5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Canım bebeğe küçük tırnağımın 4/1 kadar verdim öyle çok değil. Ben kendim içiyorum 1er tatlı kaşığı uyuşturucu etkisi olsa canım çeker hep heralde
Canım bebeğe küçük tırnağımın 4/1 kadar verdim öyle çok değil. Ben kendim içiyorum 1er tatlı kaşığı uyuşturucu etkisi olsa canım çeker hep heralde
:KK66: kötü niyetle söylemedim sayfaları bi incele istersen iyi niyetli bana yapılan bir bilgilendirmeyi paylaştım siz bilirsiniz

Kötü niyetle söylemedim uyarmak istedim sen bilirsin sayfayıda inceleyebilirsin
Yok canım benim kötü niyetli tabiki söylemezsin :KK19: yazdığım yazı sanırım yanlış anlaşıldı :oops: kusura bakma olurmu?
Burda sürekli birbirimize yardımcı oluyoruz tabikide duyduklarımızı okuduklarımızı yazıcaz :KK66: Hiç kimse bebişlerin ağlamasını istemiyo işte bende bi yakınımın tavsiyesiyle yani kendi çocuklarını o şekilde rahatlatmış yapmamı önerdi bende uyguladım. Bende işe yaradığını düşünüyorum ama zararları daha fazlaysa tabikide kimsecikler vermesin bebişine :110: teşekkür ederim bu arada

Kızlar bişi sorcam bebeğin kusması fazla emmelerden mi olur benım kız arada kusuyor çok sık değil meme vermeyeyim diyorum bu seferde meme aranıyor ağlıyor

Ben sevi bebe aldim penye kumas. Neko slingler var onlar daha kaliteli bizim ki sevmezse diye sevi bebe aldim. Ama bizim bebekler kucuk esnek sling almak gerekiyor
Bende esnek kumaştan alıcam su yatak örtüleri varya gecirmeli onların biri eskimişti düz kestim denedim baktım bebeği taşıyop takabiliyorum spariş verim bende büyük kolaylık valla

Çok teşekkür ederim umarım zararı olmaz bazı yerlerde zararlı bazı yerlerde değil diyor işe yarar umarım
Ben verdim 2 gündür bebeğimde cok rahatladı baya gaz cıkarıyor kendisi ama ben günde sadece 2 çay kaşıgı verdim ne kadar verilmeli acaba

Valla bende vericem yoksa bu uykusuzluk hem beni hem bebeğimi mahvedecek umarım işe yarar
Valla baya işe yaradı tatlım dün gece bebeğim gazını cıkardı rahat rahat kakasını yaptı gece 10 da bi uyudu 12.5 da ben uyurken besledim 2.5 da kendi kalktı 5 dk emdi geri yattı 6 ya kadar 5 dk besledim sekiz bucuga kadar gene uyudu

Kızlar bebek arabasi ne alsam tavsiye edebileceğiniz bir marka var mi
Kullandınız mi memnun musunuz

Kızlar bebek arabasi ne alsam tavsiye edebileceğiniz bir marka var mi
Kullandınız mi memnun musunuz
Canım biz graco aldık, sürüşü çok kolay, kapanıp açılmasıda baya basit ben çok memnun kaldım, keşke almasaydım falan diye düşünmüştüm ama kullandıktan sonra iyiki dedim. Tavsiye ederim :KK66:

Kızlar okadar canım sıkıldıki anlatamam :işsiz: bugün annemlere geldim ananemde burda( söylemesi ayıp benim bebiş ananemden baya korkuyo) neyse akşam üstü meyve falan yendi, annemle ikimiz mutfağa yemek yapmaya girdik oğlumun yanında ananem kaldı, bağırark bizi çağırdı, oğluma partakal tutuyo ağzına :KK47::sinirli::sopa: Allahım bide demezmi çok güzel yalıyo diye :olamaz: benim oğlum daha 2,5 aylık ne portakalı ne yemesi :kızgın::oha: okadar moralim bozulduki kendi kayınvalidemde annemde görmedim. Ananem deli etti beni. Portakal asitli inşallah bişey olmaz bebeğime :dua: siz siz olun aman dikkat edin :super:

Kızlar benim bebeğim gündüz
Kızlar okadar canım sıkıldıki anlatamam :işsiz: bugün annemlere geldim ananemde burda( söylemesi ayıp benim bebiş ananemden baya korkuyo) neyse akşam üstü meyve falan yendi, annemle ikimiz mutfağa yemek yapmaya girdik oğlumun yanında ananem kaldı, bağırark bizi çağırdı, oğluma partakal tutuyo ağzına :KK47::sinirli::sopa: Allahım bide demezmi çok güzel yalıyo diye :olamaz: benim oğlum daha 2,5 aylık ne portakalı ne yemesi :kızgın::oha: okadar moralim bozulduki kendi kayınvalidemde annemde görmedim. Ananem deli etti beni. Portakal asitli inşallah bişey olmaz bebeğime :dua: siz siz olun aman dikkat edin :super:
Yok artık ya bide acıklaması ben vocuklarıma hep verdim demedimi genelde öle derler bide

Kızlar benim bebeğim gündüz

Yok artık ya bide acıklaması ben vocuklarıma hep verdim demedimi genelde öle derler bide
Açıklaması ne biliyomusun en çok da zaten ona sinirlendim yaaa:sinirli: ben senin çocuğunu doyuruyorum sende kızıyosun :KK47::KK47: ayy sorma annem de kızdı. Yaşlı olunca fazla tepkide veremiyorum deli oldum deli :KK53:

Açıklaması ne biliyomusun en çok da zaten ona sinirlendim yaaa:sinirli: ben senin çocuğunu doyuruyorum sende kızıyosun :KK47::KK47: ayy sorma annem de kızdı. Yaşlı olunca fazla tepkide veremiyorum deli oldum deli :KK53:
El kadar bebenin nesini doyuruyo cocugu boşuna glikoz şekerle tanıştırıyor gecen benim kaynana geldi emziğe alıştırmaya çalışıyorum bende bebeği bala sürmüş emziği getiriyo ağzına vericek desim böle alışacagına alışmasın daha iyi

X