5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar siz benden 1 2 hafta öncesinin sanırım. Benim 14 Aralık tahmini. Doktor bana 3 hafta sonrasını verdi. Dün hcg değeri 258 Di. 3 hafta sonra kalp atışını duyar miyim sizce ?
bana da 3 hafta sonra dedi ama sanırım benim dr devlette diye gittiğimde garanti duyulabilecek tarih verdi.birde gülüm hepimiz için geçerli bu inşallah hepimiz duyarız Allahın izniyle bunu ancak dr un söylediği tarihte gittiğimizde anlarız

Kızlar siz benden 1 2 hafta öncesinin sanırım. Benim 14 Aralık tahmini. Doktor bana 3 hafta sonrasını verdi. Dün hcg değeri 258 Di. 3 hafta sonra kalp atışını duyar miyim sizce ?
Hayırlı olsun Can'ım ben 5 haftalığım sadece keseyi gördüm 2 hafta sonra kalp atışına gel dedi Can'ım 3 haftalıkken Bebek bile yok daha heyecanlanma görürsün inşallah

kızlar nerelerdesiniz.nasıl gidiyor bulantınız var mı?bende sanki başladı gibi

Bende yok daha hiç bişey 5+1 deyim
benim 5+6 kızlar kilo kontrolunu de sağlayalım nasıl beslenip neler yapıyorsunuz.ben karatay beslenme şeklini uyguluyorum hamurdan falan uzak duruyorum protein ağırlıklı

benim 5+6 kızlar kilo kontrolunu de sağlayalım nasıl beslenip neler yapıyorsunuz.ben karatay beslenme şeklini uyguluyorum hamurdan falan uzak duruyorum protein ağırlıklı
Bende zaten bağırsak tembelliği olduğu için çok korktum gebelikle birlikte . Taze sebze yiyorum sabah. Fazla ekmek yemiyorum. Yani çok bi değişiklik yaptım diyemem. Ama diyetisyenden tavsiye almak istiyorum

Bende zaten bağırsak tembelliği olduğu için çok korktum gebelikle birlikte . Taze sebze yiyorum sabah. Fazla ekmek yemiyorum. Yani çok bi değişiklik yaptım diyemem. Ama diyetisyenden tavsiye almak istiyorum
taze tüketmen çok iyi oluyodur gülüm.git bir diyetisyene yinede çünkü ne kadar kilo o kadar zorlaştırıyor işi.

Merhaba herkese ben de bugun hem idrar hem kan tahliliyle öğrendim 4+3 günlük filan daha doktpra görünmedim ama inşallah sağlıkla gelir bebişler

Arkadaşlar hcg değerlerinizi yazarmısınız? Benimki çok hizli yükseliyor da.. Merak ediyorum

Bende pazartesi gunu kan verdim hcg degerim 366 di.cumartesi tekrar cagirdi doktorum bakalim hakkimizda herseyin hayirlisi olsun insallah.

Merhaba bende 5+3 haftalık gebeyim. Adetim 3 gün gecikmişti değerim 1101 cıktı

Sizinkiler normal seyrinde gibi sanki. Benim adet olmak gereken gün pazar hcg 880 çıktı 3 gün sonra 5015 çıktı dr çoğul gebelik olabilir çok hızlı yükselmiş dedi, sizler sonraki hcg leri de yazarmisiniz? ay catlicam meraktan

benim yumurtlama adetin 16. günü oldu kızlar adet günüm 2 gün geçmişti 104 .ıktı.sonra 2 gün sonra 371 oldu.pazartesi dr um tekrarladı 4552 oldu ve sonrasında keseyi gördük.ama daha öncede yazmıştım bu kan değerleri kişinin yumurtlama zamanına göre değişiyor mesela 9. günde yumurtlayanlar var o gebelik daha erken oluştuğu için kanda daha çok yükselir.geç döllenmeler var mesela çoğumuz biliyoruzdur.dr a gitmeyen arkadaşlar bir an önce gitsin dr a.çünkü ultrason takibi mutlaka yapılsın kızlar :KK66:dr a gitmeseydim ben çatlardım heralde:KK48:

X