5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Herkes bebeğiyle uğraşıyor sanırım uykusuz gündüzler ve geceler ben çokzorlanıyorum. İyice psikolojim bozuldu sizler nasılsınız Nasıl başa çıkıyorsunuz ben delircem artık gündüz hiç uykumuz yok saatlerce uyutmaya çalışıyorum anca yarım saat uyuyor tüm gün uyanık çıldırcam artık uykusuzluktan ölüyorum bu uyku ne Zaman düzene girecek acaba

Kızlar herkes nerde girmiyor artık kimse
Evet kimsecikler kalmadı burada:110: A adenasli sen grubun demirbaşı gibi oldun :halay::halay:
Evet bebeklerle uğraşmaktan sanırım kimsenin vakti kalmıyo. Ben uykuyu sevmeyen biri olarak uykuya hasret kaldım resmen :işsiz::işsiz: Keremim sanki bana inat ben yanına yatar yatmaz uyanıyo ağlamaya başlıyo yani bana uyuma diyo :kızgın: Bende artık oturduğum yerden uyukluyorum. Bizim damaklarımız kaşınmaya başladı artık onun huysuzluğuda var üzerimizde oda çok yoruyo. Sizin nasıl gidiyo
V Vinim
A adenasli

Bizde gaz sancilariyla ugrasioz tüm gün kızlar kızımı sürekli aglatio ne biçim gazmis bu en son bende onla agliom gündüz bizimki de uyumuo aksam yatirmadan önce banyo yaptiriorum güzelce kundak yapıp emziriom anca ole uyuyo yoksa sabahı sabah edioz gaz yuzunden

canım bende şuan kullanıyorum aynı sorun bendede var doktorun ilacını değiştirmişmiydi bir sıkıntı yaşadınmı?
Degistirdi canim degistirdikten sonra bir sikinti yasamadim yalniz yeni hapin adini hatirlamiyorum su an. Ferro sanal yapiyormus oyle bazi bunyelerde. sen de druna soyle degistirsin onu.

Kizlar ben facedeki gruba bakiyorum hep buraya girmek aklima gelmiyor genelde. Forum daha zor oluyor oradan daha kolay geliyor :KK70: siz de var misiniz grupta orada?

Evet kimsecikler kalmadı burada:110: A adenasli sen grubun demirbaşı gibi oldun :halay::halay:
Evet bebeklerle uğraşmaktan sanırım kimsenin vakti kalmıyo. Ben uykuyu sevmeyen biri olarak uykuya hasret kaldım resmen :işsiz::işsiz: Keremim sanki bana inat ben yanına yatar yatmaz uyanıyo ağlamaya başlıyo yani bana uyuma diyo :kızgın: Bende artık oturduğum yerden uyukluyorum. Bizim damaklarımız kaşınmaya başladı artık onun huysuzluğuda var üzerimizde oda çok yoruyo. Sizin nasıl gidiyo
V Vinim
A adenasli
Bizim baya baya düzelme var gece 11 den sabah 9 a kadar 3 kez kalkıyor emzirip yatırıyorum gündüz sadece 2 defa 45 er dakika bi sabah bi akşam uyuyor emziğe alıştıramadım :KK66: hala canı isterse awm falan gezerken alıyo etrafı seyrederken yada arabada giderken ama evde almıyor paşa dün verem aşısı olduk gec kalmıştık biraz 8 martta rota aşısı yapalım dedi ama cok kararsızım

Bizde 3 tane asimizi olduk bugün.bende bugün tirnagimi çektirdim.üst üste geldi biraz ama yine de şükür halimize.
Bende girip bakıyorum hergün ama kimsecikler kalmadı

Bizim baya baya düzelme var gece 11 den sabah 9 a kadar 3 kez kalkıyor emzirip yatırıyorum gündüz sadece 2 defa 45 er dakika bi sabah bi akşam uyuyor emziğe alıştıramadım :KK66: hala canı isterse awm falan gezerken alıyo etrafı seyrederken yada arabada giderken ama evde almıyor paşa dün verem aşısı olduk gec kalmıştık biraz 8 martta rota aşısı yapalım dedi ama cok kararsızım
Ben rota aşısını yaptırdım canım baya araştırdım kimisi yaptırmayın diyo ama yaptırın diyen sayısı daha fazla ve yaptırmayıp rota birüsüne yakalanan insanlar keşke yaptırsaydık diye yazmışlardı. Valla sonradan ah vah etmemek için yaptırdım ben. Bence yaptır yoksa baya ağır geçiriyolarmış ishali ama tabi senin kararın.

Ben rota aşısını yaptırdım canım baya araştırdım kimisi yaptırmayın diyo ama yaptırın diyen sayısı daha fazla ve yaptırmayıp rota birüsüne yakalanan insanlar keşke yaptırsaydık diye yazmışlardı. Valla sonradan ah vah etmemek için yaptırdım ben. Bence yaptır yoksa baya ağır geçiriyolarmış ishali ama tabi senin kararın.
Canım fiyat ne kadardı aşının her yerde fiyat farklı sanırım

Bizde 3 tane asimizi olduk bugün.bende bugün tirnagimi çektirdim.üst üste geldi biraz ama yine de şükür halimize.
Bende girip bakıyorum hergün ama kimsecikler kalmadı
Bende günde bi defa girip bakıyorum benimki gündüz hiç uyumuyor sürekli üstümde ;( ve evde dolaştırmak istiyor

Bende günde bi defa girip bakıyorum benimki gündüz hiç uyumuyor sürekli üstümde ;( ve evde dolaştırmak istiyor
Ana kucagi baya kurtarıcı oldu bizde gündüzleri orda duruyo arada bir kucak ta dolastiriyorz arada bir de anakucaginda sekerleme yapiyo gecede yatiyo şükür
Devamlı kucakta olması sana da zor tabi

Ana kucagi baya kurtarıcı oldu bizde gündüzleri orda duruyo arada bir kucak ta dolastiriyorz arada bir de anakucaginda sekerleme yapiyo gecede yatiyo şükür
Devamlı kucakta olması sana da zor tabi
Ev tipi ana kucagı aldım hani su kendi sallanan müzikli onda max 10 dk duruyor ama başka bi eve gidelim bildiğin uyuyor bizim evde mi bi sorun var anlayamadım :) evin dışında bi yere gidince oto anakucagında en az 2 saat uyuyor

Ev tipi ana kucagı aldım hani su kendi sallanan müzikli onda max 10 dk duruyor ama başka bi eve gidelim bildiğin uyuyor bizim evde mi bi sorun var anlayamadım :) evin dışında bi yere gidince oto anakucagında en az 2 saat uyuyor
Değişiklik istiyo o zaman kuzucuk :)

Giremiyorum kızlar arada yazılanları okuyup çıkıyorum gaz problemimiz çok fena Dr ilaçda vermedi uykusuzluk son safhada sürekli kız kucak istiyor bittm yam

Kizlar kızım 71 günlük ve iki gündür ağzından salyalar ve tukurukler akmaya başladı
Baya çok acaba dis olabilir mi bu kadar erken
Sizin bebisler de de var mi

Kizlar kızım 71 günlük ve iki gündür ağzından salyalar ve tukurukler akmaya başladı
Baya çok acaba dis olabilir mi bu kadar erken
Sizin bebisler de de var mi
Canım benimkindede var bende diş sandım önce ama değil bi damağına bk beyazlık varmı 2.5 aylıkken başlıyormuş salyaşar

X