5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Banyo yaparsa yaptiktan sonra 2 saat uyuyor o kadar. Rabbim yardimcimiz olsun. Omzumda gezdi emdikce dedigin durumlari yasiyoruz cunku

Biz bazen banyodan sonra rahat oluoz bazen de cildirioz anlamadım gitti bizimki tamamiyle gaz problemi yaaa ne biçim gazmis anlamadım cikdircam artik

Kızlar gaz sorununa muskatı deneyin. Geçen hafta gazdan dolayı acillik olunca muskatı sabah akşam 1 çay kaşığı içiyorum. Gaz sırasında internetten araştırdım oğlumada verdim sütle birlikte yuttu ama sabahına masajla birlikte tüm gazı çıkardı. Ozamandan beri gaz sorunu kalmadı diyebilirim çok kötü bi durum. Çırpınışları insanın yüreğini yakıyo.

Çok sevinirim 22 saat uyumadı dün dayanamıycam artık
Canım bahsettiğin şeyi araştırdım hint cevizi diye geciyor ve hindistanda uyuşturucu yapılıyor o meyve ile dedi arkadaş bebrğine verme dedi bendekorktum

Kızlar dayanamıyorum artik bu gaz bitirdi beni sanki ateşe atmissin kızımı yakiomussun gibi aglio dayanamıyorum bugün tüm gün uyumadi sürekli ağladı

Biz bazen banyodan sonra rahat oluoz bazen de cildirioz anlamadım gitti bizimki tamamiyle gaz problemi yaaa ne biçim gazmis anlamadım cikdircam artik
Evet anneler banyo yapınca rahatlar diyo ama bizde dengesisiz gaz bizde de oluyor sekilden Sekile giriyor küçücük bebişler

Çok sevinirim 22 saat uyumadı dün dayanamıycam artık
Canım küçük cezveye suyu koysun iki çay kaşıgıda anason koysun 2-3 dk kaynatsın biberona süzsün tmmdır , birazda toz şeker atsın ılık ılık içirsin dedi kendisi tecrübelisir

Canım bahsettiğin şeyi araştırdım hint cevizi diye geciyor ve hindistanda uyuşturucu yapılıyor o meyve ile dedi arkadaş bebrğine verme dedi bendekorktum
Canım bebeğe küçük tırnağımın 4/1 kadar verdim öyle çok değil. Ben kendim içiyorum 1er tatlı kaşığı uyuşturucu etkisi olsa canım çeker hep heralde

Kötü niyetle söylemedim uyarmak istedim sen bilirsin sayfayıda inceleyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…