Canım erkekmiydi senin bebeğin? Genelde erkek bebeklerin böbrek sorunu çıkıyo. Benim yeğeniminde 36-37. Haftasında böbrek büyümesi çıktı ama doğumdan sonra böyle bişeyi kalmadı. Senin önceden çıkmadıysa bu böbrek sorunu merakk etme sıkıntı olmaz doğumdan sonra geçer inşallah. Mesela arkadaşımın bebeğinde 20.haftlarında böbrek büyümesi var denildi doğumdan sonrada devam etti 1 sene boyunca takipteydi. Şu an sıkıntı falan kalmadı Allaha şükür. Yeni olan bişeyse sıkma canını.böbrek genişlemesine çok takıldım ya doğum dan ziyade ona canım sıkıldı.
önce yoktu gülüm yeni çıktıdahaCanım erkekmiydi senin bebeğin? Genelde erkek bebeklerin böbrek sorunu çıkıyo. Benim yeğeniminde 36-37. Haftasında böbrek büyümesi çıktı ama doğumdan sonra böyle bişeyi kalmadı. Senin önceden çıkmadıysa bu böbrek sorunu merakk etme sıkıntı olmaz doğumdan sonra geçer inşallah. Mesela arkadaşımın bebeğinde 20.haftlarında böbrek büyümesi var denildi doğumdan sonrada devam etti 1 sene boyunca takipteydi. Şu an sıkıntı falan kalmadı Allaha şükür. Yeni olan bişeyse sıkma canını.
Böbrek genişlemesini çok duyuyorum artık rutin gibi bişey olmuş hamilelikte bunu takma kafana baska Dr dan da bilgi alçok çok üzüldümmmhaftaya cumaya çağardı yine ama böbrek konusunu önemsemedi pek doum için takibe çağardı
benim dr üstelemediki gülüm ayrıntılıya giren başka bir uzmandı o da doğumdan sonra takip gerek dedi.haftaya gidicem şimdi bakalım ne dicek eşimle oturup konuşucaz ona göre doğumu nerde yapacağımıza karar vericezBöbrek genişlemesini çok duyuyorum artık rutin gibi bişey olmuş hamilelikte bunu takma kafana baska Dr dan da bilgi al
magvital kullanıyordum tozdu o şimdi magnorm verdi doktor suya atınca eriyen yuvarlak kapsül gibi bişey. bakalım o değiştirecek mi durumu bugün ilk defa içtimcanım magnezyumu hap olarak mı toz olarak mı kullanıyorsun ? toz daha etkili bana eczacı öyle dedi ama ben tozu kullanamıyorum
canım tuzu tamamen bırakmayı denedin mi? benim de ayaklarım şişiyor tuzdan dedi doktor. 1.2 gündür çok dikkat etmedim bugün şiş yinekızlar dr dan geldimşekerden dolayı adam felaket senaryosu çizgi ya kilosu iyi olur ama organları gelişmezmiş doğarmış nefes alamaz ölürmüş tek şeker hastası olan benmiyimm yaa ayaklar şiş diyor evet şiş 8 aydır bana yat kalkma diyorsunuz bende yatmak zorundaydım ister istemez şişiyor diyorum eee şişmicek işte diyorrr kafamı duvara vurasım geldi ya.ayrıntılıya alıcak nsty bağlicak öğlen molasına girdiler çatlicamm ya çatlicammm.normal doğum yapmayın o zman çocuk sıkıntıya girmesin diyorum ağzını eğip yok olmaz öyle diyor çatlak ya
canım 2 haftaya kadar önde gitmesi sorun olmuyor. izine de son adet tarihine göre 32+0 olunca çıkılıyor ultrasona göre olmuyor bildiğim kadarıyla. doğum da sata göre çünkü.kızlar kızlar
çıktım dr dan o çok çabuk bır muayene oldu
bebek ıyıyımıs su normal dedı normalde 28+4 gun olamam gerekırken bebegın gelışımı 29+4 mus bu bı sıkıntı yaratır mı bana bı açıklama yapmadı detaylıda benım kız yuzunu kapattığı ıcın sol lens ve dudağı görememıştı yıne kapattı yıne göremedı
magnorm dıye bı magnezyum başlattı
ne zaman ızne çıkarım birimim soruyor dedım 2 hafta sonra dedi su anda bebgın gelışımı 29+4 olsa bıle 2 hafta sonra 31+4 oluyorum bu tarıhtede ızne çıkartıyorlar mı
Güle güle giyinsin kUzuKızlarr minnak erkeğimin hastane çıkışı için annişimin örmüş olduğu battaniye takımıı
Bana da magnorm verdi daha önceki magnesıum dıasporaldımagvital kullanıyordum tozdu o şimdi magnorm verdi doktor suya atınca eriyen yuvarlak kapsül gibi bişey. bakalım o değiştirecek mi durumu bugün ilk defa içtim
çok çok üzüldümmmhaftaya cumaya çağardı yine ama böbrek konusunu önemsemedi pek doum için takibe çağardı
Sagol canım 21 Kasım gibi oluyor yani aralıktada dogum var zaten kafama takılmıştı bebegın gelişimi niye önde diye sağlıklı olsundacanım 2 haftaya kadar önde gitmesi sorun olmuyor. izine de son adet tarihine göre 32+0 olunca çıkılıyor ultrasona göre olmuyor bildiğim kadarıyla. doğum da sata göre çünkü.
Sağol canımGüle güle giyinsin kUzu
Guzel gunlerde kullansin tatlim cok cici.Kızlarr minnak erkeğimin hastane çıkışı için annişimin örmüş olduğu battaniye takımıı
İnşallah canımGuzel gunlerde kullansin tatlim cok cici.
Ellerine sağlık annenin
Allah kolaylik versin hepimize artık zor zamanlardayiz2 saattir evin içinde dolanıyorum uyumak istiyorum yaaaa
evet okudum dün gülüm geçer diyende var tersini söyleyende.Rabbime sığınıyorum.sağsağlim yavrumu nasip etsin bana inşallahhcanım böyle bir konu buldum onunla ilgili okudun mu bunu?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...beginde-bobrek-genislemesi-yasayanlar.326402/
çok sorun olmuyor geçiyor diyorlar.
niye ağrıyor gülümKarın ağrılarından yatamiyorum