5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

böbrek genişlemesine çok takıldım ya doğum dan ziyade ona canım sıkıldı.
Canım erkekmiydi senin bebeğin? Genelde erkek bebeklerin böbrek sorunu çıkıyo. Benim yeğeniminde 36-37. Haftasında böbrek büyümesi çıktı ama doğumdan sonra böyle bişeyi kalmadı. Senin önceden çıkmadıysa bu böbrek sorunu merakk etme sıkıntı olmaz doğumdan sonra geçer inşallah. Mesela arkadaşımın bebeğinde 20.haftlarında böbrek büyümesi var denildi doğumdan sonrada devam etti 1 sene boyunca takipteydi. Şu an sıkıntı falan kalmadı Allaha şükür. Yeni olan bişeyse sıkma canını.

önce yoktu gülüm yeni çıktıdahahaftaya tekrar gidicem belki yine ayrıntılıya alır

çok çok üzüldümmmhaftaya cumaya çağardı yine ama böbrek konusunu önemsemedi pek doum için takibe çağardı
Böbrek genişlemesini çok duyuyorum artık rutin gibi bişey olmuş hamilelikte bunu takma kafana baska Dr dan da bilgi al

Böbrek genişlemesini çok duyuyorum artık rutin gibi bişey olmuş hamilelikte bunu takma kafana baska Dr dan da bilgi al
benim dr üstelemediki gülüm ayrıntılıya giren başka bir uzmandı o da doğumdan sonra takip gerek dedi.haftaya gidicem şimdi bakalım ne dicek eşimle oturup konuşucaz ona göre doğumu nerde yapacağımıza karar vericez

canım magnezyumu hap olarak mı toz olarak mı kullanıyorsun ? toz daha etkili bana eczacı öyle dedi ama ben tozu kullanamıyorum
magvital kullanıyordum tozdu o şimdi magnorm verdi doktor suya atınca eriyen yuvarlak kapsül gibi bişey. bakalım o değiştirecek mi durumu bugün ilk defa içtim

canım tuzu tamamen bırakmayı denedin mi? benim de ayaklarım şişiyor tuzdan dedi doktor. 1.2 gündür çok dikkat etmedim bugün şiş yine

canım 2 haftaya kadar önde gitmesi sorun olmuyor. izine de son adet tarihine göre 32+0 olunca çıkılıyor ultrasona göre olmuyor bildiğim kadarıyla. doğum da sata göre çünkü.

canım 2 haftaya kadar önde gitmesi sorun olmuyor. izine de son adet tarihine göre 32+0 olunca çıkılıyor ultrasona göre olmuyor bildiğim kadarıyla. doğum da sata göre çünkü.
Sagol canım 21 Kasım gibi oluyor yani aralıktada dogum var zaten kafama takılmıştı bebegın gelişimi niye önde diye sağlıklı olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…