5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Günaydın canım bugün benim için daha sakin bi gün. Uykumu aldığım için sanırım bu. Uyku düzeni gerçekten çok farkediyo insan hayatında bunu anladım yaniii

Maşallah ne güzel. zamanları arar mıyız bilmiyorum doğunca inşallah uyurlar ya. ben yine uykulu bitkin ama çalışmaya çalışan bir vaziyette acıların çocuğu modundayım
annem akşam yatak odasını bulabilecek misiniz bakalım çocuk olunca diyo. gece uyumaz etmezse şimdiden de böyle olunca

Canım valla zor bi yolculukmuş bunu anladım. Artık rahat hareket etmek istiyorum, yüz üstü yatmak istiyorum, bir an önce doğsun bebeğim kilo verip daha dinç olmak istiyorum, ama bizim paşa uyurmu uyumazmı işte onu bilemiyorum. Şu an çevremde çoğu kişi biz sana bırakmayız onu sevcez biz bakçaz modundalar bakalım o günler gelince napacaklar merak ediyorum
Allah yardımcın olsun hakikaten ben nerden baksan 3 haftadır dükkana gitmiyorum, doğal gaz aksa dükkanı tam karşımızda oraya bile arabayla gittim işimi halletmeye de yorgunluktan bel ağrısından öldüm o gün. Annelik buymuş demek ki, çocuklarımız için dayanıcaz mecburen

iş emme ve uyumaya gelince anne, ağlayınca anneyi istiyor ...
uykusunu almış altı temiz olan bebeğe herkes seve seve bakar :)
annem şimdi teksin o zaman etrafın kalabalık olur dedi. bende o zaman siz bakarsınız ben uyurum dedim. o seni arar hiç öyle olmaz dedi ya

annelik zormuş hakkaten daha bu ne ki bazen insanlar karnımdayken daha iyiydi en azından koruyordum diyor ya Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah

Masallah çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı masip etsin inşAllah.

sağlıkla kullansın inşAllah çok çok mutlu günlerde :)

Günaydın kizlar biz de dun yatagimizi ana kucağımızı bakim urunlerimizi aldik son eksikleri tamamladik cok şükür ama yorgunluktan bitik vaziyetteyim elim kolum kalkmiyor valla bi de bir haftadan beri gece sanki evde biri dolaşıyor gibi hissediyorum yada ruyamda görüyorum eve birinin girdiğini çığlık çığlığa uyanıyorum bu gece yine yaşadım ne yapmaliyim sizce aranizda boyle seyler yaşayan oldu mu

Allah akıl fikir versin bence acilen dr değiştir böyle dr. mu olur hem stres yapmayın derler hem dediklerine bak üzme kendinii Rabbimin izniyle bişey olmaz son zamanların daha fazla dikkat etmeye calış sadece cnm mutlaka dr. değiştir.

Günaydın kızlar dün dr gittim çok şükür çalışamaz raporumu aldım gerçi bugun işyerindeyim ama kapıdan gelip aldılar yoksa gelemem dedim geçici vergi var elleri mahkum ara ara gelicem dogumsonrası günlerime ekliycem geldiğim günleri... bebiş iyi çok sukur 1 hafta önde gidiyor dedi 2.070 kg olmusuz 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı boyunu sormayı unuttum heyecandan. Henüz dönmemiş kafası yukarıda dedi çok şükür... Troid prob. vardı normale dönmüş. benim boğazlarr fenaaa antibiyotik verdi kullanmamaya calış dedi yutkunmakta zorlanıyorum ateşlenirsem kullanmaya baslıycam boll su ballı su nar vb. dayandım inşAllah gerek kalmaz hayırlısıyla biran önce zaman geçseydi iyyidi...

Rabbim hayırlı zamanda sağlıkla doğum haberlerimizide buradan duyurmayıda nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…