inşallah faydası olur canım.magvital kullanıyordum tozdu o şimdi magnorm verdi doktor suya atınca eriyen yuvarlak kapsül gibi bişey. bakalım o değiştirecek mi durumu bugün ilk defa içtim
Kızlarr minnak erkeğimin hastane çıkışı için annişimin örmüş olduğu battaniye takımıı
Zor bir geceydi.. hem dış katman hem içerden karın ağrısı birde bebek ne yöne dönsem iniyor çok huzursuz bir geceydiniye ağrıyor gülüm
Nefes darlığı da çok zor.. Allah yardımcımız olsunBen de nefes darlığından tekmelerden uyuyamadımgunaydın
Günaydın canımHayırlı sabahlar kızlar ? Nasılsınız ?
Sen nasılsın??Hayırlı sabahlar kızlar ? Nasılsınız ?
Günaydın tatlımGunaydin
Bugün doktor kontrolum var bakalım herşey yolunda mı..
Gün verecek muhtemelen doğum icin
Bebegimı de çok ozledim
Günaydın canımbugün benim için daha sakin bi gün. Uykumu aldığım için sanırım bu. Uyku düzeni gerçekten çok farkediyo insan hayatında bunu anladım yaniii
Canım valla zor bi yolculukmuş bunu anladım. Artık rahat hareket etmek istiyorum, yüz üstü yatmak istiyorum, bir an önce doğsun bebeğim kilo verip daha dinç olmak istiyorum, ama bizim paşa uyurmu uyumazmı işte onu bilemiyorum. Şu an çevremde çoğu kişi biz sana bırakmayız onu sevcez biz bakçaz modundalarMaşallah ne güzel. zamanları arar mıyız bilmiyorum doğunca inşallah uyurlar ya. ben yine uykulu bitkin ama çalışmaya çalışan bir vaziyette acıların çocuğu modundayım
annem akşam yatak odasını bulabilecek misiniz bakalım çocuk olunca diyo. gece uyumaz etmezse şimdiden de böyle olunca
Günaydın canımgünaydın kızlar...
Canım valla zor bi yolculukmuş bunu anladım. Artık rahat hareket etmek istiyorum, yüz üstü yatmak istiyorum, bir an önce doğsun bebeğim kilo verip daha dinç olmak istiyorum, ama bizim paşa uyurmu uyumazmı işte onu bilemiyorum. Şu an çevremde çoğu kişi biz sana bırakmayız onu sevcez biz bakçaz modundalarbakalım o günler gelince napacaklar merak ediyorum
Allah yardımcın olsun hakikaten ben nerden baksan 3 haftadır dükkana gitmiyorum, doğal gaz aksa dükkanı tam karşımızda oraya bile arabayla gittim işimi halletmeye de yorgunluktan bel ağrısından öldüm o gün. Annelik buymuş demek ki, çocuklarımız için dayanıcaz mecburen
Kızlar doktordan geldim nst de hiç sancı falan çıkmadışaka gibi resmen 36 haftalığım bugün suyumuz iyi hareketleride iyi maşallah. Doğum pozisyonunu almış kafası girmiş artık bide yüzü bize dönüktü. 2800 gr olmuş oğluşum haftaya salı tekrar çağırdı bu haftada dursa çok iyi ama kendi gelirse çok güzel olacak beklicez dedi. 37 yi görsek çok iyi dedi. Haftaya salıya kadar gelmezse sanırsam salıdan sonra alacak Ama benim içime doğuyo bu hafta gelir gibi geliyo ayy biraz daha rahatladım sankii
kızlarr yeni geldim eve çıktık kuzumun beşiğini aldık kalan eksiklerini tamamladık çok şükür herşeyi hazır artıkyarın dr randevum var dr dan gelince krucaz bütün eşyaları yerleştiricez artık ayy beşiği falan görünce daha da hecan sardı beniii sanki yeni hamile olduğumu öğrendim gibi inşallah kontrol de güzel geçer yarın Allahın izniyle
kızlar dr dan geldimşekerden dolayı adam felaket senaryosu çizgi ya kilosu iyi olur ama organları gelişmezmiş doğarmış nefes alamaz ölürmüş tek şeker hastası olan benmiyimm yaa ayaklar şiş diyor evet şiş 8 aydır bana yat kalkma diyorsunuz bende yatmak zorundaydım ister istemez şişiyor diyorum eee şişmicek işte diyorrr kafamı duvara vurasım geldi ya.ayrıntılıya alıcak nsty bağlicak öğlen molasına girdiler çatlicamm ya çatlicammm.normal doğum yapmayın o zman çocuk sıkıntıya girmesin diyorum ağzını eğip yok olmaz öyle diyor çatlak ya