5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar kaç aylık oldu bevekleriniz kaç kilo ?biz yarın 2 aylık olucaz gecen hafta 6 kilouduk normal mi ?
Maşallah canım seninki bence ilerden gidiyo baya biz 2 aylık aşımızı yaptırmaya gittiğimizde 5,410 gr ve ebemiz baya iyi demizşti. Ayın 11inde 3 aylık olucaz bakalım kaç kilo çıkıcaz 2 aylık aşısı oldunuzmu siz? Bizimki çok huy değiştirdi, gaz sancısı bilmezdik aşıları bi oldu mahvoldu yavrum. İnşallah sizinkiler değişmez

Bizim gaz sancımız birti tatlım cok şükür bazen kak yaparken huysuzlaşıyor o kadar aşımızı daha olmadık 11 subatta olucaz inşallah denemediğim ilaç kalmamıltı en sonunda kendi haline bıraktım bebeği şimdi şükür cok rahatız aşıda huyu değişiyor diyorlar evet ateşleniyormu peki

Valla ben gitmeden calpol verdim 1 çay kaşığı birde gece yatmadan verdim allaha şükür ateş olmadı am 2 gün boyunca baya uyudu ve sonra huy değiştirdi, gaz sancılarımız başladı. 4. Ay aşıları baya kötü yapıomuş bebekleri ama korkuyorum şimdiden Allahım onlara sağlık versin yeterki.

Bende mi versem hazır rahat etmişken eskiye dönmekten cok korkuyorum ya zaten emziğe de alıştıramadım dışarı cıkaramıyorum ağlarsa susturamam die

Kaç ayliksinizda geçti cnm gaz problemi

Bende mi versem hazır rahat etmişken eskiye dönmekten cok korkuyorum ya zaten emziğe de alıştıramadım dışarı cıkaramıyorum ağlarsa susturamam die
Canım bizimde 2 aya kadar ne gaz sancısı ne başka bişi hatta saatli emzirip uyutuyodum ama 2.aydan sonra ne emzirme saati kaldı ne uyku düzeni bide sevinmiştim uyku düzeni oturttum diye. Emzik neden almazki senin minnak halbuki onlarda rahat ediyo. Ben 2.günü hastanedeyken çok ağlamıştı tabi sütümde gelmedi ağlamasın diye parmağımı vermiştim emdi baya. Eve gelince daha 2 günlükken emziği aldı öyle çok istemiyo zaten bi uyurken birde mamasını hazırlarken ağlamasın diye veriyorum. Parmağını ver bakalım emicekmi ardından da emzik tut, çok rahatlık oluyo bizimki emziksiz uyumaz inşallah emzik alır

Ben vermedim işte haatahanede sütüm coktu cok cok beni emsin diw vermedim 3. Hafyada falan vermeyi denedim almadı emziği bi ara aldı 2 gün ondan sonra neler yaptımsa aldıramadım pekmeze bandırsammı siyorum korkuyorum

Canım pekmez için daha küçük diye düşünüyorum ama bi araştır dr sor. Ama şekerli suya bandırıp berebilirsin bence. Yinede emin olmak için bi dr sor.

Canım pekmez için daha küçük diye düşünüyorum ama bi araştır dr sor. Ama şekerli suya bandırıp berebilirsin bence. Yinede emin olmak için bi dr sor.
Sizinki sürekli emzik emiyormu sadece beslediğinizde mi cıkarıyorsunuz ben hangi ara emzik verrceğim onuda bilmiyorum sürekli emmesi doğrumı kafamda deli sorular

Sizinki sürekli emzik emiyormu sadece beslediğinizde mi cıkarıyorsunuz ben hangi ara emzik verrceğim onuda bilmiyorum sürekli emmesi doğrumı kafamda deli sorular
Yok canım benimki uyurken emiyo sadece emziği. Bazen de mama hazırlayana kadar mızmızlıyo ozaman veriyorum bazende sebepsiz ağladığında veriyorum ama istemediği zaman da diliyle itip çıkarıyo. İstediği zamanda cöp cöp dudaklarını emiyo uyurken vermeyi dene yada emzirdikten hemen sonra ver kendisini hala memede hissetsin. Yada çokk aç olduğu zaman çok az alışsın diye sadece verebilirsin.

Bugun baya emdi emziği ama keyfi yerinde ise emiyo karnı tok altı temiz uykusunu almışsa cok cok emiyo yoksa cıyak cıyak ötüyo

MErhabalar. Benim minnakta emzik almıyor. 2,5 aylık oldu. Doktor pirinç tanesi kadar pekmezi sürüp alıştırmaya calışın dedi. Deneyeceğim bakalım.

MErhabalar. Benim minnakta emzik almıyor. 2,5 aylık oldu. Doktor pirinç tanesi kadar pekmezi sürüp alıştırmaya calışın dedi. Deneyeceğim bakalım.
Benimki 2 gündür alıyor şükür :) gaz ilacı damlatıyorum her verdiğimde zaten 2 damla yetiyo almasına :) pekmeze cesaret edemedim

Benimki 2 gündür alıyor şükür :) gaz ilacı damlatıyorum her verdiğimde zaten 2 damla yetiyo almasına :) pekmeze cesaret edemedim
Gaz ilacıyla bende cok denedim. Tadı bitince tükürüyor. :) emziğimizin modelini değiştirdik denemeye başlıcam pekmezi bakalım. Doğal olduğu için pekmezi öneriyor doktorlar şekerli sudansa..

Gaz ilacıyla bende cok denedim. Tadı bitince tükürüyor. :) emziğimizin modelini değiştirdik denemeye başlıcam pekmezi bakalım. Doğal olduğu için pekmezi öneriyor doktorlar şekerli sudansa..
Bencede şekerli sudan daha mantıklı eskiden hep öle alıştırmışlar zaten canım bi emzikte ısrar et bende cok denedim kusar gibi yaptı hatta kustu bi kaç defa bide aldıgı zaman tamam aldı die ertesi gün vermedim gene mememi bırakır die emziği hemen unuttu ertesi gün

Kizlar doktor son gittigimde folbiolu birak dedi ve gyno ferro sanol diye bi ilac verdi demir hapi sanirim. 3 gundur iciyorum bugun simsiyah ishal basladi karin agrisindan duramiyorum bu hapi icip boyle olan var mi gecer mi acaba cok fenayim:'(

canım bende şuan kullanıyorum aynı sorun bendede var doktorun ilacını değiştirmişmiydi bir sıkıntı yaşadınmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…