- 10 Haziran 2015
- 921
- 748
adetimin 13. günü yumurtladım canım , 1 martta adet olmuştum çünküadetinin kaçıncı günü yani canım ben 16. günü yumurtlama oldu
anladım gülüm işte kan değerleri o yüzden kişiden kişiye değişiyor.beni ayın 25. inde çağardı baya var daha.senin ne zaman randevuadetimin 13. günü yumurtladım canım , 1 martta adet olmuştum çünkü
pazartesi tekrar gel dedi ama ben çarşamba veya perşembe gitmeyi düşünüyorumanladım gülüm işte kan değerleri o yüzden kişiden kişiye değişiyor.beni ayın 25. inde çağardı baya var daha.senin ne zaman randevu
kalp atışı için mi çağardı canım kese için mipazartesi tekrar gel dedi ama ben çarşamba veya perşembe gitmeyi düşünüyorum
canım keseyi gördük zaten ne için çağırdığını söylemedi ki sadece herşey olması gerektiği gibi ilerliyor dedi o kadar. sırf bu yüzden doktorumu değiştirmeyi düşünüyorumkalp atışı için mi çağardı canım kese için mi
gülüm demiş işte daha ne olsun benim dr kalp atışı için 3 hafta soraya tarih attı düşün.ama ben değişmeyi düşünmüyorum dr dan memnunun devlette olmasna rağmen önce Allah sonra bu drun sayesinde oldu.hem fazla zamanda atmamış ki gülüm ben 3 hafta beklicem daha düşüncanım keseyi gördük zaten ne için çağırdığını söylemedi ki sadece herşey olması gerektiği gibi ilerliyor dedi o kadar. sırf bu yüzden doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum
benim ilk olacak Allah nasip ederse kesenin boyu kaç mm çıktı ? karından mı göründü vajinal mi ?merhaba arkadaslar bende hamileyim muhtemel Dogum Tarihimiz. 5 Aralik bu ayin 13.de tekrar bi randevum var kalp atislari icin keseyi gördük
Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah
benim 2.ci hamileligim 2 yasinda bi kizim var sizlerin ilkmi ?
sizi bu kadar erken çağarmış ta beim dr neden 3 hafta sonraya attı ki yamerhaba arkadaslar bende hamileyim muhtemel Dogum Tarihimiz. 5 Aralik bu ayin 13.de tekrar bi randevum var kalp atislari icin keseyi gördük
Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah
benim 2.ci hamileligim 2 yasinda bi kizim var sizlerin ilkmi ?
devlet hastaneleri öyle canım , özele gidersen her hafta çağırırsizi bu kadar erken çağarmış ta beim dr neden 3 hafta sonraya attı ki ya
Benim özel ama 2 hafta sonraya verdi. Ben yine de devlette görüncem haftaya:)sizi bu kadar erken çağarmış ta beim dr neden 3 hafta sonraya attı ki ya
sizi bu kadar erken çağarmış ta beim dr neden 3 hafta sonraya attı ki ya
benim ilk olacak Allah nasip ederse kesenin boyu kaç mm çıktı ? karından mı göründü vajinal mi ?
gülüm sen neden bu kadar bekledin dr a gitmek için[/QUOTE
Ya işte ne biliyim biraz bekliyim dedim neyse çok şükür kesemi gördüm bi sorun yokmuş 15 gün sonra gidicem kalp atışları için onu da duyarsam rahat ederim artık
canım özeldeki bana senin doğal yolla çocuğun olmaz ancak tüp bebek olursa olur dedi ben bu devletteki dr a geldim şu an hamileyim çok şükür.özeldeki drlara güvenmiyorum bendevlet hastaneleri öyle canım , özele gidersen her hafta çağırır
Yolk u falan bilmem valla bugün keseyi gösterdi doktor sağlıklı bi sorun yok dedi bakalım artık inşallah 15 gün sonrada kalp atışı için gidicemcanım sen keseni ve yolk sac keseni gördün mü ?
Canım bana da vajinal baktı. 4+1 haftaydı dün. Senin neydi?Vajinal bakti ölctü Ama kac cm bilmiyorum ultrason cikardi istemeyi unuttum o heyecandan Ama dosyamin icine koydu birdahakine isticem
Al benden o kadar. Bi hapşırdim karnıma kramp girdi. Neredeyse ağlayacaktım. ..Aynen ya. Millete güldüğüm şeyleri yaşıyorum şuan. Hapşırmaktan bile korkuyorum :)