5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Hayır, bunlar sadece riskler diyor, kesin bir şekilde konuşmadığı için panikledim.
yaaa işte aynı şeyi benim dr da yaptı bebeğin kilosu normalmiş ama şeker hastası olduğum için çocuk kilo alır iç organları gelişmezmiş doğumdan sonra nefes alamaz hık der gider dediiaynen bu şekil konuştuuçıldırmamak elde değil yaaa.yavrumuzu kucağımıza alabilsek hayırlısıyla Rabbimden diliyorum ya.psikoloji denen şey kalmadı ya kalmadı resmen.ne şekermiş bee hayatı zindan etti bana

Bende şeker vs hiç birşey yok benimde 2600 dü en son banada doktor iri dedi ama yapacak birşey yok suan 2800 olmuştur kesin

Ne demek hık der kalır ya nasıl bi doktot bunu der böle cümle kurar ohaa yani

Ahh aynen canım, inan ki dikkat ediyorum. Bende normalde şeker yoktu, hamilelikte çıktı.
Eşim bile dedi dün, doktor bey gerçekten dikkat ediyor, bir çok şeyi yemiyor diye.
Anlamıyor doktor sanki. Ciğeri gelişmez, organları gelişmez, yok erkenden doğum yaparsın bilmem ne.
Her bebek küçük doğmak mı zorunda ben anlamadım yani.
Kaynanama sordum eşim 3900 kg doğmuş, biz doktora gitmeyi mi biliyorduk, böyle bilinçli bile değildik, bu doktorlar halt etmiş diyo kaynanam.
Bide bizim doktor 12.haftadan beri 2 hafta önde gidiyor bebeğiniz diyo, geç döllenme olduğu halde diyor.
Artık ne düşünsem şaşırdım yani, iyi mi kötü mü, psikolojimi bozdu resmen.

İri bebekler olacak demek ki canım bizimkiler.
Bunu neden anlamıyor doktorlar
Eşim 3900 kg doğmuş dün kaynanama sordum.
Oda iri bi bebekmiş.
Benim kardeşim 4200 doğdu normal doğumla ben 2250 doğmuşum normal doğum ama 7 aylık herkesin kilosu malesef aynı olmıyor gerci doktor kötü değil dedi bana üstelik bebrklrr 34 haftadan donra akciğer solunumu almaya başlıypr dedi doktor şimdi doğmuş olsa bile yaşama sansı yuzde 98 dedi ben anlamadım

Ne demek hık der kalır ya nasıl bi doktot bunu der böle cümle kurar ohaa yani
yaa aynen öyle dediieşimle özelde de alternatif bakıyoruz şimdi eşime dedim bu adam için ölüm hık der gider bu kadar basit yani.cumaya tekrar çağardı gidicem eğer yine aynı tarz da konuşursa daha da gitmicem.hayır normal diye tutturmuş kardeşim normal yaptırma o zaman.ne bebeği ne beni riske at manyak sen tatmin olacan diye bebeğimi öldürecen.takmış normale eee normalede bebek zorlanır şeker var diyosun.bu konu bir taraftan böbreğin büyümei bir taraftan berbatım yaa

İri bebekler olacak demek ki canım bizimkiler.
Bunu neden anlamıyor doktorlar
Eşim 3900 kg doğmuş dün kaynanama sordum.
Oda iri bi bebekmiş.
aynen ya yengem bundan 18 sene önce 5 kg doğurmuş yaa kadın hem de normal düşünebiliyormusun.ben bu dr lara aklım ermiyor ya insanları böyle tedirgin etmenin ne alemi var ne gerekiyosa ayrıntılı mı neyse herşeyini dört dörtlük yap bak sıkıntı varsa öyle konuş.ihtimaller üstüne hık der gider diyorlar.Allaha havale ettim yaa.

canım sen doktorun için cumayı neden bekliyorsun git başka doktora. Allah korusun erken doğum olacağı falan tutar hem seni hem bebeği riske atacak birine güvenme yani. hemen araştır ptesi git birine

canım sen doktorun için cumayı neden bekliyorsun git başka doktora. Allah korusun erken doğum olacağı falan tutar hem seni hem bebeği riske atacak birine güvenme yani. hemen araştır ptesi git birine
eşimle ters düşüyoruz gülüm eşimde diyor ki dr dur vardır bildiği ya bildiğini bilmem ama adam bana bunları söyledi oda tutturdu cuma günü son git baki nasıl davranıcak ne dicek ona göre bizde önümüze bakalım diyor.ya varya sanki dünyada değilim ya öyle berbat haldeyim ki sana anlatamam

Bencede başka doktora görün en mantıklısı şeker hastalarına zaten normale almıyor doktorlar riskli diye

O zaman acil bişi bahane et al yanına birini git başka doktora acil olduğundan hemrn buraya geldim de doktor cok rahatmış devlettemi bu doktor özelde olsa ısrar etmez normal die :)

Bencede başka doktora görün en mantıklısı şeker hastalarına zaten normale almıyor doktorlar riskli diye
eşime anlatamıyorum ki kavga ediyoruz.o sen pimpiriklisin deyip duruyor ya pimpiriğimi var adam hık der gider diyor.çıldırmama az kaldı

eşime anlatamıyorum ki kavga ediyoruz.o sen pimpiriklisin deyip duruyor ya pimpiriğimi var adam hık der gider diyor.çıldırmama az kaldı
Canım eşinden habersiz al anneni kardeşini vs git başka doktora haftan ilrrlediğinde başka doktor da bakmak istemryecek sana özelde son haftalarda başka doktora gidince pek istekli ilgilenmiyor doktotlar

O zaman acil bişi bahane et al yanına birini git başka doktora acil olduğundan hemrn buraya geldim de doktor cok rahatmış devlettemi bu doktor özelde olsa ısrar etmez normal die :)
özele gittiğim dr direk sezeryan dedi ama o da ne yoğun bakım ne küvez hiçbişeyi yok.büyük bir kadın doğum hast var oda tuzlu geliyor eşiminde bu yaz boyunca işleri berbat gitti trafik kazası geçirdi ölümden döndü su kanalına uçtu ne kadar zaman çalışamadı falan filan tüm treslikler üst üste geldi.

Nerde oturuyorsunuz ki şehir olarak

Nerde oturuyorsunuz ki şehir olarak
antalya canım.bu haftayı mecburen geçirme gerek sonrasında hiç beklemeden yapılması gerekenleri yapıcam.kasık ağrısı vs yok olsa hiç durmaz giderim özeldekine beklemem yani ama ağrı falan olmadığından beklicem haftaya kadar.

Antalyadada daha uygun özel hastahaneler vardır ya benim yengem denizlide özel hatahanede doğurdu 1000 tl tuutt hepsi ki cok kötü bir hastahane değil sen genede son 3 haftaya bırakma kuzenim 38 haftada başka doktora gitti doktor almadı bu haftaya kadar kim takip rtti ise ona görünün dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…