Evet kimsecikler kalmadı buradaKızlar herkes nerde girmiyor artık kimse
Degistirdi canim degistirdikten sonra bir sikinti yasamadim yalniz yeni hapin adini hatirlamiyorum su an. Ferro sanal yapiyormus oyle bazi bunyelerde. sen de druna soyle degistirsin onu.canım bende şuan kullanıyorum aynı sorun bendede var doktorun ilacını değiştirmişmiydi bir sıkıntı yaşadınmı?
Bizim baya baya düzelme var gece 11 den sabah 9 a kadar 3 kez kalkıyor emzirip yatırıyorum gündüz sadece 2 defa 45 er dakika bi sabah bi akşam uyuyor emziğe alıştıramadımEvet kimsecikler kalmadı buradaA adenasli sen grubun demirbaşı gibi oldun
Evet bebeklerle uğraşmaktan sanırım kimsenin vakti kalmıyo. Ben uykuyu sevmeyen biri olarak uykuya hasret kaldım resmenKeremim sanki bana inat ben yanına yatar yatmaz uyanıyo ağlamaya başlıyo yani bana uyuma diyo Bende artık oturduğum yerden uyukluyorum. Bizim damaklarımız kaşınmaya başladı artık onun huysuzluğuda var üzerimizde oda çok yoruyo. Sizin nasıl gidiyo
V Vinim
A adenasli
Ben rota aşısını yaptırdım canım baya araştırdım kimisi yaptırmayın diyo ama yaptırın diyen sayısı daha fazla ve yaptırmayıp rota birüsüne yakalanan insanlar keşke yaptırsaydık diye yazmışlardı. Valla sonradan ah vah etmemek için yaptırdım ben. Bence yaptır yoksa baya ağır geçiriyolarmış ishali ama tabi senin kararın.Bizim baya baya düzelme var gece 11 den sabah 9 a kadar 3 kez kalkıyor emzirip yatırıyorum gündüz sadece 2 defa 45 er dakika bi sabah bi akşam uyuyor emziğe alıştıramadımhala canı isterse awm falan gezerken alıyo etrafı seyrederken yada arabada giderken ama evde almıyor paşa dün verem aşısı olduk gec kalmıştık biraz 8 martta rota aşısı yapalım dedi ama cok kararsızım
Canım fiyat ne kadardı aşının her yerde fiyat farklı sanırımBen rota aşısını yaptırdım canım baya araştırdım kimisi yaptırmayın diyo ama yaptırın diyen sayısı daha fazla ve yaptırmayıp rota birüsüne yakalanan insanlar keşke yaptırsaydık diye yazmışlardı. Valla sonradan ah vah etmemek için yaptırdım ben. Bence yaptır yoksa baya ağır geçiriyolarmış ishali ama tabi senin kararın.
Bende günde bi defa girip bakıyorum benimki gündüz hiç uyumuyor sürekli üstümde ;( ve evde dolaştırmak istiyorBizde 3 tane asimizi olduk bugün.bende bugün tirnagimi çektirdim.üst üste geldi biraz ama yine de şükür halimize.
Bende girip bakıyorum hergün ama kimsecikler kalmadı
Ana kucagi baya kurtarıcı oldu bizde gündüzleri orda duruyo arada bir kucak ta dolastiriyorz arada bir de anakucaginda sekerleme yapiyo gecede yatiyo şükürBende günde bi defa girip bakıyorum benimki gündüz hiç uyumuyor sürekli üstümde ;( ve evde dolaştırmak istiyor
Ev tipi ana kucagı aldım hani su kendi sallanan müzikli onda max 10 dk duruyor ama başka bi eve gidelim bildiğin uyuyor bizim evde mi bi sorun var anlayamadım :) evin dışında bi yere gidince oto anakucagında en az 2 saat uyuyorAna kucagi baya kurtarıcı oldu bizde gündüzleri orda duruyo arada bir kucak ta dolastiriyorz arada bir de anakucaginda sekerleme yapiyo gecede yatiyo şükür
Devamlı kucakta olması sana da zor tabi
Ev tipi ana kucagı aldım hani su kendi sallanan müzikli onda max 10 dk duruyor ama başka bi eve gidelim bildiğin uyuyor bizim evde mi bi sorun var anlayamadım :) evin dışında bi yere gidince oto anakucagında en az 2 saat uyuyor
Değişiklik istiyo o zaman kuzucuk :)Ev tipi ana kucagı aldım hani su kendi sallanan müzikli onda max 10 dk duruyor ama başka bi eve gidelim bildiğin uyuyor bizim evde mi bi sorun var anlayamadım :) evin dışında bi yere gidince oto anakucagında en az 2 saat uyuyor
Canım biz 160 ₺ ye aldıkCanım fiyat ne kadardı aşının her yerde fiyat farklı sanırım
Her yerde fiyat aynı o zaman :)Canım biz 160 ₺ ye aldık
Canım benimkindede var bende diş sandım önce ama değil bi damağına bk beyazlık varmı 2.5 aylıkken başlıyormuş salyaşarKizlar kızım 71 günlük ve iki gündür ağzından salyalar ve tukurukler akmaya başladı
Baya çok acaba dis olabilir mi bu kadar erken
Sizin bebisler de de var mi
Aynen canim baktım beyazlık var gibi ama bilemedim tam olarakCanım benimkindede var bende diş sandım önce ama değil bi damağına bk beyazlık varmı 2.5 aylıkken başlıyormuş salyaşar