5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

adetimin 13. günü yumurtladım canım , 1 martta adet olmuştum çünkü
anladım gülüm işte kan değerleri o yüzden kişiden kişiye değişiyor.beni ayın 25. inde çağardı baya var daha.senin ne zaman randevu

anladım gülüm işte kan değerleri o yüzden kişiden kişiye değişiyor.beni ayın 25. inde çağardı baya var daha.senin ne zaman randevu
pazartesi tekrar gel dedi ama ben çarşamba veya perşembe gitmeyi düşünüyorum

kalp atışı için mi çağardı canım kese için mi
canım keseyi gördük zaten ne için çağırdığını söylemedi ki sadece herşey olması gerektiği gibi ilerliyor dedi o kadar. sırf bu yüzden doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum

canım keseyi gördük zaten ne için çağırdığını söylemedi ki sadece herşey olması gerektiği gibi ilerliyor dedi o kadar. sırf bu yüzden doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum
gülüm demiş işte daha ne olsun benim dr kalp atışı için 3 hafta soraya tarih attı düşün.ama ben değişmeyi düşünmüyorum dr dan memnunun devlette olmasna rağmen önce Allah sonra bu drun sayesinde oldu.hem fazla zamanda atmamış ki gülüm ben 3 hafta beklicem daha düşün

merhaba arkadaslar bende hamileyim muhtemel Dogum Tarihimiz. 5 Aralik bu ayin 13.de tekrar bi randevum var kalp atislari icin keseyi gördük
Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah
benim 2.ci hamileligim 2 yasinda bi kizim var sizlerin ilkmi ?

benim ilk olacak Allah nasip ederse kesenin boyu kaç mm çıktı ? karından mı göründü vajinal mi ?

sizi bu kadar erken çağarmış ta beim dr neden 3 hafta sonraya attı ki ya

sizi bu kadar erken çağarmış ta beim dr neden 3 hafta sonraya attı ki ya

Ben Almanyada yasiyorum Burda özel yada devlet. ayrimi yok Ama Dr larin belirledigi hafta hafta rutin kontroller var onlarda sanirim ilk 34 haftaya kadar her 4 haftada bir gidiliyor 34 haftadan sonra her 2 haftada bir Sona dogru da her hafta görmek istiyorlar.
gecen hafta carsamba gitmistim Dr a sonrasinda 2 hafta sonraya randevu verdi
Ama 3 hafta gercekten Cok uzunmus

Ya

devlet hastaneleri öyle canım , özele gidersen her hafta çağırır
canım özeldeki bana senin doğal yolla çocuğun olmaz ancak tüp bebek olursa olur dedi ben bu devletteki dr a geldim şu an hamileyim çok şükür.özeldeki drlara güvenmiyorum ben

merhaba arkadaşlar bende aralık annesi olucam inş. 25 şubat son adet tarihim. kan tahlili yaptırdım betahcg baya bi yüksek 18.binlerde ayın 13 de doktora gidicem. ikinci bebeğim olucak :)

Kızlar siz benden 1 2 hafta öncesinin sanırım. Benim 14 Aralık tahmini. Doktor bana 3 hafta sonrasını verdi. Dün hcg değeri 258 Di. 3 hafta sonra kalp atışını duyar miyim sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…