişey diyemiyorum o yuzden
Benimde azaliyo ara ara dikkat etmiyorum beslenmemeKizlarrr sutunuzu artirmak ici neler yapiosunuz bol su disinda
Dediğin gibi dinlenmek en önemlisi hemen farkediyoBende ediorum cnm bazen fazla.oluo bazen az oluo gunde 3 lt su iciorum sut yapici caylarda iciorum ebemiz kizdi dinlenmen lazim bol bol dedi ev kokmuya ya dedi 2 ay daha sık disini dedi sutum olsunda yemisim isini ek gidaya kadar yapmam bisey
Ben kimse yazmıyor artık diye durdumKızlar çok sessiz herkes hiç bişey yazmıyoruz tecrübelerimizi paylaşalım doğum yaptık sayfa durdu olmuyor ki böyle
Bende beklemedeyimKızlar çok sessiz herkes hiç bişey yazmıyoruz tecrübelerimizi paylaşalım doğum yaptık sayfa durdu olmuyor ki böyle