5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Canım ben anason vermeye çalıştım ama kokusunu falan hiç sevmedi. Annemler bulgaristanda bize hep anason veriyolarmış gaz için. Doktorları verin diyomuş. Kaç sene öncesi bide. Ben şuan muskat rendeleyip sabah akşam 1 çay kaşığı sutla içiyorum. Hem benim gaz sorunuma iyi geldi hemde bebeğime geçiyo sütümden oda rahatladı. Geçen hafta ne çektik yaa gazdan dolayı muskatı dolpta arkaya koyunca unutmuşum. Aklıma geldi kaç gündür içiyorum bebeğim rahat allaha şükür. Denemenizde fayda var belki sizede iyi gelir.
Muskati senmi iciosun cnm

Sabah bende anason demleyip 1 çay kaşıgı verdim bebeğime ama cok tedirginim suan uyuyor kucagımda normalde bu saatlerde hayatta uyumaz sanırım anason uyutuyor gibime geldi bakalım ne kadar uyuyacak mırışdanmıyoda normalde mırıldanır uyurken
Uyutma etkisi vardır canım muhtemelen ama şöyle düşünüyorum gazı olmayan bebek karnı ağrımayınca rahatlayıp sakinleşip uyuyodur. Benimkide uyuyo ama genelde rahatlayınca bacakları savurup duruyo, oyun oynuyo sanki gülücükler atıyo. Birde şu var gaz damlaları veriyoruz yaa onlar da uyutuyolar. En azından anason rezene vermek daha doğal geliyo bana ama benim bebeğim rezeneyle anasonla olmuyo illa damla vermem lazım.

Uyutma etkisi vardır canım muhtemelen ama şöyle düşünüyorum gazı olmayan bebek karnı ağrımayınca rahatlayıp sakinleşip uyuyodur. Benimkide uyuyo ama genelde rahatlayınca bacakları savurup duruyo, oyun oynuyo sanki gülücükler atıyo. Birde şu var gaz damlaları veriyoruz yaa onlar da uyutuyolar. En azından anason rezene vermek daha doğal geliyo bana ama benim bebeğim rezeneyle anasonla olmuyo illa damla vermem lazım.
Verdim bir kaşık demledim netteki gibi baya gaz cıkardı ama benim bebeğim uyumadı sanırım daha cok gazımız var benimkide tadını sevmedi ama ben agız damlarının şişesine koydum içinede sütümü sağdım öle verdim içti gerisinide döktüm her içişte taze demleyin diyor annen size günde kaç kaşık vermiş :)

Verdim bir kaşık demledim netteki gibi baya gaz cıkardı ama benim bebeğim uyumadı sanırım daha cok gazımız var benimkide tadını sevmedi ama ben agız damlarının şişesine koydum içinede sütümü sağdım öle verdim içti gerisinide döktüm her içişte taze demleyin diyor annen size günde kaç kaşık vermiş :)
1-2 çay kaşığı veriyomuş canım duruma göre . Sütle denemedim ben canım tek damlayı verdim beğenmedi. İnşallah iyi gelir de rahatlatır bebişini

1-2 çay kaşığı veriyomuş canım duruma göre . Sütle denemedim ben canım tek damlayı verdim beğenmedi. İnşallah iyi gelir de rahatlatır bebişini
İnşallah evde onu kucakta taşımaktan harap oldu belim ağrıdan ölüyorum resmen koptu kimsede yok yardımcı akşam eşim bebegi tutuyoda ben yemek yapıyorum şaşırdım iyice napcamı

Hepinize meraba benim bebegimde sizinkiler gibi çok gazlı doğru düzgün uyumuyodu ağlıyordu sürekli 56 günlük bugün Biz doktorumuzun verdiği nurse harveys şurubu kullanıyoruz bize çok iyi geldi kızlar sizde bi doktorunuza sorup deneyin isterseniz birde biogaia damla kullanıyoruz

Hepinize meraba benim bebegimde sizinkiler gibi çok gazlı doğru düzgün uyumuyodu ağlıyordu sürekli 56 günlük bugün Biz doktorumuzun verdiği nurse harveys şurubu kullanıyoruz bize çok iyi geldi kızlar sizde bi doktorunuza sorup deneyin isterseniz birde biogaia damla kullanıyoruz
Selam sanki bu şurup bizede iyi geldi sen günde 3 defamı veriyorsun nide kaç ml veriyorsun

İnşallah evde onu kucakta taşımaktan harap oldu belim ağrıdan ölüyorum resmen koptu kimsede yok yardımcı akşam eşim bebegi tutuyoda ben yemek yapıyorum şaşırdım iyice napcamı
Ayy canım Allah sabır versin inşallah öyle olunca çok zor oluyo. Annen veya kv yada baban yokmu yardımcı olacak? Benim ailem kv çok yakınlar. Çoğu gün annem bizde oluyo akşamlarıda bebeğim bi babamda bi eşimde, valla 1-2 gün gelmediler de mahvolmuştum yorgunluktan. Tüm gün bebekle uğraşmak bide gece uyumuyosa sürekli yanında olmak çok yorucu oluyo gerçekten.

Ayy canım Allah sabır versin inşallah öyle olunca çok zor oluyo. Annen veya kv yada baban yokmu yardımcı olacak? Benim ailem kv çok yakınlar. Çoğu gün annem bizde oluyo akşamlarıda bebeğim bi babamda bi eşimde, valla 1-2 gün gelmediler de mahvolmuştum yorgunluktan. Tüm gün bebekle uğraşmak bide gece uyumuyosa sürekli yanında olmak çok yorucu oluyo gerçekten.
Saol tatlım valla bazen sinir krizi gecirecefim die cok korkuyorum :KK43: babam kalp krizi gecirdi bir defa anjiyo oldu tekrar olacak şubat ortasında annem de başında zature babacım aynı zamanda ınlar izmirde biz istanbuldayız kayınvalide sigara içiyor onuda ben istemedim 2 gece kaldı dayanamadı sigarasızlıga bende içirmesim balkonda da içmesine izin vermedim sadece akşam eşim geldiğinde o yükü alıyor biraz ondada ertesi güne yemek falan yapıyorum sadece bebek bende olmuyo o ladar :KK43:

Kızlar imdat gaz sorunumuz çok yok kalmadı daha doğrusu damladan sonra ama uyku sorunumuz var anason kullananlar Nasıl demlediniz Nasıl yaptınız artık dayanamıycam vermek istiyorum bugün 22 saattir uyumuyor ağlama kasılma gaz yok sadece uykuya direniyor en azından bi gündüz bi gece veririm de biraz olsun bende uyurum kullanan arkadaşım Nasıl demledin nerden aldın ve ne kadar veriyorsun günde ne olur yardım

Bizim.nobet standart en erken 3 te uyuyo 5.30 kalkiyo sonra uyrsa sukur yoksa 8 den sonra 11 e dogru uyuyo
Kızlar sizin kuzucuklarda ağlama krizine giriolarmi :KK43:(((
Benim ki dün gece girdi tüm apartman inledi düşünün ki sürekli meme aranıyor ama karnı o kadar tok ki bu sefer kusuyor ben üstü Islanınca hasta olmasın diye üstünü değiştiriyorum bu sefer yine ağlama krizi bi kısır döngü yani bide
Benim kız daha çok banyo yaptığı günler huysuzlanıyor artık dün babası yıkama şu çocuğu koksun peynir gibi dedi o derece çıldırttı sizde banyo yapılan günler nasıl durum

Kızlar imdat gaz sorunumuz çok yok kalmadı daha doğrusu damladan sonra ama uyku sorunumuz var anason kullananlar Nasıl demlediniz Nasıl yaptınız artık dayanamıycam vermek istiyorum bugün 22 saattir uyumuyor ağlama kasılma gaz yok sadece uykuya direniyor en azından bi gündüz bi gece veririm de biraz olsun bende uyurum kullanan arkadaşım Nasıl demledin nerden aldın ve ne kadar veriyorsun günde ne olur yardım
Ben yarın sorarım o akrabamaonın kızı 3 aylık o veriyor anason detaylı öğrenirim

X