5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

gözün aydın canım darısı başımıza olsun inşallah. ekleteceklerse sıkıntı yok ya çalıştığın günleri. maşallah sağsağlim kucağına almak nasip olur inşallah. geçmiş olsun. turşu suyu içmeye çalış istersen arkadaşım öyle geçirmişti boğaz ağrısını

Canım lohusa ve hamiş bayanları cok korkuturlarmış sürekli dua ederek uyu felak ve nas suresini sık sık oku yatarkende yanında birisi olsun banada bi kaç defa okdu

Canım gözün aydın seninde. Maşallah tosun olcak bebişin hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah
Bu arada boğaz ağrısı için ballı sıcak suyun içine 1 kaşıkta zancefil koyarsan biraz yakıyo ama çok rahatlatıyo. Geçen öyle yapmıştım çok iyi geldi.

Öyle canım ya annelik zor. Tabi anne var annecik var. Neler duyuyoruz Rabbim korusun evlatlarımızı. 9 ay karnımızda taşıyıp yüzünü görmeden, kokusunu hissetmeden aşık oluyoruz onlara. Doğunca kim bilir nasıl sevip nasıl korıcaz kimbilir. Alın yazıları güzel olsun rabbim korusun onları.

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah. oku canım gece olmadı youtubeden yasin i şerif, fetih suresi aç evde okunsun

inşAllah canım çok sağol deneyeceğim. bir arkadasımda limon tuz karabiber dedi onu da içtim inşAllah ilaçsız çözülür.

canım sağlıklı olsunlar inşAllah evlatlarımız. eve gidince deniycem çok teşekkürler.

Bendede oluodu cnm okuyarak yatmama ragmen kucuk yakaya takilan cevsenden alip taktim surekli ustunde tasiorum cok sukur gecti ama takmayi unuttugum zaman hemen geri korkutuolar sende bi cevsen alip tak bence cok etkili hic korkmuosun

Bende iki gecedir uyuyamiorum 3 gibi dalinca 6 da geri uyaniorum malum dogumdan sonra uykusuz geceler olcak vucut ona hazirlik yapio galiba kizlar :)))
Ben de onu düşünüyorum. Uyaninca öyle boş boş canım da sıkılıyor bebisler dogunca onlarla ugrascaz neyse kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…