5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

56 günlüğüz 3 dk sonra sadece anne sütü ile cok iyi diyo herkes

Bakkal Emziğini nerden buldun cnm ben bulamadim
Bakkaldan babam buldu denizlide fii tarihinden elinde kalmış 3 tane aldım hemen aldı emmeye başladı ama bir günde deforme oldu tavsiye etmem artık üretilmiyormuş zaten bambinonun ona benzeyen emzikleri varmış piyasada

Kızım 12 saat uyumuyo 2-3 günde bir böyle yapiyo neden acaba sizinkilerdede var mi böyle bisey

Canım bende almayı düşünüyorum srn internetten mi sipariş verdin sende ankaradaydın sanırım nerden aldın bıde benım kız 1 aylık oldu kullanabilirmiyım erken mi

Netten aldim canim. Neko esnek sling var yenidogan kullanabiliyor sen Ankara da deneyerek de alabilirsin. Insallah sende faydasini gorursun

Kızım 12 saat uyumuyo 2-3 günde bir böyle yapiyo neden acaba sizinkilerdede var mi böyle bisey
Benimki sürekli öyleydi gündüz hiç uyumadı 3 fündür şekerleme yapmaya başladı gündüzleri oda 40 dk 2 kere gece ile toplasam 10 saat anca uyuyor

Benimki sürekli öyleydi gündüz hiç uyumadı 3 fündür şekerleme yapmaya başladı gündüzleri oda 40 dk 2 kere gece ile toplasam 10 saat anca uyuyor
Niye böyle ler acaba.çığlık kıyamet çok üzülüyorum.hala yatmadi halide kalmadı artık mahvoldu

Aynı problem bizde de var gündüz 2 gece 2 ayaktaydık her zaman olmuyor ama dün eşim ayağını kırdı ben çok gergindim üzgündüm sanıyorum bizden etkileniyorlar dikkat ediyorum ne zaman stresli olsam kızımın uyku düzeni şaşıyor..

Niye böyle ler acaba.çığlık kıyamet çok üzülüyorum.hala yatmadi halide kalmadı artık mahvoldu
Bebeğin büy0k ihtimal gaz sancısı vekiyor tatlım bizimde öyleydi ben careyi yüz üstü yatırmakta buldum o zaman deliksiz uyudu rahat gündüz bi dene istersen

Valla şaşırdım kaldım ne yapacağımızı bilemiyoruz onun haline üzülüyorum

Bebeğin büy0k ihtimal gaz sancısı vekiyor tatlım bizimde öyleydi ben careyi yüz üstü yatırmakta buldum o zaman deliksiz uyudu rahat gündüz bi dene istersen
Aynen canim onuda yapıyoruz denemedigimiz şey kalmiyo ama 12 saati tamamlayıp artık yorgunluktan yatiyo.
Bugün mesela hep uyuyo ama eminim yarın yine böyle olacak

Aynen canim onuda yapıyoruz denemedigimiz şey kalmiyo ama 12 saati tamamlayıp artık yorgunluktan yatiyo.
Bugün mesela hep uyuyo ama eminim yarın yine böyle olacak
Canım öyle ağladığı zaman youtube da bebekleri rahatlatan müzik saç kurutma makine sesi var aç, hemen uykuya geçiyolar. Denedinizmi bilmiyorum ama benim bebeğim öyle ağladığında açıyorum hemen uykusu geliyo.

Aciyorum canim 5dk ka uyuyo tekrar uyaniyo demekki bi sikintisi var ki uykudan uyandiriyo insallah tek sikintisi gazdir

Aciyorum canim 5dk ka uyuyo tekrar uyaniyo demekki bi sikintisi var ki uykudan uyandiriyo insallah tek sikintisi gazdir
Gazdır canım aklına kötü şeyler getirme hemen. Başka değişik belirtiler varsa doktora götür tabi emin ol ama gaz sancısına sanki biyerlerini kesiyolarmış gibi ağlayıp çığlık atıyolar. İnşallah en kısa zamanda geçer yavrun rahatlar sizde rahat nefes alırsınız. Ben keremin karnını saat yönünde ovuyorum 10 kere yapıyorum sonra bacaklarını alt değiştircekmişim gibi kaldırıyorum hemen değil ama 3.-4. yapışımda gazları pırt pırt çıkıyo baya rahatlıyo en az 10-15 dk yapıyorum ben. Belki yapıosundur bunuda ama biraz uzun süreli yap. 1 çay kaşığı da saf zeytin yağı içir inşallah gazıda hafifler kakasınıda rahat yapar.

Sağol canim benim.masaji daha uzun deneyeyim insallah iyi gelir.bizimki üstten cikariyo ama alttan sadece kakasini yapınca çıkıyor okadar.

Sağol canim benim.masaji daha uzun deneyeyim insallah iyi gelir.bizimki üstten cikariyo ama alttan sadece kakasini yapınca çıkıyor okadar.
Canım bizimkide 2 gündür gaz sancısı çekiyo, gaz damlaları falan işe yaramıyo. Kaç haftadır iyiydi sütlü tatlı yedim hemen etkiledi birazda üzüldüm hemen yansıdı yavruma. Masajı yapınca gülücükler sacıyoruz ama sonra tekrar aynı duruma geliyoruz. Bizimkide gece emzirdiğim zaman uykuda olduğu için gazı çıkarmıyo ne alttan ne üstten böyle oluncada gazlar birikiyo sanırım içinde. Ama masajla alttan baya çıkarıyoruz biz. Biz 3 aylık olduk sayılır bakalım nezaman düzelecek gaz problemimiz

Bizde 2 aylık olu caz 1 hafta sonra
Biran önce geçsin bebislerin gazları r ahatlasinlar kuzular
Şimdi bide boynunun altında yaanaklarinda kızarıklık başladı saclarinda konak
Inşallah egzama değildir
Şampuan degistircem şimdi bakalim insallah geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…