- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
Günaydın kızlar dün dr gittim çok şükür çalışamaz raporumu aldım gerçi bugun işyerindeyim ama kapıdan gelip aldılar yoksa gelemem dedim geçici vergi var elleri mahkum ara ara gelicem dogumsonrası günlerime ekliycem geldiğim günleri... bebiş iyi çok sukur 1 hafta önde gidiyor dedi 2.070 kg olmusuz 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı boyunu sormayı unuttum heyecandan. Henüz dönmemiş kafası yukarıda dedi çok şükür... Troid prob. vardı normale dönmüş. benim boğazlarr fenaaa antibiyotik verdi kullanmamaya calış dedi yutkunmakta zorlanıyorum ateşlenirsem kullanmaya baslıycam boll su ballı su nar vb. dayandım inşAllah gerek kalmaz hayırlısıyla biran önce zaman geçseydi iyyidi...
Rabbim hayırlı zamanda sağlıkla doğum haberlerimizide buradan duyurmayıda nasip etsin.
gözün aydın canım darısı başımıza olsun inşallah. ekleteceklerse sıkıntı yok ya çalıştığın günleri. maşallah sağsağlim kucağına almak nasip olur inşallah. geçmiş olsun. turşu suyu içmeye çalış istersen arkadaşım öyle geçirmişti boğaz ağrısını