Ağlıyormu sürekliAksam 9 dan beri ayaktayiz ne yicez ne iccez anlamadim tam bi kolik bebek olduk
Benim ki dün gece girdi tüm apartman inledi düşünün ki sürekli meme aranıyor ama karnı o kadar tok ki bu sefer kusuyor ben üstü Islanınca hasta olmasın diye üstünü değiştiriyorum bu sefer yine ağlama krizi bi kısır döngü yani bide
Benim kız daha çok banyo yaptığı günler huysuzlanıyor artık dün babası yıkama şu çocuğu koksun peynir gibi dedi o derece çıldırttı sizde banyo yapılan günler nasıl durum
Ağlıyormu sürekli
Benim bebeğim alıştı bu saatlerde uyanıyor oyun istiyor
Ben artık nisafir kabul etmiyorum ne zaman misafir gelse bizimki dahada huysuz oluyor12 de uyursa benim ki 3 te kalkardi insan az,da olsa gece uyudu mu gunduz toparliyo. Misafir geldi uyukluyordum sacmaladim kadina o haldeyim
Biz bazen banyodan sonra rahat oluoz bazen de cildirioz anlamadım gitti bizimki tamamiyle gaz problemi yaaa ne biçim gazmis anlamadım cikdircam artikBenim ki dün gece girdi tüm apartman inledi düşünün ki sürekli meme aranıyor ama karnı o kadar tok ki bu sefer kusuyor ben üstü Islanınca hasta olmasın diye üstünü değiştiriyorum bu sefer yine ağlama krizi bi kısır döngü yani bide
Benim kız daha çok banyo yaptığı günler huysuzlanıyor artık dün babası yıkama şu çocuğu koksun peynir gibi dedi o derece çıldırttı sizde banyo yapılan günler nasıl durum
Çok sevinirim 22 saat uyumadı dün dayanamıycam artıkBen yarın sorarım o akrabamaonın kızı 3 aylık o veriyor anason detaylı öğrenirim
Orda kilosuna göre yaziyo 5 kiloya göre veriyorum Bn doktorumuz günde 5 6 kere verebilirsin dedi bnde bazen 5 6 bazen daha az veriyorumSelam sanki bu şurup bizede iyi geldi sen günde 3 defamı veriyorsun nide kaç ml veriyorsun
Çok sevinirim 22 saat uyumadı dün dayanamıycam artık
Canım bahsettiğin şeyi araştırdım hint cevizi diye geciyor ve hindistanda uyuşturucu yapılıyor o meyve ile dedi arkadaş bebrğine verme dedi bendekorktumKızlar gaz sorununa muskatı deneyin. Geçen hafta gazdan dolayı acillik olunca muskatı sabah akşam 1 çay kaşığı içiyorum. Gaz sırasında internetten araştırdım oğlumada verdim sütle birlikte yuttu ama sabahına masajla birlikte tüm gazı çıkardı. Ozamandan beri gaz sorunu kalmadı diyebilirim çok kötü bi durum. Çırpınışları insanın yüreğini yakıyo.
Canim sling de memnun kaldınız mi
Canım kumaş olandan mı aldın slingşTaktim 5 dk gezdik mayisti cikartip yerine yatirdim altini degistirdim daldi hemen cok sukur :) suan memnunum
Evet anneler banyo yapınca rahatlar diyo ama bizde dengesisiz gaz bizde de oluyor sekilden Sekile giriyor küçücük bebişlerBiz bazen banyodan sonra rahat oluoz bazen de cildirioz anlamadım gitti bizimki tamamiyle gaz problemi yaaa ne biçim gazmis anlamadım cikdircam artik
Canım küçük cezveye suyu koysun iki çay kaşıgıda anason koysun 2-3 dk kaynatsın biberona süzsün tmmdır , birazda toz şeker atsın ılık ılık içirsin dedi kendisi tecrübelisirÇok sevinirim 22 saat uyumadı dün dayanamıycam artık
Canım bebeğe küçük tırnağımın 4/1 kadar verdim öyle çok değil. Ben kendim içiyorum 1er tatlı kaşığı uyuşturucu etkisi olsa canım çeker hep heraldeCanım bahsettiğin şeyi araştırdım hint cevizi diye geciyor ve hindistanda uyuşturucu yapılıyor o meyve ile dedi arkadaş bebrğine verme dedi bendekorktum
Canım bebeğe küçük tırnağımın 4/1 kadar verdim öyle çok değil. Ben kendim içiyorum 1er tatlı kaşığı uyuşturucu etkisi olsa canım çeker hep heralde