- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
Günaydın kızlar dün dr gittim çok şükür çalışamaz raporumu aldım gerçi bugun işyerindeyim amakapıdan gelip aldılar yoksa gelemem dedim geçici vergi var elleri mahkum ara ara gelicem dogumsonrası günlerime ekliycem geldiğim günleri... bebiş iyi çok sukur 1 hafta önde gidiyor dedi 2.070 kg olmusuz 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı boyunu sormayı unuttum heyecandan. Henüz dönmemiş kafası yukarıda dedi çok şükür... Troid prob. vardı normale dönmüş. benim boğazlarr fenaaa antibiyotik verdi kullanmamaya calış dedi yutkunmakta zorlanıyorum ateşlenirsem kullanmaya baslıycam boll su ballı su nar vb. dayandım inşAllah gerek kalmaz hayırlısıyla biran önce zaman geçseydi iyyidi...
Rabbim hayırlı zamanda sağlıkla doğum haberlerimizide buradan duyurmayıda nasip etsin.
Sağol canımMasallah çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı masip etsin inşAllah.
Canım lohusa ve hamiş bayanları cok korkuturlarmış sürekli dua ederek uyu felak ve nas suresini sık sık oku yatarkende yanında birisi olsun banada bi kaç defa okduGünaydın kizlar biz de dun yatagimizi ana kucağımızı bakim urunlerimizi aldik son eksikleri tamamladik cok şükürama yorgunluktan bitik vaziyetteyim elim kolum kalkmiyor valla bi de bir haftadan beri gece sanki evde biri dolaşıyor gibi hissediyorum yada ruyamda görüyorum eve birinin girdiğini çığlık çığlığa uyanıyorum bu gece yine yaşadım ne yapmaliyim sizce aranizda boyle seyler yaşayan oldu mu
Canım gözün aydın seninde. Maşallah tosun olcak bebişinGünaydın kızlar dün dr gittim çok şükür çalışamaz raporumu aldım gerçi bugun işyerindeyim amakapıdan gelip aldılar yoksa gelemem dedim geçici vergi var elleri mahkum ara ara gelicem dogumsonrası günlerime ekliycem geldiğim günleri... bebiş iyi çok sukur 1 hafta önde gidiyor dedi 2.070 kg olmusuz 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı boyunu sormayı unuttum heyecandan. Henüz dönmemiş kafası yukarıda dedi çok şükür... Troid prob. vardı normale dönmüş. benim boğazlarr fenaaa antibiyotik verdi kullanmamaya calış dedi yutkunmakta zorlanıyorum ateşlenirsem kullanmaya baslıycam boll su ballı su nar vb. dayandım inşAllah gerek kalmaz hayırlısıyla biran önce zaman geçseydi iyyidi...
Rabbim hayırlı zamanda sağlıkla doğum haberlerimizide buradan duyurmayıda nasip etsin.
Öyle canım ya annelik zor. Tabi anne var annecik var. Neler duyuyoruz Rabbim korusun evlatlarımızı. 9 ay karnımızda taşıyıp yüzünü görmeden, kokusunu hissetmeden aşık oluyoruz onlara. Doğunca kim bilir nasıl sevip nasıl korıcaz kimbilir. Alın yazıları güzel olsun rabbim korusun onları.iş emme ve uyumaya gelince anne, ağlayınca anneyi istiyor ...
uykusunu almış altı temiz olan bebeğe herkes seve seve bakar :)
annem şimdi teksin o zaman etrafın kalabalık olur dedi. bende o zaman siz bakarsınız ben uyurum dedim. o seni arar hiç öyle olmaz dedi ya
annelik zormuş hakkaten daha bu ne ki bazen insanlar karnımdayken daha iyiydi en azından koruyordum diyor ya Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah
Günaydın kizlar biz de dun yatagimizi ana kucağımızı bakim urunlerimizi aldik son eksikleri tamamladik cok şükürama yorgunluktan bitik vaziyetteyim elim kolum kalkmiyor valla bi de bir haftadan beri gece sanki evde biri dolaşıyor gibi hissediyorum yada ruyamda görüyorum eve birinin girdiğini çığlık çığlığa uyanıyorum bu gece yine yaşadım ne yapmaliyim sizce aranizda boyle seyler yaşayan oldu mu
gözün aydın canım darısı başımıza olsun inşallah. ekleteceklerse sıkıntı yok ya çalıştığın günleri. maşallah sağsağlim kucağına almak nasip olur inşallah. geçmiş olsun. turşu suyu içmeye çalış istersen arkadaşım öyle geçirmişti boğaz ağrısını
Canım gözün aydın seninde. Maşallah tosun olcak bebişinhayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah
Bu arada boğaz ağrısı için ballı sıcak suyun içine 1 kaşıkta zancefil koyarsan biraz yakıyo ama çok rahatlatıyo. Geçen öyle yapmıştım çok iyi geldi.
inşAllah canım çok sağol deneyeceğim. bir arkadasımda limon tuz karabiber dedi onu da içtim inşAllah ilaçsız çözülür.
Bende iki gecedir uyuyamiorum 3 gibi dalinca 6 da geri uyaniorum malum dogumdan sonra uykusuz geceler olcak vucut ona hazirlik yapio galiba kizlar :)))2 saattir evin içinde dolanıyorum uyumak istiyorum yaaaa
Bendede oluodu cnm okuyarak yatmama ragmen kucuk yakaya takilan cevsenden alip taktim surekli ustunde tasiorum cok sukur gecti ama takmayi unuttugum zaman hemen geri korkutuolar sende bi cevsen alip tak bence cok etkili hic korkmuosunGünaydın kizlar biz de dun yatagimizi ana kucağımızı bakim urunlerimizi aldik son eksikleri tamamladik cok şükürama yorgunluktan bitik vaziyetteyim elim kolum kalkmiyor valla bi de bir haftadan beri gece sanki evde biri dolaşıyor gibi hissediyorum yada ruyamda görüyorum eve birinin girdiğini çığlık çığlığa uyanıyorum bu gece yine yaşadım ne yapmaliyim sizce aranizda boyle seyler yaşayan oldu mu
Ben de onu düşünüyorum. Uyaninca öyle boş boş canım da sıkılıyorBende iki gecedir uyuyamiorum 3 gibi dalinca 6 da geri uyaniorum malum dogumdan sonra uykusuz geceler olcak vucut ona hazirlik yapio galiba kizlar :)))
Pek cici olmuşKizimin cicileri :) hastane hazirliklarida tamam
Sagol tatlim benim insallah ❤Pek cici olmuşgüle güle giysin meleğin
Kizimin cicileri :) hastane hazirliklarida tamam
çok cicilerKizimin cicileri :) hastane hazirliklarida tamam
Sağol canim benim insallah :)güle güle sağlıkla giysin prenses çok şeker :)
Dimi :) sağol canimçok ciciler